Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
21. mája 2023, 11:10
Čas čítania 0:39
Ondřej Jarůšek

FOTO: Takto vyzerala tvár Karlosa Vémolu po bitke so šampiónom Kinclom

FOTO: Takto vyzerala tvár Karlosa Vémolu po bitke so šampiónom Kinclom
Zdroj: Oktagon MMA
ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Karlos Vémola päť kôl tlačil, Patrik Kincl bol však perfektne pripravený. Terminátor nakoniec skončil v lekárskej starostlivosti.

Šampión Patrik Kincl v sobotu večer obhájil titul v strednej váhe, keď po piatich kolách jednohlasne porazil vyzývateľa a svojho dlhoročného rivala Karlosa Vémolu. O príliš divácky atraktívne meranie síl nešlo, napriek tomu však fanúšikovia Patrika Kincla v aréne po vyhlásení výsledku burácali radosťou.

Odporúčané
Zbitý Vémola musel ísť do nemocnice, Kincl zostal kráľom. Oktagon 43 priniesol obrovskú show Zbitý Vémola musel ísť do nemocnice, Kincl zostal kráľom. Oktagon 43 priniesol obrovskú show 21. mája 2023, 9:45

Vémola prakticky celých 25 minút tlačil Kincla na pletivo, šampión však pokusom o takedown perfektne vzdoroval a tlačiacemu Terminátorovi opakovane zasadzoval údery päsťami aj lakťami do hlavy. 

S pribúdajúcimi kolami sa na tvári Vémolu začala výrazne prejavovať damage, tiekla mu z nej krv a jedno oko mal takmer zatvorené. V takomto stave doposiaľ fanúšikovia tvár Terminátora nevideli. 

Zábery z boja si môžeš pozrieť v galérii nižšie. Viac o celom turnaji si môžeš prečítať tu.  

VÉMOLAvémola kinclvémola kinclvémola kincl
Zobraziť galériu
(6)

Nevraživé pocity medzi oboma bojovníkmi však, zdá sa, naďalej pretrvávajú. Ako totiž povedal Kincl na tlačovej konferencii, Vémola je podľa neho klamár, keďže vyhlásil, že po konci zápasu mu bez ohľadu na výsledok podá ruku, čo sa nestalo. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Domov
Zdieľať
Diskusia