Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
21. februára 2023, 16:33
Čas čítania 0:38
Adriana Královičová

FOTO: Cristiano Ronaldo predáva svoju vilu v Portugalsku za 6,2 milióna dolárov. Nový majiteľ si užije krytý bazén a tenisový kurt

FOTO: Cristiano Ronaldo predáva svoju vilu v Portugalsku za 6,2 milióna dolárov. Nový majiteľ si užije krytý bazén a tenisový kurt
Zdroj: jackson-stops.co.uk
OSOBNOSTI BÝVANIE CRISTIANO RONALDO ZAHRANIČNÁ ARCHITEKTÚRA
Uložiť Uložené

Portugalský futbalista aktuálne žije a hrá v Saudskej Arábii.

Cristiano Ronaldo predáva modernú portugalskú vilu za 6,2 milióna eur. Futbalová hviezda sa nedávno presunula do Saudskej Arábie, kde podpísala zmluvu s tímom Al-Nassr.

Luxusné sídlo sa nachádza v prominentnej lokalite Alderley Edge. Nový majiteľ si bude môcť užívať krytý bazén, modernú posilňovňu, tenisové kurty či vodnú a relaxačnú zónu. Nechýba veľká kinosála. Dom má k dispozícii sedem spální a šesť kúpeľní, ktoré sú určené pre hostí. Honosná vila sa pýši obrovskou garážou, do ktorej sa zmestia štyri autá.

cristiano ronaldo,bývanie,vila,futbalista
Zdroj: jackson-stops.co.uk

Futbalista spolu s partnerkou Georginou Rodriguezovou a osobným tímom momentálne býva v luxusnom apartmáne v hoteli Four Seasons v centre Rijádu. Obývajú 17 izieb a mesačný nájom ich stojí približne 280 000 eur. 

Cristiano Ronaldo aktuálne stavia ďalší dom v Portugalsku, kde pravdepodobne plánuje dožiť dôchodok. Stáť bude taktiež v jednej z najluxusnejšich lokalít Quinta da Marinha. Vila má rozlohu až 2 720 štvorcových metrov a Cristiana stála 17 miliónov dolárov. Aktuálne je vo výstavbe. 

 Fotografie vily, ktorú futbalista predáva, si pozri v galérii:

cristiano ronaldo,bývanie,vila,futbalistacristiano ronaldo,bývanie,vila,futbalistacristiano ronaldo,bývanie,vila,futbalistacristiano ronaldo,bývanie,vila,futbalista
Zobraziť galériu
(17)
Domov
Zdieľať
Diskusia