Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
Aké hry vyjdú v apríli? Návrat zombíkovskej legendy, rytier Jedi, očakávaná PS5 exkluzivita s revolučnou fyzikou či nový Minecraft

4. Minecraft Legends (PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC) – 18. 4. 

Svet Minecraftu sa rozrastie o veľkolepé legendy s tým, že hráči budú môcť písať vlastné legendy. Dej sa odohráva v rozšírenom svete Minecraftu, ktorý napadnú stvorenia z Netheru. Hrateľnosť si vyžaduje akčný a jemne strategický prístup k porazeniu nepriateľov, no okrem toho budú môcť hráči preskúmať široký a rozľahlý nový svet. 

5. The Mageseeker: A League of Legends Story (PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC) – 18. 4.

Singleplayerové hry zo sveta League of Legends sú spravidla veľmi kvalitné, príkladom je ťahová, taktická akčná hra Ruined King. The Mageseeker sa pokúsi napodobniť jej úspech s 2D pixelovou animáciou a súbojmi dobra proti zlu. Hru vytvorili tvorcovia chváleného indie titulu Moonlight a ponúkne RPG prvky v magickom svete, v ktorom hráči ovládnu silného čarodejníka.

6. Horizon Forbidden West: Burning Shores (PlayStation 5) – 19. 4. 

Príbehové rozšírenie pre Horizon Forbidden West ponúkne hráčom nové grafické a technologické novinky, a preto vyjde len pre silnejšiu konzolu PS5. Užiješ si napríklad realisticky vyzerajúce oblaky, cez ktoré môžeš preletieť na chrbte jedného z lietajúcich strojov. S jedným z nových strojov sa navyše budeš môcť ponárať pod vodu (ak si videl Avatar: The Way of Water, vieš, o čom je reč). 

Odporúčané
Vstane Xbox v máji z mŕtvych? Vyjde im exkluzivita, ktorá môže prekonať aj God of War a The Last of Us. Aké hry ešte vyjdú? Vstane Xbox v máji z mŕtvych? Vyjde im exkluzivita, ktorá môže prekonať aj God of War a The Last of Us. Aké hry ešte vyjdú? 30. apríla 2024 o 12:30

Príbehové DLC hráčov zavedie k celkom novej lokalite s novým druhom nepriateľov. Tvorcovia o príbehu neprezradili nič, ale Alloy bude zrejme znovu čeliť robotickej hrozbe, ktorá môže ohroziť planétu. Ak máš rád svet Horizon a jeho komplexné mechanizmy v súbojoch, toto rozšírenie si určite užiješ. 

Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok končí na ďalšej strane
Strana 2 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia