Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
27. februára 2023, 18:34
Čas čítania 0:32
Jakub Paulík

Arnold Schwarzenegger sa prvýkrát ukáže v seriáli. V novinke od Netflixu schytá ranu medzi nohy

FILMY A SERIÁLY ARNOLD SCHWARZENEGGER FUBAR SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Slávny rakúsky rodák je späť.

Streamovacia spoločnosť Netflix zverejnila trailer na akčno-komediálny seriál Fubar, v ktorom bude jednou z hlavných hviezd Arnold Schwarzenegger. Toho sme mohli naposledy vidieť vo filme Terminator: Dark Fate z roku 2019. Fubar bude pritom úplne prvým hercovým seriálom.

Krátky teaser nám o príbehu tejto novinky neprezradí takmer nič, ale vidíme, ako postava Arnolda dostáva od herečky a komičky Fortune Feimster ranu medzi nohy. Dej bude zameraný na agenta CIA, ktorý je na dôchodku. Keď však odhalí isté rodinné tajomstvo, musí sa znova vrátiť do akcie.

Okrem Schwarzeneggera a Feimster sa v seriáli objavia herci ako Monica Barbaro, Adam Pally, Fabiana Udenio, Jay Baruchel, Scott Thompson či Gabriel Luna. Showrunnerom je Nick Santora, ktorý pracoval na seriáloch Reacher či Prison Break. Všetkých 8 epizód v dĺžke zhruba 60 minút nájdeš na Netflixe od 25. mája 2023.

Domov
Zdieľať
Diskusia