Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
9. decembra 2022, 9:58
Čas čítania 0:22
Dominik Vetrák

M3GAN je vraždiaca bábika, ktorá si myslí, že tým ochraňuje malé dievčatko

M3GAN je vraždiaca bábika, ktorá si myslí, že tým ochraňuje malé dievčatko
Zdroj: Blumhouse/Universal
FILMY A SERIÁLY M3GAN
Uložiť Uložené

Horor M3GAN dorazí do kín už v januári. Sleduj nový trailer.

Horor M3GAN zobrazí bábiku, ktorú geniálna vedkyňa vyvinula na ochranu svojej dcéry. M3GAN ju má ochrániť pred fyzickým, ale aj emocionálnym nebezpečenstvom. Z nejakého dôvodu je však nadprirodzene silná a ovláda bojové umenia.

Odporúčané
Nadržanci sú späť. Nová séria Too Hot To Handle na Netflixe má divošky závislé od sexu, ktoré sú však iné ako doteraz Nadržanci sú späť. Nová séria Too Hot To Handle na Netflixe má divošky závislé od sexu, ktoré sú však iné ako doteraz 8. decembra 2022, 17:30

Navyše sa jej umelá inteligencia rozhodne, že hocikto, kto sa na jej „novú sestru“ čo i len škaredo pozrie, musí zomrieť. Ideálne sa nad tým dejom vôbec nezamýšľaj. M3GAN bude hororová jednohubka s množstvom krvi, zabíjania a bizarných scén s robotickou bábikou.

Snímku režíroval neznámy Gerard Johnstone a uvidíme v nej prevažne neznámych hercov. Premiéra v kinách bude 12. januára 2023.  

Domov
Zdieľať
Diskusia