Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2023, 12:00
Čas čítania 5:06
Denisa Šútorová

FRESH BUZZ: Justin Bieber rozmýšľa nad dôchodkom, Emily Ratajkowski sa cíti vinná po francuzáku s Harrym Stylesom

FRESH BUZZ: Justin Bieber rozmýšľa nad dôchodkom, Emily Ratajkowski sa cíti vinná po francuzáku s Harrym Stylesom
Zdroj: Instagram/Emily Ratajkowski
OSOBNOSTI FRESH BUZZ ŠOUBIZNIS
Uložiť Uložené

Ak chceš vedieť, čo sa deje vo svete celebrít, no nestíhaš sledovať „internety“, kryjeme ti chrbát. Každú sobotu pre teba zhrnieme tie najhorúcejšie udalosti zo sveta šoubiznisu. Tento šoubizový kokteil zvládneš na jeden dúšok. 🍹

Na hollywoodskej scéne sa v posledných dňoch stihlo udiať hneď niekoľko vecí, ak nestíhaš byť v obraze, všetko sa dozvieš u nás. V recepte na tohtotýždňový šoubizový kokteil nechýba nový párik, vášnivý francuzák ani nové instakamošky Selena s Hailey.

XoXo Gossip Girl od nás nečakaj, na záver už iba na zdravie.

Tento víkend sme pre teba namiešali silný hollywoodsky kokteil.
Tento víkend sme pre teba namiešali silný hollywoodsky kokteil. Zdroj: Cover/Denisa Sutorova, Unsplash/Oksana Sybydlo, Getty Images/Rich Furry, Instagram/Emily Ratajkowski, Court TV (Youtube), Harry Styles, Instagram/Selena Gomez, Katy Perry, Flickr/shaidazedi, Mega/Contributor

Katy Perry dostala hejt od fanúšičky

Katy Perry sa v posledných týždňoch vo svojom fanklube postarala o poriadny „firework“. V preklade, od jednej z fanúšičiek dostala hejt. 

Celé haló vzniklo okolo jednej z epizód súťaže American Idol, kde je Katy momentálne v porote. Jedna zo súťažiacich Sarah Beth Liebe sa pri predstavovaní priznala, že má 25 rokov, čo porotu odrovnalo, pretože podľa nich vyzerala na 16. Druhá bomba prišla, keď oznámila, že je matkou troch detí. Katy Perry sa nato postavila z porotcovského kresla a išla sa vydýchať.

Odporúčané
Hviezda Transformerov aj anjelik Victoria’s Secret? Toto si možno nevedel o krásnej partnerke Jasona Stathama Hviezda Transformerov aj anjelik Victoria’s Secret? Toto si možno nevedel o krásnej partnerke Jasona Stathama 5. apríla 2024, 12:30

Súťažiaca zostávala pozitívne naladená. „Ak si teraz Katy ľahne na stôl, myslím, že odpadnem,“ smiala sa. Na to Katy okamžite zareagovala: „Zlato, ty si na stole ležala až príliš veľa,“ odpovedala a nakoniec súťažiacu poslala do druhého kola. Celé video si môžeš pozrieť nižšie.

Sarah neskôr na svojom Tiktoku zdieľala video, kde opísala celú skúsenosť z kastingu a priznala, že sa jej komentár Katy dotkol. Označila ho za zahanbujúci a vraj tomu celému nepomohol ani fakt, že sa to odohralo v televízii.

Napriek tomu, že speváčkin komentár nebol na mieste, celé to haló na sociálnych sieťach a „sklamaných fanúšikov“ berieme s rezervou. To, čo celé začalo nevinnou pochvalou, vypálilo ako nevydarený situačný humor, ktorý si speváčka zrejme nestihla dvakrát premyslieť. Súhlasíme s tiktokerkou Lark a pýtame sa, či všetci tí hejteri na sieťach už počuli o mene „Simon Cowell“.

@sarabethliebe

Well. I didnt think id be making this video, but i just wanted to say a couple things since im being flooded with articles and comments/messages about this.

♬ original sound - Sara Beth

Selena a Hailey sú odteraz BFFs

Aspoň teda na Instagrame. O mediálnej vojne medzi Hailey Bieber a Selenou sme ťa podrobne informovali. Článok o tom, ako začala kauza, ktorú sme si v redakcii pomenovali „kauza obočie“, si môžeš prečítať tu. Veríme, že si z nej (rovnako ako my) vezmeš poriadne ponaučenie a svoje emócie na internete, ale aj v okolí budeš krotiť. Na „mean girls“ máme nulovú toleranciu, teda pokiaľ nejde o film s Lindsay Lohan.

Selena Gomez, Hailey Bieber
Zdroj: Getty Images

Rozpútané šialenstvo medzi hviezdami takmer pred týždňom dohnali fanúšikovia Sel až na hranicu znesiteľnosti. Speváčka zverejnila, že sa Hailey vyhrážajú smrťou. Biebsova manželka sa jej mala ozvať a o celej situácii ju informovať. Selena potom urobila krok, ktorým opäť raz dokázala, že je ženou s veľkým „Ž“, a svojich fanúšikov vyzvala, aby celé to šialenstvo zastavili. 

Odporúčané
TOP 10 outfitov z Oscarov: Brutálna Zendaya či Florence Pugh ako z Hunger Games. Kto prišiel tento rok hore bez? TOP 10 outfitov z Oscarov: Brutálna Zendaya či Florence Pugh ako z Hunger Games. Kto prišiel tento rok hore bez? 11. marca 2024, 7:30

Onedlho dala vedieť o sebe aj samotná Hailey, ktorá Selene verejne poďakovala, no ospravedlnenie nečakaj. „Veci vedia byť vždy vytrhnuté z kontextu alebo konštruované inak, ako boli myslené. Všetci sa musíme zamyslieť, čo postujeme a čo hovoríme, vrátane mňa,“ diplomaticky napísala, čím vlastne poprela všetky veci, ktoré mala proti Selene úmyselne zdieľať. Baby si však dali navzájom follow.

Hailey sa verejne poďakovala Selene za to, že sa jej zastala.
Hailey sa verejne poďakovala Selene za to, že sa jej zastala. Zdroj: Instagram/Hailey Bieber

O tom, ako to naozaj bolo, si vytvor názor sám, no na záver si neodpustíme jednu jedinú otázku: Kde bol celý čas Justin, ktorý sa nezastal svojej manželky? Čakali sme aspoň zopár pekných slov typu „God is good, stay kind“. Nekonalo sa.

Justin, sakra, nevymýšľaj

Aby toho nebolo málo, niekoľko fans začalo špekulovať o rozvode Justina s Hailey. „Detektívne oddelenie Jelena“ si stihlo všimnúť aj to, že Justin nelajkuje žiadne fotky, ktoré Hailey pridá (ani tie, na ktorých sú spolu). Ako dôvod si určili Haileyno nepekné správanie voči Sel. Nakoniec však špekulácie poprel spoločnou fotkou s manželkou, kde pózujú na oscarovej Vanity Fair afterparty.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

To najlepšie si však v stĺpčeku menom JB nechávame až na záver. Len predvčerom 30. marca začal portál The News International špekulácie o tom, že sa Justin chystá vzdať hudobnej kariéry. Podľa neznámeho, no blízkeho zdroja vraj spevák cíti obrovský tlak, ktorému čelí v hudobnom biznise, a zvažuje, že z neho natrvalo odíde. 

Odporúčané
Vyskúšala som metódu skorého vstávania, ktorú praktizujú miliardári. Sľúbila, že mi zmení život. Ako to dopadlo? Vyskúšala som metódu skorého vstávania, ktorú praktizujú miliardári. Sľúbila, že mi zmení život. Ako to dopadlo? 22. februára 2024, 14:30

Zároveň sa chce sústrediť na svoje zdravie a manželstvo s Hailey. Jeho problémy s Ramsay-Huntovým syndrómom nám nedali spávať a Justinovi želáme skoré uzdravenie, ale aj chladnú hlavu a veľa neunáhlených rozhodnutí – s jeho hudobným dôchodkom sa vyrovnáme len ťažko.

Mimochodom, ešte niekto si pred rokom kúpil lístky na jeho turné, aj keď tušil, že žiadny koncert nebude? Môžeme, prosím, dostať späť svoje peniaze?

Emily Ratajkowski a jej situationships

Keď šoubiznis šokovala správa, že jednu z najkrajších žien sveta Emily Ratajkowski podviedol dnes už exmanžel Sebastian Bear-McClard, len kúsok nás delil od toho, aby sme si vzali deň voľna a rozjímali nad Božou (ne)spravodlivosťou. Ak muž podvedie ju, žiadna nie je v bezpečí.

Emily Ratajkowski nazývajú kráľovnou situationshipu. Po rozchode s exmanželov si život užíva plnými dúškami. Nedávny francuzák s Harrym Stylesom sa jej stal osudným.
Emily Ratajkowski nazývajú kráľovnou situationshipu. Po rozchode s exmanželov si život užíva plnými dúškami. Nedávny francuzák s Harrym Stylesom sa jej stal osudným. Zdroj: Instagram/Emily Ratajkowski

Emily sa po rozvode vyjadrila„Cítim hnev, smútok, cítim vzrušenie.“ Hnev a smútok chápeme, čo modelka myslela pod pojmom vzrušenie, si už vieme vysvetliť tiež. Odkedy je „Emrata“ slobodná, užíva si život plnými dúškami a momentálne zažíva hollywoodsku edíciu Ruže pre nevestu. V Ruži pre Emily sa však od minulého júla stihli objaviť tie najväčšie mená šoubiznisu. A najlepšie na tom je, že ružu nakoniec nikto nedostane, Emily si len užíva svoje situantionship obdobie.

Podrobný klebetný zoznam Emiliných úlovkov sme pre teba nachystali nižšie.

Harry Styles sa stal modelke osudným a ďalší situationship si zrejme dobre premyslí. Video od denníka Daily Mail, na ktorom si so spevákom vymieňajú vášnivé francuzáky v Tokiu, vyvolalo vášne. Napriek tomu, že sú obaja voľní, spevák je čerstvo rozídený s herečkou Oliviou Wilde.

Odporúčané
Slovenka Sarah hviezdi v LA: Kamoši odpadli z toho, že som stretla Travisa Scotta. Billie Eilish na mňa vyplazila jazyk Slovenka Sarah hviezdi v LA: Kamoši odpadli z toho, že som stretla Travisa Scotta. Billie Eilish na mňa vyplazila jazyk 17. februára 2024, 9:30

Situáciou sa vraj cíti dotknutá aj samotná Olivia, ktorá si ešte pred pár týždňami užívala na Vanity Fair párty s kamoškou (pardon, exkamoškou) Emily. Hviezdy sa ešte predtým spoločne objavili aj na júlovom koncerte Harryho. Modelka vraj prosila Oliviu o odpustenie, či príde, je otázne, na čele kamoškiných ex je predsa neviditeľný nápis zakázané.

Moderátorka a hviezda Instagramu Stuart Brazell si však nezabudla zažartovať ani na účet Harryho. „Všimla som si, že sa Harrymu páčia staršie ženy a maminy. Harry, ja mám dve deti a tretie na ceste a som si istá, že by som dostala povolenie od svojho manžela,“ baví nás na svojom Instagrame. Ako sa to hovorí? Vraj nádej umiera posledná (v tomto prípade určite neskôr ako celebritné priateľstvá). 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Stuart Brazell (@stuartbrazell)

Reese Whiterspoon chodí s kým??? 

S „pravou blondínkou“ aka herečkou Reese Whiterspoon sa bulvár poriadne natrápi. V hollywoodskej smotánke je totiž jednou z mála, ktorá sa vyhýba škandálom, výstrednému správaniu a it girl manierom. 47-ročná kráska, ktorá na svoj vek vôbec nevyzerá, však minulý týždeň spravila výnimku a so svetom zdieľala nečakanú novinku.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Len pár dní pred tým, ako mala s manželom Jimom Tothom osláviť 12. výročie, oznámila, že sa rozvádzajú. V príspevku na Instagrame, ktorým herečka oznámila túto správu, nezabudla podotknúť, že si spolu s manželom užili veľa krásnych rokov a posúvajú sa ďalej so vzájomným rešpektom a s láskou. To je taká holywoodska formulka.

V Hollywoode sa šepká o novom páre a nám sa tento match páči.
V Hollywoode sa šepká o novom páre a nám sa tento match páči. Zdroj: Instagram/Tom Brady

V Hollywoode sa však začalo šepkať, že herečka je už plnou parou vpred za šťastím a údajne našla novú lásku. Podľa instagramového účtu DeuxMoi, ktorý sa zaoberá celebritnými klebetami, by mala herečka randiť práve s Tomom Bradym, ikonou NFL, ktorý je čerstvo rozvedený so supermodelkou Gisele Bündchen. 

Odporúčané
Veronika tancovala s Usherom: Naživo bol trochu arogantný a nezodpovedný. Bol to však najlepšie platený job (Rozhovor) Veronika tancovala s Usherom: Naživo bol trochu arogantný a nezodpovedný. Bol to však najlepšie platený job (Rozhovor) 12. februára 2024, 9:30

DeuxMoi malo dostať e-mail v znení: „Známa herečka, ktorá práve oznámila rozvod, čerstvo randí s atlétom NFL, ktorý sa nedávno rozviedol.“ Internet si dal dokopy dve a dve a verí, že tento opis priam dokonale sedí na Reese a Toma. Napriek tomu, že stále ide o klebetu, by sme vôbec neprotestovali. Dvojica je podľa nás perfektný (aj keď trochu zvláštny) match.

Domov
Zdieľať
Diskusia