Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. mája 2023, 13:08
Čas čítania 0:37
Adriana Královičová

FOTO: Adidas sa spojil s Pradou, výsledkom je luxusná kolekcia kopačiek. Priprav si poriadny balík peňazí

MÓDA ADIDAS FUTBAL MÓDA PRADA
Uložiť Uložené

Prada pozdvihla šport na luxusnú úroveň.

Adidas sa spojil s talianskou luxusnou značkou Prada. Výsledkom je kolekcia kopačiek, vďaka ktorej na ihrisku určite zažiariš. Ide o špeciálnu edíciu ikonických topánok Adidas, ktorá kombinuje sofistikovaný dizajn s exkluzívnou vysokovýkonnou technológiou. Na výber máš z troch modelov: Predator Accuracy, Copa Pure a X Crazyfast. Kolekcia Football for Prada by mala byť dostupná od 22. mája v obmedzenom počte prostredníctvom aplikácie adidas CONFIRMED App. Prada spustí predaj 25. mája. Ak chceš vlastniť tento špeciálny kúsok, priprav si 500 eur. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Prada (@prada)

Topánka má minimalistický, no prepracovaný dizajn. Športová obuv má vypracovanú podšívku, zvršok je vyrobený z najkvalitnejšej kože. Nájdeš ich v striebornej, čiernej a bielej farbe. Nechýba emblém značky Prada, na dvoch z nich taktiež ikonický červený pásik Linea Rossa. 

Kolekcia je unisex. Oslavuje luxusné materiály, remeselné spracovanie a, samozrejme, funkčnosť. Spolupráca športovej značky s talianskou klasikou je dôkazom toho, že športová móda sa dá posunúť na úplne novú úroveň. 

adidas, prada, móda, futbal, obuvadidas,prada,obuv, futbal adidas,prada,obuv, futbal adidas,prada,obuv, futbal
Zobraziť galériu
(5)
Domov
Zdieľať
Diskusia