Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2023, 10:57
Čas čítania 1:27
Daniel Mikolášik

Raper Karlo sa vo väzení oženil a naďalej produkuje hudbu. Z výkonu trestu posiela fanúšikom ďalší odkaz

HUDBA KARLO MILION PLUS
Uložiť Uložené

„Povolili mi používať môj najobľúbenejší hudobný nástroj a s mojou Emou sme sa zobrali,“ odkazuje odsúdený raper z Milion Plus.

Raper Karlo, civilným menom Juraj Čaba, ktorý si odpykáva 7-ročný trest za prevážanie viac ako 1,5 kilogramu marihuany a viac než 150 gramov kokaínu v papierovej krabici vo vlaku, sa opäť hlási z väzenia. Počas výkonu trestu sa takto fanúšikom pripomenul už dvakrát. Prostredníctvom svojho admina na Instagrame napísal krátky odkaz o tom, čo sa v jeho živote v poslednom čase udialo.

Novinkou je, že raper sa vo výkone trestu oženil so svojou partnerkou Emou Čabovou. Ema pred pár týždňami na svoj Instagram pridala sériu fotiek v bielych šatách s kyticou, z čoho si už vtedy mnohí fanúšikovia vyvodili, že sa pravdepodobne vo väzení konala jej a Karlova svadba.

Odporúčané
Raper Karlo sa opäť hlási z väzenia: Stále čítam, učím väzňov po anglicky a po novom hrám na gitare Raper Karlo sa opäť hlási z väzenia: Stále čítam, učím väzňov po anglicky a po novom hrám na gitare 26. marca 2023, 13:17

Raper v pondelok zdieľal ich spoločnú fotku a jeho novomanželka fotku so snubným prsteňom a s obrúčkou. Karlo v novom príspevku tiež píše o tom, že ich spoločný pes Dexter oslávil 6 rokov, ale aj o tom, že mu vo väzení povolili používať jeho najobľúbenejší hudobný nástroj OP-1 field (digitálny prenosný syntetizátor) a že vďaka tomu teraz môže plnohodnotne tvoriť novú hudbu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karlo (@karlojetomeno)

Okrem toho fanúšikom pripomína, že české rapové vydavateľstvo Milion Plus, ktorého je súčasťou, vydali svoj nový spoločný projekt – album Krtek Forever, na ktorom je aj samotný Karlo. Konkrétne na skladbách Fuck Off a Každej Něco Hledá. Album obsahuje 10 skladieb a rapujú na ňom členovia M+, ako napríklad Yzomandias, Nik Tendo, Koky, Hasan, Robin Zoot, Jickson, a tiež špeciálny hosť Separ.

Odporúčané
Taomi: Som v bode, keď viem, že už neurobím zlý track (Rozhovor) Taomi: Som v bode, keď viem, že už neurobím zlý track (Rozhovor) 12. júna 2023, 9:30

„Mám sa fajn, som živý a zdravý. Pozdravujem, pa,“ dodáva na záver Karlo. Tridsaťtriročný raper z Lučenca, ktorý bol kedysi členom rapovej skupiny Haha Crew, podľa polície v marci minulého roka prevážal viac ako 1,5 kilogramu marihuany v celkovej hodnote vyše 7,5 tisíca eur. Zároveň u neho našli papierovú krabicu, ktorá obsahovala dve vrecká obsahujúce 152 gramov kokaínu.

„Expertíznym skúmaním bolo zistené, že šlo o kokaín s hmotnosťou 152,75 g, čo zodpovedá minimálne 1 528 obvyklým jednorazovým dávkam. Celková hodnota zaisteného kokaínu bola vyčíslená na 12 220 eur,“ informovala ešte vtedy polícia.

Pôvodne raperovi za prevážanie veľkého množstva drog hrozilo 10 až 15 rokov. Karlo sa pred súdom k spáchaniu skutku priznal a oľutoval ho. Za svoju motiváciu označil výhradne peniaze a súd požiadal o najnižší možný trest. Nakoniec tak dostal 7 rokov.

Odporúčané
Rapera Karla odsúdili, za prevážanie marihuany a kokaínu cez hranice dostal 7 rokov. Prokurátor chce ešte vyšší trest Rapera Karla odsúdili, za prevážanie marihuany a kokaínu cez hranice dostal 7 rokov. Prokurátor chce ešte vyšší trest 15. septembra 2022, 14:31
Domov
Zdieľať
Diskusia