Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. januára 2023, 9:45
Čas čítania 0:46
Daniel Mikolášik

Samey po dvoch rokoch ohlásil nový sólový album. Okrem dátumu vydania zverejňuje aj krátky dokumentárny teaser

HUDBA HAHA CREW HUDOBNÉ NOVINKY NAJNOVŠIE ALBUMY SAMEY
Uložiť Uložené

Malý Samey sa s partiou túla po sídlisku, kradne vo večierke, no napokon prichádza pred mikrofón, kde to celé ešte len odštartuje.

Samey ohlásil nový, v poradí štvrtý sólový album. Člen košickej rapovej formácie Haha Crew to oznámil prostredníctvom krátkeho dokumentárneho teaseru, ktorý zverejnil na svojom Instagrame. Na jeho konci sa dozvedáme, že celistvý projekt, ktorého názov zatiaľ nepoznáme, vyjde na streamovacích platformách už 2. februára.

V krátkom promo videu vidíme chlapca, ktorý má podľa všetkého znázorňovať práve mladého Sameya. Ten sa s partiou túla po sídlisku, kope si futbalovú loptu, kradne vo večierke, fajčí na ulici, bije sa, zo svojej detskej izby pozoruje hádku svojich rodičov a napokon prichádza do provizórneho štúdia svojho kamaráta, v ktorom sa chystá nahrať svoju prvú skladbu.

O video teaser sa postarala produkcia Beze Strachu pod vedením českého videomakera Jana Stracha, ktorý má na konte tie najlepšie hudobné videoklipy českých a slovenských raperov.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa samey (@sameyhahacrew)

Samey vydá nový album takmer po dvoch rokoch. Jeho posledný štúdiový projekt vyšiel ešte v septembri 2021 a niesol názov Anarchia. Raper nám v tom čase v rozhovore prezradil, že slovo anarchia dnes už z jeho pohľadu nemá politicky zafarbený význam a už vôbec nie je o ľudskom egu, práve naopak, spája si ho s láskou a pochopením.

Domov
Zdieľať
Diskusia