Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. marca 2023, 19:43
Čas čítania 0:36
Dominik Vetrák

Nicolas Cage si zahral Draculu v prekvapivo akčnom filme Renfield. Čierna komédia bude plná vraždenia a krvi

Nicolas Cage si zahral Draculu v prekvapivo akčnom filme Renfield. Čierna komédia bude plná vraždenia a krvi
Zdroj: Universal Pictures
FILMY A SERIÁLY RENFIELD
Uložiť Uložené

Sleduj finálny trailer na čiernu komédiu s množstvom akčných scén Renfield.

Čierna komédia Renfield bude premiérovať už 13. apríla. Štúdio Universal tak krátko pred premiérou vydalo finálny trailer, v ktorom ukázali oveľa viac akčných scén než doteraz. Snímka sa v prvom rade zameria na Renfielda (Nicholas Hoult z Mad Max: Fury Road či X-Men), Draculovho sluhu, ktorý žije už vyše 100 rokov, počas ktorých mu nosí čerstvé obete a stará sa o jeho celkový blahobyt.

Odporúčané
O čom bude 2. séria The Last of Us? Tvorcom sa za dej vyhrážajú zabitím a kontroverzný príbeh nahneval aj LGBTI komunitu O čom bude 2. séria The Last of Us? Tvorcom sa za dej vyhrážajú zabitím a kontroverzný príbeh nahneval aj LGBTI komunitu 20. marca 2023, 16:30

Renfield však toho má už plné zuby a chce sa dostať spod nadvlády Draculu. Ten to vníma ako zradu a rozhodne sa, že sa mu pomstí zabitím každého, na kom mu záleží. Do tejto skupiny sa radí aj policajtka Rebecca (Awkwafina z Shang-Chi), ktorá mu pomôže v boji proti najsilnejšiemu upírovi histórie.

Nicolas Cage stvárnil tak trochu odlišný typ Draculu so špecifickým prejavom, o ktorom sa môžeš presvedčiť v traileri nižšie. Režisér snímky Chris McKay (Lego Batman, The Tomorrow War) prezradil, že ide o priame pokračovanie Draculu z roku 1931. 

Domov
Zdieľať
Diskusia