Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti L'Oréal.
14. júna 2024 o 15:30
Čas čítania 1:18
Sponzorovaný obsah

Make-up & Gossip LIVE: Zober kamošky a vychutnajte si večer plný beauty a drinkov

ZAUJÍMAVOSTI MAKE-UP MAKE-UP & GOSSIP
Uložiť Uložené

Staň sa súčasťou obľúbeného formátu Make-up & Gossip.

Linda Gunišová tentoraz vo svojom štúdiu privíta nielen skvelú hostku, ale aj teba. Využi jedinečnú šancu a zúčastni sa na LIVE natáčaní Make-up & Gossip. Zistíš, ako také natáčanie prebieha, budeš mať možnosť nahliadnuť do zákulisia a okrem toho sa dozvieš ďalšie super triky, vďaka ktorým vylepšíš svoj make-up.

Hostkou podujatia bude bývalá misska a dnes podnikateľka s vlastnou značkou luxusnej obuvi Veronika Vágnerová. Okrem návodu na dokonalý make-upu ti počas večera iste prezradí aj kopec gossips zo svojho súkromného, ale aj pracovného života.

Ten je naozaj zaujímavý. Veronika popri modelingu stihla vyštudovať právo a založiť vlastnú značku topánok, ktoré sa vyrábajú priamo v Taliansku. Počas natáčania budeš mať, samozrejme, možnosť Linde aj Veronike klásť otázky aj ty.

Natáčanie sa uskutoční už v stredu 19. júna o 18.00 hod. v jedinečných priestoroch Manifest Bohéma v centre Bratislavy. Ak sa chceš zúčastniť na Make-up & Gossip LIVE, prihlás sa bezplatne prostredníctvom tohto formulára. Počet miest je obmedzený, preto s registráciou dlho neváhaj.

Make-up & gossip live
Make-up & gossip live Zdroj: Refresher
📌Kde: Manifest Bohéma, Bratislava
📅 Dátum: 19. júna 2024
⌚️ Čas: 18:00 
💃 Dress code: Pinky pink
✍️ Ako sa dostať na guest list: Vyplň tento formulár

Neváhaj a chyť si svoje miesto na obmedzenom guest liste. Zober maminu, sestru alebo kamošku a spravte si skvelý babský večer plný make-upu, dobrého jedla, ružových drinkov a zábavy.

chyť si svoje miesto

Keďže ďalšou hviezdou večera bude nová objemová riasenka Maybelline Lash Sensational Firework, iste ťa neprekvapí, že celá udalosť sa ponesie v ružových odtieňoch. Na mieste si tak okrem luxusného cateringu vychutnáš aj ružový welcome drink, ktorý ťa ešte viac navnadí na tento večer. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Maybelline New York (@maybelline)

Z večera si okrem skvelých zážitkov odnesieš aj niekoľko darčekov od Maybelline. Zároveň budeš mať možnosť vyskúšať si novú riasenku Firework. 

Čo by to bol za dievčenský večer, keby na pozvánke chýbal dress code? Vytiahni zo skrine všetko ružové a vytvor si neprehliadnuteľný look, v ktorom zažiariš. Budeme sa totiž riadiť heslom „On wednesday we wear pink“Dress code však nie je podmienkou vstupu.

Ešte stále váhaš?

registruj sa
Domov
Zdieľať
Diskusia