Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
9. decembra 2022, 16:37
Čas čítania 1:21
Dominik Vetrák

Idris Elba si zahrá po boku Keanu Reevesa v Cyberpunk: Phantom Liberty. Príbehové rozšírenie vyjde na jar 2023

Idris Elba si zahrá po boku Keanu Reevesa v Cyberpunk: Phantom Liberty. Príbehové rozšírenie vyjde na jar 2023
Zdroj: CD Projekt Red
TECH CYBERPUNK 2077 THE GAME AWARDS 2022
Uložiť Uložené

Sleduj nový trailer na príbehové rozšírenie hry Cyberpunk 2077 a ďalšie úžasné hry, ktoré odhalili na The Game Awards 2022.

CD Projekt Red nešetrí na hercoch. Hviezdny hollywoodsky herec Idris Elba totiž stvárni jednu z hlavných postáv očakávanej príbehovej expanzie Phantom Liberty k hre Cyberpunk 2077. Dodatok k hre rozšíri prostredie, mapu, pridá nové zbrane, postavy misie a celkom nový príbeh.

Odporúčané
Na šou Game Awards 2022 sme videli trailery na Death Stranding 2, Hades 2 či nové Star Wars. Budúci rok prídu herné pecky Na šou Game Awards 2022 sme videli trailery na Death Stranding 2, Hades 2 či nové Star Wars. Budúci rok prídu herné pecky 9. decembra 2022, 9:30

Elba stvárni postavu menom Solomon Reed. Reed je veterán spomedzi tajných agentov v NUSA (New United States of America) a celkom možno jediná postava, ktorej môžeme ako hráči veriť, že nám pomôže s nemožnou úlohou, aká nás v DLC čaká. Expanzia Phantom Liberty by mala vyjsť na jar roku 2023. 

Cyberpunk nie je jediná hra, ktorá na šou The Game Awards 2022 dostala nový trailer. Po našom veľkom zhrnutí sme našli ešte niekoľko úžasne vyzerajúcich hier, ktorých trailery musí vidieť každý veľký hráč. 

Emotívna príbehová hra Valiant Hearts dostane pokračovanie. Volá sa Valiant Hearts: Coming Home a vyjde exkluzívne na smatfóny pre predplatiteľov streamingovej služby Netflix. Na hre pracujú rovnakí vývojári ako na jednotke. Hra zobrazí drsný a depresívny vojnový príbeh v 2D prostredí. Vyjde začiatkom roka 2023.

Scars Above je unikátne pôsobiace sci-fi s množstvom akcie, prieskumom okolia a hádankami. Hra vyjde už 28. februára na PC, PS5, PS4, Xbox Series S|X a Xbox One.

Tvorcovia príbehovej adventúry Arise, A simple Story vydajú na jar 2023 (PC, PS5, Xbox Series X/S) nový žánrovo podobný titul s obohatenou hrateľnosťou. Skákanie naprieč rôznymi levelmi v koži miniatúrnej osoby a odhaľovanie tajomstva tohto sveta vyzerá veľmi lákavo.

Potešíme aj fanúšikov akčného RPG Lords of the Fallen. Dočkáme sa totiž reštartu značky s ambicióznejším dizajnom a hrateľnosťou, ktorý by mohol konkurovať aj tým najpodarenejším titulom zo subžánru Soulsborne. 

Warhammer: Space Marine II dostal nový trailer pripomínajú epický blockbuster a mix Starship Troopers a Votrelca. Stále nepoznáme dátum premiéry, ale po takomto traileri dáme tvorcom toľko času, koľko len potrebujú. V hre budeme ovládať špeciálnych vojakov, ktorí vo vesmíre bojujú s vražednými mimozemšťanmi. 

Na záver tu máme príbehovú adventúru Replaced, ktorá ponúka unikátny pixelový výtvarný štýl. Titul vyjde v roku 2023, a ak z neho cítiš atmosféru ako z Blade Runnera, cítiš to správne. 

Domov
Zdieľať
Diskusia