Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. mája 2023 o 9:30
Čas čítania 3:23
Dominik Vetrák

Aké nové hry vychádzajú v júni? Z tohto nákladu na PS5, PC a Xbox sa poskladáš a dorazí ťa epické Final Fantasy XVI či Diablo 4

Aké nové hry vychádzajú v júni? Z tohto nákladu na PS5, PC a Xbox sa poskladáš a dorazí ťa epické Final Fantasy XVI či Diablo 4
Zdroj: Square Enix/Activsion Blizzard
TECH NOVÉ HRY (AKÉ HRY VYCHÁDZAJÚ)
Uložiť Uložené

V júni vychádza množstvo očakávaných, ale aj skvelo vyzerajúcich indie hier, ktoré zamiešajú poradím v rebríčkoch najlepších hier roka. Si pripravený zaplatiť za ne?

Jún bude pre hráčov najzaujímavejším mesiacom v tomto roku. Tešiť sa môžu na konferenciu Xboxu a Bethesdy s polhodinovou prezentáciou Starfieldu a nové hry ukážu aj na Summer Games Show s moderátorom Geoffom Keighleym (The Game Awards).

Herná obec okrem toho stále žije úžasnými hrami, ktoré pred týždňom odhalilo PlayStation. To všetko sú však hry budúcnosti. Aké lákavé hry, od ktorých bude nemožné odtrhnúť sa, vyjdú už v júni?

Odporúčané
10 super hier, ktoré prejdeš do 5 hodín a stoja len niekoľko eur 10 super hier, ktoré prejdeš do 5 hodín a stoja len niekoľko eur 29. apríla 2023 o 12:30

Killer Frequency (PlayStation 5, Xbox Series X/S, Quest, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC) – 1. jún

Autori tejto hry sa pokúsili o zmes slasherového hororu, čierneho humoru a detektívnej zápletky. Hráči sa v koži Forresta Nasha pokúsia zachrániť ľudí, ktorí mu volajú do rádia. Je noc a niekoľko volajúcich prenasleduje neznámy vrah. Pomôž im nájsť heslá od zámok, orientovať sa v tmavých priestoroch a naštartovať auto bez kľúča pomocou rôznych návodov a prostej logiky. 

Street Fighter 6 (PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PC) – 2. jún

Sedem rokov po vydaní piatej časti sa fanúšikovia tejto legendárnej bojovej série dočkajú pokračovania. V šestke sa ukážu starí známi hrdinovia a záporáci, ale samozrejmosťou sú aj nováčikovia.

Hra bude oplývať rollback net code technológiou, vďaka ktorej nebudú hráči s rýchlejším internetom zvýhodnení oproti tým s pomalším internetom (túto technológiu zapracúvajú vývojári bojových hier prekvapivo až v posledných rokoch). Titul ponúkne aj crossplay, takže budeš môcť na konzolách hrať s počítačovými hráčmi. Vyskúšať si ho môžeš skrz demo na PC, Xbox či PlayStation.

Diablo IV (PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, PC) – 6. jún

Dlhoočakávané pokračovanie RPG série Diablo zatiaľ fanúšikov potešilo vítanými hrateľnostnými novinkami či podareným demom. Po dohraní hry budeš môcť preskočiť kampaň s ďalšou postavou, aby si si ju nemusel levelovať od začiatku. Prejdenie tejto hry ti totiž zaberie desiatky až stovky hodín, podľa toho, či ju chceš prejsť na 100 % a vyskúšať aj viaceré druhy postáv.

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia