Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
7 luxusných beach klubov módnych značiek: za drink zaplatíš 32 eur, za cestoviny s krabom 180 eur. Dôležitý je dress-code

Missioni v Portofine

V luxusnom plážovom klube Missoni Resort Club budeš mať možnosť tráviť čas na súkromnej pláži, dlhom móle či nakupovať v pop-up obchode. V exkluzívnej lokalite ťa okrem drinkov a hudby čaká výhľad na tyrkysový záliv. Miesto tak dokonale ladí s doplnkami talianskej značky. Všadeprítomná modrá farba perfektne vystihuje atmosféru ligúrskej „dedinky“ Portofino. Za aperitív v tejto reštaurácii zaplatíš 26 až 56 eur. Cestoviny nájdeš za 25 eur, dezert za 12 eur. Pri online rezervácii stola si reštaurácia neúčtuje nič. 


 

Missoni, móda, dizajn, leto, plážMissoni, móda, dizajn, leto, plážMissoni, móda, dizajn, leto, plážMissoni, móda, dizajn, leto, pláž
Zobraziť galériu
(10)

Dior na ostrove Capri

Bar a butik sa nachádzajú v rezorte Riccio Restaurant & Beach Club, ktorý je súčasťou hotela Capri Palace Jumeirah. Miesto nad azúrovou vodou Stredozemného mora ponúka výhľady na útes. Samozrejme, reštaurácia, butik aj doplnky na terase nesú ikonickú Dior potlač „toile de Jouy“.

Odporúčané
Ikonický náramok značky Cartier si zamilovali aj slovenské celebrity. Klienti míňajú za nákupy milióny, vraví bývalá zamestnankyňa Ikonický náramok značky Cartier si zamilovali aj slovenské celebrity. Klienti míňajú za nákupy milióny, vraví bývalá zamestnankyňa 10. mája 2024, 12:30

Okrem krásnej prírody a rozprávkových uličiek sa na ostrove nachádza niekoľko módnych butikov tých najluxusnejších značiek. Aj preto je miesto obľúbené u svetových celebrít. Na to, v akej exkluzívnej lokalite tento klub sídli, za predjedlo zaplatíš len 9 eur. Cestoviny však stoja 44 eur, dezert 28 eur. Smäd zahasíš fľašou vody za 6 eur. Dress-code v tomto klube nemusíš až tak veľmi riešiť. Mysli však na „casual“. Pri online rezervácii si priprav kreditnú kartu.

móda, beach kluby, leto, diormóda, beach kluby, leto, diormóda, beach kluby, leto, diormóda, beach kluby, leto, dior
Zobraziť galériu
(10)

Jacquemus v St. Tropez

Francúzska značka ovládla pláž v St. Tropez. Z plážového baru sa tak stalo miesto plné slnka, keďže všade kraľuje žltá farba. V mieste nájdeš aj pop-up obchod. Okrem oblečenia značka odprezentuje aj kúsky zo sekcie Objekty, medzi ktorými nájdeš napríklad tanier za 320 eur či ležadlo za 6 000 eur. Simon Porte sa inšpiroval provensalskym a vintage štýlom. Pláž a butik sú súčasťou luxusnej lokality Indie Beach v Ramatuelle. Pre návštevníkov bude otvorený až do októbra.

V tomto populárnom plážovom klube môžeš stretnúť tie najznámejšie celebrity či rôznych influencerov. Za drink zaplatíš 17 až 22 eur, za cestoviny s mušľami 78 eur, za iné hlavné jedlo 39 až 88 eur. Čokoládový dezert stojí 17 eur. Ak plánuješ klub navštíviť, priprav si outfit v štýle „smart & elegant“. Suma za rezerváciu stola ti bude pripísaná k účtu. 

Jacquemus, móda, beach klubyJacquemus, móda, beach klubyJacquemus, móda, beach klubyJacquemus, móda, beach kluby
Zobraziť galériu
(10)

Gucci v St. Tropez

Plážová reštaurácia Loulou dostala nový vizuál pri príležitosti uvedenia letnej kolekcie Gucci Summer Stories. Je navrhnutá špeciálne na túto príležitosť a inšpirovaná je ľahkosťou leta. Takisto ako v plážovom bare značky Jacquemus, aj tu budeš ležať pod žltými dáždnikmi. Pri návšteve klubu budeš môcť ochutnať špeciálne drinky, ktoré značka podáva vo svojom bare Giardino 25 vo Florencii.

Odporúčané
V púšti v Nigérii vznikla farebná dedina, z jej minulosti ťa však zamrazí. Dizajnérku projektu čoskoro stretneš aj v Bratislave V púšti v Nigérii vznikla farebná dedina, z jej minulosti ťa však zamrazí. Dizajnérku projektu čoskoro stretneš aj v Bratislave 30. apríla 2024, 10:30

Priprav sa na poriadnu párty, pretože len čo do reštaurácie vstúpi DJ, hostia tancujú na stole. V plážovej reštaurácii za burratu, Coca-Colu a tuniakový tatarák zaplatíš dokopy 124 eur. Reštaurácia ponúka možnosť rezervovania VIP stola, kde však budeš musieť minúť určitý denný budget. Personál reštaurácie ti bude k dispozícii celý deň.

Minimálny budget sa líši podľa dostupnosti stolov, počtu ľudí či významnosti udalosti v reštaurácii. Na pamäti maj štýlové a elegantné oblečenie, vyhni sa športovému „looku“. Ceny hlavných jedál sa pohybujú od 25 až 54 eur, za drink zaplatíš 32 eur. 

Gucci, móda, leto, beach klubyGucci, móda, leto, beach klubyGucci, móda, leto, beach klubyGucci, móda, leto, plážový klub
Zobraziť galériu
(10)

Fendi v Marbelle

Luxusná značka „zakotvila“ v španielskej Marbelle a vybrala si jeden z najexkluzívnejších „spotov“. V aktuálnu letnú sezónu bude zdobiť terasu prestížnej reštaurácie a plážového klubu Chiringuito Puente Romano. Na hostí čaká červeno-biela výzdoba, ktorú uvidia na ležadlách, slnečníkoch, vankúšoch aj stolových obrusoch. Súčasťou bude taktiež obchod, kde módni nadšenci utratia peniaze za kúsky z najnovšej kolekcie značky. Miesto je známe vďaka krásnym západom slnka, hudbe a kvalitným drinkom. Tancovať budeš rovno pod palmami. 

Reštaurácia priamo na pláži bude aktuálne ponúkať menu, ktoré bolo upravené špeciálne kvôli spolupráci s Fendi. Ako predjedlo si môžeš vybrať napríklad olivy a mandle za 6 eur či padrón papričky za 16 eur, cena šalátov sa pohybuje od 18 do 48 eur. Za cestoviny s hľuzovkou zaplatíš 29 eur, za burger 28 eur. Osviežia ťa letné drinky, ktorých jednotná cena je 18 eur. Večeru zakončíš kávou za 10 eur. Všetky dezerty stoja 12 eur. Za rezerváciu stola si reštaurácia účtuje poplatok online. Nezabudni hlavne na dress-code, v tomto prípade je to smart casual. 

móda, leto, plážový klub, fendimóda, leto, plážový klub, fendimóda, leto, plážový klub, fendimóda, leto, plážový klub, fendi
Zobraziť galériu
(10)
Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia