Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. decembra 2022, 14:30
Čas čítania 3:21
Martin Adam Pavlík

Sú také zlé, že ti z nich zabehne zemiakový šalát. Toto je 10 najhorších vianočných filmov na Netflixe

Sú také zlé, že ti z nich zabehne zemiakový šalát. Toto je 10 najhorších vianočných filmov na Netflixe
Zdroj: STX Entertainment
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX FILMY VIANOČNÉ FILMY
Uložiť Uložené

Tieto filmy sú také zlé, až si ich musíš pozrieť.

Netflix ponúka bohatú nádielku vianočných filmov, či už ide o bláznivé komédie, presladené romance, alebo rozprávky pre celé rodiny. Namiesto výberu tých najlepších a najpríjemnejších snímok s vianočnými príbehmi sme však pre teba tentoraz pripravili netradične výber takých, pri ktorých pravdepodobne vypľuješ kapustnicu alebo ti zabehne zemiakový šalát. Sú totiž také zlé, že nebudeš veriť vlastným očiam.

Ak sa ti páčia naše filmové novinky, tipy, recenzie, profily hercov a režisérov či rebríčky, neváhaj nás podporiť a pridaj sa do klubu Refresher+. Aj vďaka tomu ti budeme môcť priniesť viac kvalitného filmového obsahu.

1. Vánoční Kameňák (réžia: František Antonín Brabec, 2015) 

Vrchol trápnosti. Stokrát omieľané stupídne a sexistické vtipy pre tých najjednoduchších, scény, pri ktorých sa ti zastaví mozog, a príšerné herecké výkony. Vražedné kombo. František Antonín Brabec prerazil piatym dielom tejto neslávne známej filmovej série ďalšie dno. 

2. Christmas Full of Grace (réžia: Pedro Antônio Paes, 2022)

Ako by si sa zachoval, keby si pristihol svoju priateľku pri orálnom sexe s inou ženou? Hlavný hrdina filmu Carlinhos k tomu pristúpi športovo. Jednoducho si nájde náhradu, ktorá mu tú priateľku zahrá, a vezme ju k svojej konzervatívnej rodine na Vianoce. Nejde to však úplne podľa jeho plánu.

Hoci je zasadenie príbehu do slnečnej Brazílie namiesto zasnežených hôr plných snehuliakov originálnou zmenou, nezachraňuje snímku pred totálnym fiaskom. Christmas Full of Grace nie je ani zďaleka komédiou, ako to tvorcovia plánovali, ale preafektovanou telenovelou bez štipky humoru s množstvom iritujúcich postáv. 

3. A Bad Moms Christmas (réžia: Jon Lucas, Scott Moore, 2017)

Ako sa to môže skončiť, keď sa partia frustrovaných „matiek rebeliek“ opustí a utrhne z reťaze? Veľa alkoholu, vášnivá masáž, striptíz a... no veď nechaj sa prekvapiť. Ak máš slabosť pre Milu Kunis či Kristen Bell, možno si toto pokračovanie celkom vydarenej a zábavnej jednotky predsa len užiješ. V opačnom prípade budeš skôr nechápavo krútiť hlavou alebo sa smiať pri scénach, ktoré vlastne vôbec nemali byť vtipné. 

Domov
Zdieľať
Diskusia