Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
TOP štýlové tipy z filmu Air, vďaka ktorým budeš vyzerať (možno) lepšie ako Ben Affleck

Ak sa ti tento OG pár basketbalových tenisiek v atraktívnom bielo-červenom vyhotovení s čiernym swooshom páči, v ponuke obchodu Off Trend Club nájdeš verziu z roku 2022 s prívlastkom „Lost and Found“ za 490 eur. Ako a s čím nosiť tieto ikonické krásky, v ktorých štartoval svoju kariéru v NBA Michael Jordan, necháme na teba.

Matt Damon stvárnil vo filme Sonnyho Vaccara – muža, ktorý predstavil Michaela Jordana vedeniu spoločnosti Nike a v roku 1984 pomohol sprostredkovať prelomovú dohodu.
Matt Damon stvárnil vo filme Sonnyho Vaccara – muža, ktorý predstavil Michaela Jordana vedeniu spoločnosti Nike a v roku 1984 pomohol sprostredkovať prelomovú dohodu. Zdroj: Continental Film

O zaujímavý štýlový moment sa vo filme postaral aj Matt Damon, ktorý stvárnil Sonnyho Vaccara. 

Konkrétne ide o scénu z kancelárskeho prostredia, keď Damon telefonuje a má oblečenú voľnú košeľu s jemnými prúžkami a krátkymi rukávmi, svetlohnedé nohavice v rovnom strihu a elegantné čierne topánky. Bonusom sú strieborné náramkové hodinky, ktoré dodali celému outfitu šťavu.

Ak hľadáš tipy na podobné kúsky, vybrali sme za teba. Ako vrchnú vrstvu sme zvolili ľahkú košeľu s elegantnými vyšívanými motívmi od značky Karu Research s cenou 370 eur v obchode MR PORTER, klasické chinos nohavice sú od značky COS za 69 eur a topánky sú Gianvito Rossi v hodnote 650 eur z obchodu Mytheresa. Hodinky sú Timex Waterbury s automatickým strojčekom za necelých 300 eur z obchodu MR PORTER.

Ben Affleck vo filme stvárnil postavu Phila Knighta – spoluzakladateľa spoločnosti Nike.
Ben Affleck vo filme stvárnil postavu Phila Knighta – spoluzakladateľa spoločnosti Nike. Zdroj: Continental Film

Záver článku s TOP štýlovými tipmi z filmu Air sme venovali Benovi Affleckovi a.k.a. Philovi Knightovi vo farebnej bežeckej súprave z kancelárie spoluzakladateľa spoločnosti Nike.

Ak túžiš po skutočnej vintage šuštiakovej súprave s logom Nike, odporúčame navštíviť sekáče a pri troche šťastia nájdeš dokonalé vyhotovenia za málo peňazí. My sme z oficiálneho obchodu vybrali flísovú verziu vo fialovo-ružovom farebnom vyhotovení s logom Jordan Brand na hrudi za 120 eur. Ako nohavice sme zvolili čierny cargo model z línie Jordan Brand za rovných 100 eur z ponuky Nike. Slnečné okuliare s oblým profilom sú Nike Skylon Ace 22 v matnom čiernom vyhotovení z obchodu Voo Berlin  ich cena je 90 eur.

Výsledkom kombinácie bude moderný športovo-mestský outfit s retro prvkami, vďaka ktorým budeš v uliciach neprehliadnuteľný.

Obleč sa podľa vzoru kostýmov z filmu Air, vďaka ktorým budeš vyzerať (možno) lepšie ako Ben Affleck a Matt Damon

Tenisky Nike Air Pegasus '83 kúpiš v online obchode Nike za 100 eur.Slnečné okuliare Nike Show X3 Elite kúpiš v obchode Voo Berlin. Ich cena je 175 eur.Bundu s logom Nike Sportswear kúpiš za 80 eur v oficiálnom obchode spoločnosti. Bielu bavlnenú košeľu nájdeš v obchode COS za 69 eur.
Zobraziť galériu
(18)


P. S. Spoločnosť Nike nespolupracovala na tvorbe filmu Air a všetky kostýmy boli v réžii kostýmovej výtvarníčky a členov tímu, ktorí nielen športové modely Nike nakupovali z rôznych zdrojov vrátane sekáčov a eBayu, uvádza WWD. Tenisky úmyselne upravovali tak, aby dosiahli čo najvernejší vintage efekt.

Odporúčané
Miliónová dražba: Tenisky, v ktorých Michael Jordan hral finálový zápas v roku 1998, vydražili za neskutočnú sumu Miliónová dražba: Tenisky, v ktorých Michael Jordan hral finálový zápas v roku 1998, vydražili za neskutočnú sumu 12. apríla 2023 o 10:18
Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia