Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
17. mája 2023, 15:30
Čas čítania 2:12
Tímea Krauszová

9 produktov, ktoré používa Alex z @nazdravie na dokonalý mejkap. Takto si nakreslíš ostrú a symetrickú očnú linku

MÓDA MAKE-UP & GOSSIP
Uložiť Uložené

Sleduješ našu šou o mejkape? Okrem tipov na líčenie a produkty sa v ňom čo-to dozvieš aj zo súkromia našich hostí.

Alex Wallachová z @nazdravie v novom diele našej relácie Make-up and Gossip ukázala svoje triky na dokonalú očnú linku. Toto sú všetky produkty, ktoré v štúdiu spolu s Lindou Gunišovou použili.

Ceny sú aktuálne v čase písania článku, zľavy sme nebrali do úvahy. Všetky produkty z nášho seriálu Make-up & Gossip, ale aj viac článkov o mejkape a tipy na dobré značky nájdeš na Refresheri v sekcii Make-up.

Queen Cosmetics Moisturizing Mineral Base

Queen Cosmetics je značka influencerky Zuzany Strausz Plačkovej. Táto minerálna báza pod mejkap je hydratujúca, pokožku chráni pred vysušením a predlžuje trvanlivosť mejkapu. Je vhodná na všetky typy pleti.

Cena: 9,95 €

kozmetika zuzany plačkovej queen cosmetics
Zdroj: Queen Cosmetics/Mozli.sk

Queens Cosmetics Vegan Concealer

Dlhotrvácny a vysokokrycí korektor je takisto vhodný na každý typ pleti. Hodí sa najmä na rozjasnenie či na prekrytie kruhov pod očami, no Alex mu našla využitie aj ako primer na oči. Zjednotí farbu viečok a vytvorí základ na tmavšie líčenie.

Cena: 7,45 €

kozmetika zuzany plačkovej queen cosmetics
Zdroj: Queen Cosmetics/Mozli.sk

Matt & Smooth Powder Queen Cosmetics

Korektor na viečkach zafixuj púdrom. Po dokončení tvárového mejkapu ho môžeš použiť aj na tvár. Tento púder je hodvábne jemný, má zmatňujúci a vyhladzujúci efekt a predĺži životnosť mejkapu. Vydrží celý deň a je ľahký, pri nosení ho necítiť.

Cena: 8,75 €

Queen Cosmetics
Zdroj: Queen Cosmetics/Mozli.sk

Contouring Duo Palette Essence

Rovnako na očné viečka aj tvár môžeš použiť kontúrovaciu paletku značky Essence. Tmavší odtieň využila Alexandra v záhyboch viečok, výhodou využitia kontúrovacieho odtieňa je, že vyzerá najviac prirodzene. 

Cena: 3,95 €

essence
Zdroj: essence/eurodrogeria.sk

Paletka očných tieňov Nude Queen Cosmetics

Paleta s 10 základnými odtieňmi v ružovkastých a bronzových tónoch, s ktorými si vytvoríš akýkoľvek look. Obsahuje matné aj trblietavé odtiene, takže ľahko si prenesieš vizáž z denného do večerného líčenia. Alex vybrala tmavšie odtiene, z ktorých vytvorila linku pozdĺž rias, a svetlejšie odtiene, ktoré prepojila na kontúrovací odtieň v záhyboch.

Po dokončení očí zotri prípadne opadnutý púder z tváre skôr, ako nanesieš mejkap či korektor.

Cena: 19,95 €

Queen Cosmetics
Zdroj: Queen Cosmetics/Mozli.sk

 

Hydro Queen Cosmetics

Ako základ zvolila Alex hydratačný krémový mejkap. Obsahuje citrusovú vodu a extrakt z hrušiek a sľubuje vláčnu a zvlhčenú pleť, ktorá bude rozjasnená. Má stredne kryciu schopnosť a je dostupný v troch odtieňoch.

Odporúčané
10 jednoduchých krokov, s ktorými Just Klaudy dosiahne femme fatale look: čo najdrahšie má v kozmetickej taške? 10 jednoduchých krokov, s ktorými Just Klaudy dosiahne femme fatale look: čo najdrahšie má v kozmetickej taške? 11. augusta 2023, 13:00

Oblasť pod očami rozjasnila korektorom tiež z radu Queens Cosmetics, ktorý sme už spomenuli, a bronz líčkam prinavrátiš pomocou spomínanej kontúrovacej paletky Essence.

Cena: 14,95 €

Hydro Queen Cosmetics
Zdroj: Queen Cosmetics/Mozli.sk

Pomáda na obočie Essence

Keďže Alex má obočie vytetované, použila len jemnú vrstvu fixačného gélu. Zafarbí a vzhľadom na svoju textúru chĺpky v obočí vyčeše a zafixuje.

Produkty od Essence sme zaradili aj na náš zoznam najlepších produktov na obočie. Klikni sem a nájdi svojho nového obľúbenca.

Cena: 3,45 €

gél na obočie
Zdroj: Essence

Pinky Blush Queen Cosmetics

Silne pigmentovaná a hodvábne jemná lícenka ti vykúzli jemné začervenanie veľmi rýchlo. Má sladkú kokosovú vôňu a prirodzený finiš.

Cena: 8,95 €

queen cosmetics
Zdroj: Queen Cosmetics/Mozli.sk

Essence ceruzka na pery

Matná a krémová ceruzka ti zvýrazní pery a zabráni tomu, aby rúž či les pretekal mimo línií úst. Ceruzka je vysúvateľná a má tenký hrot, s ktorým sa ľahko pracuje. Pery dokonči akýmkoľvek leskom na pery, ideálne vo farbe najbližšej prirodzenému odtieňu tvojich pier.

Cena: 2,29 €

essence
Zdroj: essence

S týmito produktmi si vieš vytvoriť mejkap, ako ho nosí Alex Wallachová. To však nie je všetko, čo divákom prezradila. Okrem mejkapu prišla v relácii reč aj na to, čomu všetkému sa Alex venuje a ako vyzerajú párty s jednou z jej najlepších kamarátok Zuzanou Plačkovou. Pozri si celé video tu:

Späť
Zdieľať
Diskusia