Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
PlayStation Showcase: Toto je budúcnosť hrania na PS5. Zoznam trailerov pre všetkých vyše 20 nových hier

Square Enix ukázalo akčné RPG Final Fantasy XVI, ktoré má ambície stať sa hrou roka. Trailer okrem veľkolepých súbojov gigantov vo fantasy ríši prezentoval aj hlavné postavy, farebný svet. FF XVI vychádza už 22. júna exkluzívne na PS5. 

Štúdio Remedy odprezentovalo prvé gameplay zábery na Alan Wake II, očakávaný hororový survival a pokračovanie legendárnej hry o spisovateľovi Alanovi Wakeovi, ktorý sa zapletie do strašidelného psychopríbehu. Očakávaj hororovú atmosféru so survival prvkami, strieľanie nepriateľov a zamotaný príbeh. Alan Wake 2 vyjde v októbri na PS5, Xbox Series X/S a PC.

Assassin’s Creed Mirage vyjde v októbri na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a PC. Pokračovanie legendárnej série o zabijakoch z rádu assassinov sa tentoraz bude odohrávať v Bagdade.

Granblue Fantasy Relink je v rámci akčných JRPG klasickou „žánrovkou“ so zameraním na farebné ožarujúce útoky veľkej skupiny hrdinov bojujúcich proti veľkému zlu. Hra vyjde v zime 2023 na PS4 a PS5. 

Street Fighter 6 je jednou z troch ikonických bojoviek, ktoré tento rok vyjdú. Okrem Mortal Kombat 1 a Tekken 8 sa fanúšikovia tohto žánru môžu tešiť na nový Street Fighter s novými hrdinami a záporákmi. Prekvapením je celkom nová postava amatérskeho bojovníka, ktorý bude po boku ostatných bojovníkov stúpať po rebríčku slávnych bojovníkov, aby sa im vyrovnal. Hra vyjde už 2. júna na PS5, Xbox Series X/S a PC. 

Akčná adventúra Ultros sa odohráva v psychedelicky pôsobiacim svete pripomínajúcom pohľad do farebného kaleidoskopu. Vyjde v roku 2024. 

Ďalším veľkým titulom a oznámením celkom novej hernej značky bolo Tower of Fantasy. Hráč v nej bude môcť navštíviť rozľahlý fantasy svet vrátane jeho podmorských oblastí.

Capcom ukázal prvé zábery z ambiciózneho historického fantasy RPG Dragon’s Dogma 2. Podobne ako jednotka, aj v dvojke si hráč vyberie vlastnú triedu bojovníka, od klasického barbara cez lukostrelca až po čarodeja. Každý ponúkne úplne odlišnú hrateľnosť. Tvorcovia nepovedali, kedy hra vyjde, ale bude to najskôr budúci rok. Okrem menších príšer a nepriateľov sa v nej hráči postavia aj zlovestným drakom. 

Hororových fanúšikov poteší titul Five Nights at Freddie’s: Most Wanted 2, ktorý vyjde koncom tohto roka. 

Na rad prišiel segment s hrami pre PS VR2. Všetkých fanúšikov survival hororu poteší VR mód pre perfektný remake Resident Evil 4. Bude prepracovaný podobne ako v Resident Evil: Village, takže sa hráči môžeš tešiť napríklad na blokovanie útokov nožom pomocou ľavej ruky, zatiaľ čo pravou rukou budú strieľať zo zbrane.

Na PS VR2 vyjde aj komediálne ladená zombie akcia Arizona Sunshine 2. Stane sa tak ešte do konca tohto roka. 

Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok končí na ďalšej strane
Strana 2 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia