Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. apríla 2023, 10:00
Čas čítania 3:14
Tímea Krauszová

Produkty pre krásnu a hladkú pleť, ktoré miluje Milan WTF Švingál

MÓDA KOZMETICKÉ ZNAČKY MAKE-UP
Uložiť Uložené

Hosťom v novej epizóde Make-up & Gossip bol Milan WTF Švingál. Okrem líčenia prezradil aj svoju skincare rutinu a ukázal tvárové cvičenia (face workout).

Milan WTF Švingál v našom novom formáte Make-up & Gossip prezradil svoje triky na krásnu a zdravú pleť. Do štúdia si k Linde Gunišovej priniesol svoju obľúbenú kozmetiku a predstavil aj pomôcky, s ktorými si môžeš precvičiť tvárové svaly. Spísali sme ich na jedno miesto, nájdeš tu teda mejkap, skincare aj skintech.

Ceny produktov sú aktuálne v čase písania článku, zľavy sme nebrali do úvahy. Všetky produkty z nášho seriálu Make-up & Gossip, ale aj viac článkov o mejkape a tipy na dobré produkty nájdeš na tomto odkaze. Ak ťa viac zaujíma využitie technológií v starostlivosti o pleť, klikni sem a začítaj sa.

Hello Clean Pore-Downsizer Cleansing Balm

Čistiaci balzam dokonale odlíči aj trvácny mejkap, zmyť ho môžeš navlhčeným uteráčikom. Pri dotyku roztápa aj vodoodolný mejkap a jeho zloženie pomáha pri viditeľne zväčšených póroch. Je vhodný pre všetky typy pleti.

Cena: 19,95 €

odličovač
Zdroj: MRAYTI Store

For Life & Madaga: Sérum s kyselinou hyalurónovou

Koncentrované hydrofilné sérum pomáha viazať a udržať vodu v pleti. Vzhľadom na zloženie je vhodné na použitie s EMS prístrojom na stimulovanie svalov tváre. Pomáha pri boji s vráskami a podporuje elasticitu a hladkosť pleti.

Cena: 28,40 €

FOR LIFE & MADAGA
Zdroj: FOR LIFE & MADAGA

Prístroj na elektrickú stimuláciu svalov

Elektrická stimulácia svalov (ESM) je čoraz populárnejšia metóda okamžitého liftingu. Stimuluje svaly do hĺbky, prekrví ich a dočasne aj nadvihne. Je to rýchly spôsob, akým si zvýrazniť lícne kosti či vytvoriť ostrejšiu sánku krátko pred podujatím.

Odporúčané
TOP 10 riaseniek, ktoré patria medzi najlepšie hodnotené na trhu. Za niektoré dáš len 10 eur TOP 10 riaseniek, ktoré patria medzi najlepšie hodnotené na trhu. Za niektoré dáš len 10 eur 21. marca 2024, 11:30

Vo videu Milan a Linda použili značku, ktorú používa Milan vo svojom Face Workout štúdiu. Pre viac tipov na cenovo dostupné prístroje na tvár klikni na náš článok, na fotke nižšie vidíš populárnu značku NuFace.

nuface
Zdroj: NuFace via Mecca

Gua sha kameň na manuálnu masáž

Gua sha je malý oblý kameň, zvyčajne z jadeitu. Nespôsobuje pri „škrabaní“ tváre bolesť, pomáha však intenzívne prekrviť pokožku a uvoľniť svaly, zanecháva dočasný liftingový efekt a ostrejšie kontúry.

Ak chceš vedieť, či tieto tvárové cvičenia a masáže zaberajú a aký efekt môžeš očakávať, podrobne sme sa im venovali v tomto texte.

Cena: od 10 €

gua sha masážny kameň
Zdroj: Glasskin.eu

For Life & Madaga: Remodelling Cream Biological

Tento krém je ideálny pre zrelú a náročnú pleť. Obsahuje bisabolol, marhuľový olej, kolagén, niekoľko prírodných extraktov a prirodzene zvlhčujúce faktory, ktoré sa nachádzajú aj v ľudskej koži. Hĺbkovo hydratuje, pleť po ňom ostáva hladká a bez pocitu pnutia.

Cena: 34 € 

FOR LIFE & MADAGA
Zdroj: FOR LIFE & MADAGA

For Life & Madaga: Enzymatic AHA Fruit Peel

Píling počas natáčania Milan nepoužil, no zaradil ho medzi produkty, na ktoré nedá dopustiť. Ide o kombinovaný píling, ktorý obsahuje enzymatické exfoliačné zložky (papája, ananás) a nízku koncentráciu AHA kyselín, konkrétne jablčnú a mliečnu. Pri pravidelnom používaní vedie k jemnejšej pleti.

Cena: oficiálny distribútor ju neuvádza, produkt je pre profesionálov (zoženieš v kozmetických salónoch)

FOR LIFE & MADAGA
Zdroj: FOR LIFE & MADAGA

Primer pre dokonalý mejkap

Podkladová báza je podľa Milana najdôležitejší krok pre krásny mejkap. Vo videu odporúča dva produkty.

Prvým je Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base, ktorý kožu vyživuje a zanecháva ju veľmi jemnú na dotyk aj na pohľad. Je vhodný aj pre mastnú pleť a predlžuje životnosť mejkapu.

Cena: 60 €

Bobbi Brown
Zdroj: Bobbi Brown

Odporúča aj Priming Anti-aging Day Cream značky Anaaka. Pleť vyhladzuje a zmatňuje, chráni aj pred slnečným žiarením a pri dlhodobom používaní viditeľne zjemňuje vzhľad vrások. Textúra je mierne lepkavá, vizuálne vyhladí póry a mejkap na nej dobre drží.

Cena: 55 €

anaaka
Zdroj: Anaaka

Yves Saint Laurent After Hours Foundation

Plne krycí mejkap vydrží na tvári až 24 hodín a poskytuje žiarivo matný finiš. Je veľmi ľahký, na koži ho necítiť a je mierne vodoodolný. Nosiť ho tak môžeš aj počas horúcich dní, slzy či pot ho len tak nerozmažú.

Odporúčané
VALENTÍN: 14 darčekov na 14. februára, ktoré ju potešia viac ako čokoláda zo supermarketu VALENTÍN: 14 darčekov na 14. februára, ktoré ju potešia viac ako čokoláda zo supermarketu 8. februára 2024, 10:00

Pre jednoduchú, mierne kontúrovanú tvár Milan radí použiť dva odtiene mejkapu (foundation). Namixuj si taký, ktorý dokonale ladí s tvojou pleťou, a potom svetlejším rozjasni oblasť pod očami, medzi obočím a pod lícnymi kosťami.

Cena: od 60 €

ysl makeup
Zdroj: YSL

Anastasia Beverly Hills Loose Setting Powder

Mejkap zafixuješ pomocou sypkého transparentného púdru. V obale je biely, no dokonale sa prispôsobí farby pleti. Je jemne namletý, ľahký, zmatňuje, ale nevysušuje.

Cena: okolo 50 €

anastasia beverly hills
Zdroj: ABH

Lancôme Loose Setting Powder

Jemný bronz môžeš dodať pomocou farebného sypkého púdru. Tento je určený pre tmavšie typy pleti, na svetlejších poslúži ako bronzer. Použi však veľmi malé množstvo.

Cena: 42 €

lancôme
Zdroj: Lancôme

Sheglam Blush & Highlighter

Na líčka použi tekutú lícenku Sheglam. Vydrží celý deň, má krásny jasný finiš a môžeš ju použiť aj cez mejkap a púder.

Rozjasňovač od rovnakej značky má jemné odlesky, ktoré sa však dajú vrstviť v prípade intenzívnejšieho efektu.

Cena: 5 dolárov (zoženieš v zahraničných e-shopoch)

sheglam
Zdroj: SheGlam
sheglam
Zdroj: SheGlam

Sheglam fixačný sprej

Sladko voňajúci fixačný sprej bol súčasťou limitovanej série. Značka však má v ponuke iný fixačný sprej s názvom Press Refresh. Obsahuje kofeín, kokosovú vodu a kyselinu hyalurónovú, je ľahký a osviežujúci a okrem príjemnej vône plní aj svoju funkciu. Predlžuje výdrž mejkapu a odoláva potu.

Cena: 5 dolárov

sheglam
Zdroj: SheGlam

Chceš vidieť, ako produkty Milan a Linda používajú a čo si dal už Milan spraviť na svojej tvári? Odpovede a ďalšie triky pre krásnu pleť nájdeš vo videu nižšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia