Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
10. februára 2023, 10:59
Čas čítania 0:39
Dominik Vetrák

Ben Affleck a Matt Damon riskujú vo filme Air svoju kariéru. Film ukáže, ako Nike uzavrelo zmluvu s Michaelom Jordanom

Ben Affleck a Matt Damon riskujú vo filme Air svoju kariéru. Film ukáže, ako Nike uzavrelo zmluvu s Michaelom Jordanom
Zdroj: Amazon Prime
FILMY A SERIÁLY AIR
Uložiť Uložené

Ben Affleck si vo filme zahral a ešte aj režíroval. Premiéru zažijeme už v apríli.

Štúdiá Amazon Studios a Skydance Sports odhalili prvý trailer športovej drámy Air. Tá zobrazí príbeh o tom, ako sa Nike podarilo uzatvoriť zmluvu s Michaelom Jordanom, keď ho ešte nikto nepoznal, a ako ich partnerstvo a tenisky Air Jordan navždy zmenili históriu športu a športového priemyslu.

Odporúčané
Prečo je v seriáli The Last of Us menej akcie a násilia ako v hre? Je na to logické a jednoduché vysvetlenie Prečo je v seriáli The Last of Us menej akcie a násilia ako v hre? Je na to logické a jednoduché vysvetlenie 9. februára 2023, 11:00

Hlavnou postavou snímky bude Sonny Vaccaro, ktorý dohodu pripravoval aj v reálnom živote. Zahral si ho Matt Damon. Spoluzakladateľa Nike Phila Knighta si zase zahral jeho celoživotný kamarát a blízky spolupracovník Ben Affleck, ktorý snímku aj režíruje. Samotný Michael Jordan údajne vo filme vôbec nebude, no dôležitú rolu bude mať jeho matka Deloris Jordan (Viola Davis), ktorá bude bojovať za práva svojho syna. 

Film skĺbi témy rodičovskej lásky, športového biznis priemyslu a príbehu jedného z najslávnejších športovcov na svete. Okrem Afflecka a Damona si zahrali aj Jason Bateman (Ozark), Chris Tucker (Križovatka smrti) či Marlon Wayans (Scary Movie). Air sa najprv dostane do kín v apríli a následne ho bude možné vidieť na streamingovej službe Amazon Prime Video.

Domov
Zdieľať
Diskusia