Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
11. mája 2023, 12:51
Čas čítania 0:52
Ilona Hobzová

Rihanna konečne prezradila meno syna, inšpiroval ju slávny raper

Rihanna konečne prezradila meno syna, inšpiroval ju slávny raper
Zdroj: British Vogue
HUDBA RIHANNA
Uložiť Uložené

Speváčkin syn nesie meno člena legendárneho zoskupenia Wu-Tang Clan.

Prvorodený syn speváčky Rihanny je už nejaký ten piatok na svete, až teraz sa však verejnosť dozvedela jeho meno. Denník Daily Mail získal kópiu rodného listu, podľa ktorého je chlapcovo meno RZA Athelston Mayers. Speváčka a jej partner A$AP Rocky tak svojho prvorodeného syna pomenovali podľa amerického rapera z legendárneho zoskupenia Wu-Tang Clan.

Pocta americkému raperovi

Podľa denníka Daily Mail speváčka meno svojho syna naznačila už skôr, keď na sebe niekoľkokrát mala oblečenie s menom kapely aj jej členov. Jedným z nich je práve RZA, rodným menom Robert Fitzgerald Diggs, ktorý sa okrem pôsobenia vo Wu-Tang Clane preslávil aj ako sólista.

Podľa ďalších informácií v rodnom liste dali rodičia chlapcovi druhé meno Athelston, čo je skutočné prostredné meno A$AP Rockyho. Je odvodené od staroanglických mien a úzko späté s anglosaskou šľachtou.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený badgalriri (@badgalriri)

Rihanna porodila prvého syna v máji minulého roka. Tento rok poskytla rozhovor pre magazín Vogue, v ktorom podrobne opísala, ako svojho potomka chráni pred svetlami reflektorov. S partnerom vraj dlho riešili, ako sa postaviť k prípadnému úniku fotografií do médií. Nakoniec sa rozhodli niekoľko fotografií a videí zverejniť sami. Podľa svojich slov speváčka nechcela, aby sa vo verejnom priestore objavili fotografie bez jej súhlasu.

RZA Athelston Mayers sa navyše čoskoro dočká súrodenca. Druhé tehotenstvo Rihanna ukázala počas vystúpenia na februárovom Super Bowle.

Domov
Zdieľať
Diskusia