Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
3. júla 2023, 15:56
Čas čítania 0:50
Dominik Vetrák

Arnold Schwarzenegger: „James Cameron mi povedal, že som chorý človek. Mal som až príliš nechutné nápady na Terminátora 2“

Arnold Schwarzenegger: „James Cameron mi povedal, že som chorý človek. Mal som až príliš nechutné nápady na Terminátora 2“
Zdroj: TriStar Pictures
FILMY A SERIÁLY ARNOLD SCHWARZENEGGER JAMES CAMERON TERMINÁTOR
Uložiť Uložené

Arnie spomína, ako sa s režisérom Jamesom Cameronom nezhodli na príbehu Terminátora 2.

Magazín IndieWire informuje o panelovej diskusii organizácie Academy Museum of Motion Pictures, ktorá premietala sci-fi film Terminátor 2 v hlavnej role s Arnoldom Schwarzeneggerom. Ten počas prezentácie odpovedal na niekoľko otázok a zaspomínal si aj na úvodné nezhody so scenáristom a režisérom Jamesom Cameronom. 

Odporúčané
10 najlepších filmov prvej polovice roka 2023 10 najlepších filmov prvej polovice roka 2023 3. júla 2023, 15:00

Keď Cameron Arniemu oznámil, že v dvojke sa vráti ako dobrý Terminátor a bude ľudí chrániť, Arnie z toho nebol nadšený. Sylvester Stallone v tom čase nakrúcal brutálne, akčné filmy a Schwarzenegger ho chcel prekonať tým, že bude ako robot nechutným spôsobom zabíjať každého, kto sa mu postaví do cesty. 

„Čo myslíš tým, dobrý Terminátor? V jednotke som zabil 68 ľudí, takže v dvojke ich musím zabiť aspoň 150. Budem podrezávať hrdlá, strieľať do nich kanónom a zrážať ich autom. James Cameron však ignoroval moju rivalitu so Stallonom, pre ktorú som sa usiloval o brutálny film, keďže som ho len chcel predbehnúť v počte zabití.

Povedal mi: ,Arnold, prestaň. Si chorý chlapík. Uistím sa, že v Terminátorovi 2 nezabiješ jediného človeka’. Na to som mu len odpovedal, že je to veľmi hlúpy nápad a nech mi dopraje aspoň pár mŕtvych tiel.

Vtedy som jeho prístup k snímke nechápal, ale James Cameron dokázal, že je geniálny scenárista a filmár. Ten film je taký skvelý a úspešný najmä vďaka nemu.“

Arnold Schwarzenegger Terminátor 2
Zdroj: TriStar Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia