Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
Týchto 5 skupín ľudí v kinách zaručene neznášaš. Držte už cez film konečne huby! (Komentár)

Ľudia, ktorí vlastne ani nevedia, na čo do kina vôbec išli

Namiesto pozerania sa hrajú na telefónoch, kecajú s kamošmi o tom, aký bol víkend, alebo prečo mal Jano naposledy také slané semeno a či ten ananás fakt zaberá, alebo je to hoax. Títo ľudia majú asi veľmi veľa peňazí navyše, keď si kúpia vstupenku za 10 eur a občerstvenie za ďalších 10 a z filmu si pamätajú akurát tak dve akčné pasáže, scénu s nahými hercami a jednu hlášku, keďže zvyšok prekecali. 

kino, rande, popcorn
Zdroj: Unsplash/Felipe Bustillo

Ľudia, ktorí neodhadnú, na aký film idú 

Existuje vysoká pravdepodobnosť, že veľký fanúšik superhrdinských komiksoviek, Transformers a trashovo lacnej erotickej série After na premietaní snímok Tár či Banshees of Inisherin nepochodí.

Rozmýšľanie o filme vzdá veľmi rýchlo a začne ho nahlas kritizovať, ochkať či vydávať iné nepríjemné zvuky, len aby ostatným dal najavo, ako si film neužíva a aký je vlastne zlý, čo pochopil z celej sály iba on. Sem-tam sa nájde takýto génius, ktorého kiná jednoducho nie sú hodné.

Odporúčané
Juraj Bača: Dnes mladí ľudia utekajú od problémov a volia si ľahšie riešenia. Na sociálnych sieťach mi vadí pretvárka (Rozhovor) Juraj Bača: Dnes mladí ľudia utekajú od problémov a volia si ľahšie riešenia. Na sociálnych sieťach mi vadí pretvárka (Rozhovor) 3. mája 2024, 9:30

V tom prípade je v poriadku postaviť sa a odísť. Nikto nemá rád úplne všetky typy filmov a nie je hanba priznať si, že nevieš oceniť či pochopiť divácky náročnejšie či menej prístupné počiny. Nesnaž sa však ostatných v sále presvedčiť, že sa pozerajú na hovadinu, lebo jediné hovädo v sále budeš ty. 

Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok končí na ďalšej strane
Strana 2 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia