Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
28. novembra 2022, 9:49
Čas čítania 0:41
Jakub Paulík

Cara Delevingne pre homofóbiu zvažovala, že si siahne na život. Vyhrážali sa jej aj v Hollywoode

ZAUJÍMAVOSTI CARA DELEVINGNE LGBT+ SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Práca na novom dokumente jej vraj zmenila život.

Modelka Cara Delevingne sa pri príležitosti tvorby dokumentu Planet Sex opäť vrátila k téme svojej bisexuálnej orientácie a homofóbie, pre ktorú trpela samovražednými myšlienkami. Tvorba dokumentu s dôležitým odkazom, kde sa Cara Delevingne venuje najmä ľudskej sexualite, bola pre ňu prelomovým zážitkom. 

„Veľmi mi to zmenilo život. Teraz som šťastnejšia ako kedykoľvek predtým. Som naozaj hrdá na to, čo sme vytvorili,“ cituje jej slová The Mirror. V minulosti, keď sa neodvážila otvorene hovoriť o svojej sexuálnej orientácii, mala častokrát samovražedné myšlienky.

Odporúčané
10 zaujímavostí o Care Delevingne: Vo vile má tajný vaginálny tunel a testuje sexuálne hračky 10 zaujímavostí o Care Delevingne: Vo vile má tajný vaginálny tunel a testuje sexuálne hračky 12. augusta 2022, 9:30

Trápili ju homofóbne vyjadrenia a mala pocit, že jej sexuálna orientácia je neprirodzená. „Som rada, že som to nespravila (hovoriac o samovražde), pretože ak môžem pomôcť akémukoľvek inému dieťaťu, znamená to pre mňa skutočne veľa,“ vyjadrila sa Delevingne.

Pre sexuálnu orientáciu mala problémy aj v Hollywoode. Slávny filmový producent a sexuálny násilník Harvey Weinstein jej kázal, aby si našla po svojom boku muža, aby jej robil krytie. Vyhrážal sa jej vraj, že v opačnom prípade vo filmovom biznise skončila. Paradoxom je, že ju zároveň údajne navádzal k tomu, aby pred ním pobozkala ženu.

Domov
Zdieľať
Diskusia