Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. mája 2023, 16:54
Čas čítania 0:31
Dominik Vetrák

Tom Cruise opäť riskuje život, aby nás v kine pobavil. Mission: Impossible – Odplata bude akčné monštrum

Tom Cruise opäť riskuje život, aby nás v kine pobavil. Mission: Impossible – Odplata bude akčné monštrum
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY MISSION: IMPOSSIBLE 7
Uložiť Uložené

Sleduj najnovší trailer na Mission: Impossible – Odplata – Prvá časť v kinách už toto leto.

Štúdio Paramount Pictures vydalo druhý oficiálny trailer na Mission: Impossible Dead Reckoning – Part 1 (na Slovensku vyjde film s podnázvom Odplata – Prvá časť). Aj keď nie je tak skvelo nastrihaný ako prvý trailer, tvorcovia v tom druhom ukazujú množstvo nového materiálu, ktorý na koži nejedného diváka spôsobí zimomriavky. 

Odporúčané
Seriáloví „hrdinovia“, ktorých milujeme a fandíme im, aj keď sú vrahovia a odporní skazení ľudia Seriáloví „hrdinovia“, ktorých milujeme a fandíme im, aj keď sú vrahovia a odporní skazení ľudia 17. mája 2023, 12:30

Tom Cruise, jeho kolegovia a štáb totiž znovu nechávajú vybuchovať vozidlá a budovy okolo nich, skáču z veľkých výšok a riskujú život preto, aby sa divák v kine zabavil pri napínavých, adrenalínových scénach. Fanúšikovia série sa môžu tešiť na zrejme najambicióznejšiu časť série s množstvom šialených kaskadérskych kúskov. 

V siedmej časti sa okrem stálic série predstaví aj Pom Klementieff (Mantis zo Strážcov galaxie), Esai Morales (mafiánsky boss zo seriálu Ozark) či Hayley Atwell (agentka Carterová z Marvelu). Film príde do slovenských kín 13. júla 2023. 

Domov
Zdieľať
Diskusia