Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2023, 16:30
Čas čítania 3:42
Dominik Vetrák

Najlepšie seriály, ktoré majú menej ako 3 série. Už si sa dal na péenku, aby si dopozeral seriál?

Najlepšie seriály, ktoré majú menej ako 3 série. Už si sa dal na péenku, aby si dopozeral seriál?
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NAJLEPŠIE SERIÁLY
Uložiť Uložené

Toto je 10 najlepších seriálov, ktoré majú menej ako 3 série. Každý si stihneš pozrieť v počas jedného víkendu.

Nedávno sme ti priniesli výber najlepších minisérií, ktoré môžeš nájsť na Netflixe a HBO Max. Ide o seriály, ktoré vieš zhltnúť aj za jeden deň či víkend. Oveľa viac seriálov má však viac ako jednu sériu, a tak ti prinášame výber 10 najlepších seriálov, ktoré majú menej ako tri série.

Odporúčané
Pravda o Jackiem Chanovi: „Je to šovinistické prasa,“ povedala oscarová Michelle Yeoh. Jeho homosexuálna dcéra bola bezdomovkyňa Pravda o Jackiem Chanovi: „Je to šovinistické prasa,“ povedala oscarová Michelle Yeoh. Jeho homosexuálna dcéra bola bezdomovkyňa 26. apríla 2023, 14:30

1. Big Little Lies – 2 série (HBO Max)

Temná komediálna dráma Big Little Lies s Reese Witherspoon a Nicole Kidman v hlavných úlohách prináša príbeh o vražde a utrpení, spoločenskom mýte o dokonalosti a o rozporoch ukrytých za idealizovanou fasádou manželstva, sexu, rodičovstva a priateľstva.

Big Little Lies je seriál, s ktorého dejom sa stotožní množstvo dospelých ľudí, vďaka čomu mu bude konanie postáv sympatické, a to aj napriek tomu, že nie je správne. Tvorcovia seriálu nakrútili aj druhú sériu, ale tú prvú už neprekonali.

2. Happy Valley – 3 série

Nenechaj sa zmiasť názvom seriálu. Tri série mrazivého seriálu o anglickej polícii a civilistoch sú plné beznádeje, smútku, smrti a depresie. Hlavnou postavou je skúsená policajná seržantka – detektívka Catherine. Žije so svojou sestrou alkoholičkou a s vnukom, ktorý jej ostal po tom, čo si jej dcéra vzala život krátko po jeho narodení.

Catherine si jej syna nechala napriek tomu, že sa narodil po znásilnení a rozpadlo sa jej z toho dôvodu manželstvo. Okrem problémov doma a v rodine musí riešiť aj náročné policajné prípady, záhadné zmiznutia, únosy či vraždy.

Odporúčané
Toto je 10 najlepších seriálov, ktoré vznikli podľa knižnej predlohy Toto je 10 najlepších seriálov, ktoré vznikli podľa knižnej predlohy 19. marca 2024, 15:00

Happy Valley je jeden z najautentickejších seriálov zobrazujúcich policajné vyšetrovanie, depresie a stres plynúci z náročnej policajnej úlohy a diváka prekvapí aj tým, ako vierohodne tvorcovia zobrazili násilie.

3. Mindhunter – 2 série (Netflix)

Najlepší krimi thriller, aký si na Netflixe môžeš zo seriálového prostredia pozrieť. Postaral sa oň David Fincher (Fight Club, Gone Girl). Dej sa zameriava na dvojicu agentov FBI, ktorí ako prví začali analyzovať sériových vrahov prostredníctvom rozhovorov. 


Tie sa týkali nielen ich zločinov a samotných vrážd. Pýtali sa aj na ich osobný život v snahe vytvárať ich psychologické profily, aby zločiny dokázali lepšie predvídať. Okrem skvelého scenára a réžie hrajú vynikajúci herci, a to na oboch stranách zákona.

4. Sense8 – 2 série a film (Netflix)

Sense8 hovorí o svete, v ktorom existujú skupiny duševne aj citovo prepojených jedincov. Tí dokážu komunikovať aj naprieč kontinentmi, pričom sa fyzicky vôbec nemusia stretnúť.

Sestry Wachowské (režisérky Matrixu) vybrali sympatických hercov, napísali výborný príbeh a neváhali v ňom zbúrať množstvo spoločenských bariér.

Domov
Zdieľať
Diskusia