Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2022, 16:12
Čas čítania 0:35
Dominik Vetrák

James Cameron má v pláne aj Avatara 6 a 7. Stačí, aby ďalšie filmy zarobili v kinách poriadny balík

James Cameron má v pláne aj Avatara 6 a 7. Stačí, aby ďalšie filmy zarobili v kinách poriadny balík
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY AVATAR: THE WAY OF WATER JAMES CAMERON
Uložiť Uložené

Režisér a scenárista potešil fanúšikov Avatara, ale aj svojich dlhoročných fanúšikov, ktorí od neho chcú iné filmy.

Režisér a scenárista James Cameron už dávno naplánoval celkovo päť filmov zo série Avatara. V rozhovore pre The Hollywood Reporter však prezradil, že ak však budú všetky pokračovania úspešné, uvidíme aj šestku a sedmičku.

Odporúčané
10 dojímavých filmov, pri ktorých si poplačeš, aj keď si najväčší tvrďas 10 dojímavých filmov, pri ktorých si poplačeš, aj keď si najväčší tvrďas 30. novembra 2022, 12:30

Po 13 rokoch od jednotky sa už o niekoľko dní dočkáme druhej časti a v nasledujúcich rokoch uvidíme ďalšie tri. Teda v prípade, že dvojka a trojka zarobia v kinách veľké peniaze. Inak hrozí, že štvorku a päťku neuvidíme. 

Cameron okrem toho povedal, že na dôchodok plánuje ísť až po tom, čo zrežíruje ďalších päť alebo šesť filmov. Dva alebo tri z toho sú však pokračovania Avatara. Nižšie sa môžeš pozrieť na nové zábery z druhej časti s názvom The Way of Water. 

Domov
Zdieľať
Diskusia