Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
21. júna 2023, 13:49
Čas čítania 0:43
Matej Ohrablo Čoje

Būcheck a Dezertína: Aj plnenú papriku robíme ako burger, s trhaným hovädzím miesto mletého

PODCASTY GASTROPRIEMYSEL PODCASTY PODGAST
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Aj ďalšia epizóda Podgastu je sequelom pamätnej časti spred troch rokov. Čojeho hosťami sú Peter a Zuzana stojaci za brnianskymi gastrofenoménmi Būcheck a Dezertína.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.

Sleduj Podgast na Refresheri.

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Prečo Būcheck zatvára, keď vypredá jedlo, miesto aby vyrábal skrátka viac jedla.
  • Prečo vyzradili recepty na všetky svoje sendviče v novej knihe.
  • Ako vyrába jedno z najlepších francúzskych pečív v Brne majiteľka s lepkovou intoleranciou.

Peter a Zuzana sú dnes už brnianske legendy stojace za dlhoročným kultovým food truckom Būcheck a posledný rok aj za patisseriou Dezertína. Po troch rokoch sa vracajú do Podgastu s veľkou novinkou – knihou, ktorú práve vydávajú a v ktorej vyzradili všetky svoje recepty.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Daj Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvaš podcasty a hudbu. Neujde ti žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected].
Domov
Zdieľať
Diskusia