Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
Aké nové hry vychádzajú v júni? Z tohto nákladu na PS5, PC a Xbox sa poskladáš a dorazí ťa epické Final Fantasy XVI či Diablo 4

Na výber bude opäť z viacerých tried známych postáv ako Barbarian, Sorceress, Druid, Rogue a Necromancer. Samozrejmosťou je online co-op. Hrateľnosť sa nijako výrazne nezmenila, takže ak si hral predošlé časti, vieš, čo máš čakať – likvidovanie príšer a nepriateľov ako obyčajnými, tak špeciálnymi útokmi a zručnosťami, ktoré si vylepšuješ naprieč celou hrou.

 

Harmony: The Fall of Reverie (Switch, PC) – 8. jún

Talentovaní rozprávači príbehov zo štúdia Dont Nod (Life is Strange, Vampyr, Tell Me Why) vydajú sci-fi vizuálnu novelu, v ktorej postupuješ príbehom na základe množstva dialógov. Tie budeš môcť ovplyvniť svojimi rozhodnutiami, ktoré rozhodnú o osude nielen tvojho mesta.

Odporúčané
Vstane Xbox v máji z mŕtvych? Vyjde im exkluzivita, ktorá môže prekonať aj God of War a The Last of Us. Aké hry ešte vyjdú? Vstane Xbox v máji z mŕtvych? Vyjde im exkluzivita, ktorá môže prekonať aj God of War a The Last of Us. Aké hry ešte vyjdú? 30. apríla 2024 o 12:30

Tvoja postava Polly totiž zistí, že megakorporácia ovláda mysle ľudí. Hra má veľmi pekný výtvarný dizajn a originálny sci-fi svet. Na konzolách PlayStation 5 a Xbox Series X/S vyjde titul 22. júna.

Goodbye Volcano High (PlayStation 5, PlayStation 4, PC) – 15. jún

Máš rád príbehy zo stredných škôl? Tento si zamiluješ, pretože sa odohráva vo fantazijnom svete, kde bytosti rôznych druhov existujú bok po boku, hľadajú si cestu životom a aj lásky, ktoré ich budú sprevádzať na vysokých školách.

Hlavná postava Fang je speváčkou v populárnej školskej kapele, ktorá čelí mnohým psychickým a osobným výzvam. Goodbye Volcano High je príbehová, filmovo ladená hra s kreatívnym dizajnom postáv. Ak si niekto nie je istý kúpou, môže si skúsiť demo. 

Aliens: Dark Descent (PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, PC) – 20. jún

Môže to byť najlepšia hra o votrelcoch za posledné roky. Reč je o singleplayerovej taktickej hre, kde hráči ovládajú štvorčlenný tím mariňákov na misii zastaviť votrelcov na planéte Lethe. Okrem klasických votrelcov budú hráči bojovať aj s celkom novými príšerami.

Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok končí na ďalšej strane
Strana 2 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia