Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. decembra 2022, 18:12
Čas čítania 0:43
Dominik Vetrák

Očakávaná hra STALKER 2 ukazuje nadprirodzenú zónu plnú mutantov. Jeden z vývojárov zomrel pri obrane Ukrajiny pred Ruskom

Očakávaná hra STALKER 2 ukazuje nadprirodzenú zónu plnú mutantov. Jeden z vývojárov zomrel pri obrane Ukrajiny pred Ruskom
Zdroj: GSC Game World
TECH STALKER 2
Uložiť Uložené

Sleduj nový gameplay trailer na očakávanú hru S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, ktorá vyjde v budúcom roku.

Hra S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl mala pôvodne vyjsť ešte tento rok, ale invázia Ruska na Ukrajinu plány pokazila. Značná časť vývojárov sa rozhodla brániť krajinu, takže sa vývoj hry spomalil. Nakoniec hra vyjde v roku 2023, a to na PC a konzoly Xbox Series X/S. Ak si predplácaš službu Game Pass, budeš ju môcť hrať zadarmo. 

Odporúčané
Najlepšie hry roka 2022: Veľkolepý súboj God of War a Elden Ring Najlepšie hry roka 2022: Veľkolepý súboj God of War a Elden Ring 29. decembra 2022, 16:30

Vývojári z ukrajinského štúdia GSC Game World teraz vydali nový trailer plný záberov z hrateľnosti, ale aj príbehových sekcií.

Hra vyzerá v pokročilom štádiu vývoja a svojou atmosférou pripomína ako pôvodný  S.T.A.L.K.E.R., tak aj populárnu postapokalyptickú sériu Metro. V pokračovaní sa vrátime do Zóny, oblasti zamorenej radiáciou, kde číhajú nielen znepriatelené vojenské jednotky, ale aj mutanti. 

Nevieme, nakoľko vojna ovplyvnila príbeh či dialógy v hre, ale vývojársky tím následky vojny rozhodne cíti. Len pred niekoľkými dňami sme sa totiž dozvedeli, že jeden z vývojárov hry Volodomyr „Fresh“ Ježov zomrel pri obrane Ukrajiny.

Domov
Zdieľať
Diskusia