Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
Aké nové hry vychádzajú v júni? Z tohto nákladu na PS5, PC a Xbox sa poskladáš a dorazí ťa epické Final Fantasy XVI či Diablo 4

Vojakov hráči ovládajú v reálnom čase a zadávajú im príkazy, ako strieľať, ukryť sa, strážiť a podobne. Tvorcovia využili temné chodby, ale aj otvorenejšie levely, z ktorých ide strach a hrôza. Aliens: Dark Descent vyzerá parádne. 

Crash Team Rumble (PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One) – 20. jún

Namiesto ďalšieho klasického Crasha Bandicoota si fanúšikovia jeho bláznivých pohybov, vtipných kamošov a záporákov môžu vyskúšať multiplayerovú akciu. Postavia sa v nej proti sebe dva štvorčlenné tímy. Všetky postavy majú unikátne útoky aj schopnosti, čo vytvorí zaujímavé a nepredvídateľné podmienky na bojisku. 

Final Fantasy XVI (PlayStation 5) – 22. jún

Vo FFXVI čaká hráčov magické epické dobrodružstvo s hlavným hrdinom Cliveom a jeho partiou kamošov a oddaných vojakov. Okrem prepracovaného príbehu bude mať hra aj štylizovanú akčnú hrateľnosť.

Odporúčané
Aké nové hry vyjdú v apríli? Exkluzivita na PS5 vzbudzuje najväčšiu kontroverziu od čias Cyberpunku Aké nové hry vyjdú v apríli? Exkluzivita na PS5 vzbudzuje najväčšiu kontroverziu od čias Cyberpunku 5. apríla 2024 o 17:30

Tentoraz bude kompletne bez taktických pokynov a ovládania členov partie (tvoji spolubojovníci sa bijú a vykonávajú magické útoky sami od seba). Všetka akcia bude v reálnom čase a podobať sa bude na súboje v Devil May Cry sérii (na dizajne súbojov oboch hier pracoval rovnaký človek). Final Fantasy XVI sa môže pýšiť aj epickými súbojmi veľkých titanov, takzvaných Eikonov.

Pôjde o naskriptované, adrenalínové a oku lahodiace súboje s bossmi v štýle Godzilla vs Kong. Hra bude veľká a jej prejdenie ti zaberie niekoľko desiatok hodín, no nebude v otvorenom svete. Svet bude rozdelený na väčšie a menšie časti (niečo ako svet vo Final Fantasy XII: Zodiac Age). 

Okrem toho vychádzajú aj ďalšie očakávané hry ako Story of Seasons: A Wonderful Life, Ghost Trick: Phantom Detective, Sonic Origins Plus, Destroy All Humans 2 – Reprobed: Single Player či Etrian Odyssey Origins Collection. 

Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 3 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia