Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
12. augusta 2022, 9:30
Čas čítania 7:35
Jakub Paulík

10 zaujímavostí o Care Delevingne: Vo vile má tajný vaginálny tunel a testuje sexuálne hračky

10 zaujímavostí o Care Delevingne: Vo vile má tajný vaginálny tunel a testuje sexuálne hračky
Zdroj: Edward Berthelot/Getty Images
OSOBNOSTI CARA DELEVINGNE OSOBNOSTI
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Pre kokaínovú aféru prišla v minulosti o spoluprácu s H&M. Drogám sa už vraj vyhýba.

V pätnástich rokoch ju zložili depresie a H&M s ňou ukončilo spoluprácu pre drogy. Cara Delevingne sa preslávila modelingom aj filmami. Podniká taktiež s firmou s erotickými hračkami, ktoré osobne testuje. O svojej pansexualite hovorí otvorene a spomína aj na to, aký mala kedysi odpor k homosexualite.

Na Refresheri sa pravidelne venujeme životom slávnych hviezd. Prečítať si môžeš o Marilyn Monroe, Johnnym Deppovi, Wesley Snipesovi či Stevenovi Seagalovi. K týmto a ďalším článkom majú prístup naši podporovatelia z klubu Refresher+.

Cara DelevingneCara DelevingneCara DelevingneCara
Zobraziť galériu
(5)

Smiali sa jej, že nemá prsia, a trpela depresiami

Aj keď krásu modelke Care Delevingne mnohé ženy závidia, sama o sebe nemala v mladosti veľkú mienku. Trápila sa pritom hlavne pre svoje telo. Neraz sa jej stalo, že ju v okolí považovali za chlapca. Začala menštruovať neskôr ako jej rovesníčky a posmievali sa jej za to, že má menšie prsia. Nazývali ju „frigidnou“ a „plochou“.

Anketa:
Zažil si ako tínedžer šikanu?
Áno.
Nie.
Áno.
61 %
1039 Hlasov
Nie.
39 %
676 Hlasov

Keď mala pätnásť sa pre depresívny stav zrútila, nechcela žiť a musela dočasne odísť zo školy, píše BBC„Nenávidela som sa za to, že som v depresii, neznášala som, že sa cítim depresívne, neznášala som pocity,“ povedala.

Delevingne však pochádzala z veľmi dobre postavenej rodiny, a preto si všetci mysleli, že musí byť automaticky šťastná. Jej psychickému stavu nerozumeli. „Viem, že som to najšťastnejšie dievča na svete, tomuto všetkému rozumiem a želám si, aby som to dokázala oceniť. Lenže vo mne je niečo temné, čo nedokážem striasť,“ hovorievala podľa The Guardian.

V mladosti bola homofóbna, i keď ju priťahovali aj ženy

Psychické ťažkosti a myšlienky na samovraždu si však spája aj s tým, že nevedela pochopiť svoju sexualitu. Vyrastala totiž v prostredí, kde sa o inej sexuálnej orientácii vôbec nerozprávalo. Istý čas mala pocit, že partnerstvo s rovnakým pohlavím je nechutné. Po čase si o sebe myslí, že kedysi bola homofóbna.

Až v neskoršom období zistila, že len popiera svoje túžby. Vzhľadom na očakávania spoločnosti sa však stále občas zamýšľa nad tým, aké by to bolo, keby sa jej nepáčili aj ženy. „Stále je vo mne časť, ktorá hovorí: ‚Och, želala by som si, keby som mohla byť heterosexuálna,‘“ povedala podľa People.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cara Delevingne (@caradelevingne)

Za jej sexualitu čelila aj vyhrážkam z filmového biznisu

Fanúšikovia dlhodobo polemizovali o sexualite Cary Delevingne, ktorou si sama nebola dlhší čas istá. Na verejnosti sa objavovala po boku žien, ale aj mužov. V podstate na ňu tak spadla škatuľka bisexuality, no Delevingne vysvetlila, že sa považuje za pansexuálku.

To znamená, že ju môžu priťahovať aj transrodové či nebinárne osoby. „Akokoľvek sa jedinec identifikuje, či už je to ‚oni‘, ‚on‘ alebo ‚ona‘, zamilovávam sa do osoby – a o tom to je. Priťahuje ma človek ako taký,“ cituje Variety pocity herečky.

Delevingne sa ešte v roku 2019 vydala v Las Vegas za herečku Ashley Benson, s ktorou vtedy tvorila pár už vyše roka. Neskôr sa rozišli. V minulosti istý čas randila s herečkou Michelle Rodriguez a do médií sa dostali aj zábery, na ktorých sa bozkávala so speváčkou Miley Cyrus.

Jej verejné prejavovanie sexuality kedysi kritizoval producent Harvey Weinstein, ktorého množstvo žien z Hollywoodu obvinilo zo sexuálneho zneužívania. Care Delevingne vraj tvrdil, že má svoju orientáciu skrývať a nájsť si mužského partnera, ktorý by jej robil „krytie“. Vyhrážal sa jej, že v inom prípade sa jej kariéra vo filmovom biznise skončí. Delevingne však neposlúchla.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cara Delevingne (@caradelevingne)

„Slabosť“ pre vagíny

V 21. storočí si dokážu ľudia zarábať rôznymi netradičnými spôsobmi. Jedným z nich je aj predaj NFT. Modelka a herečka Cara Delevingne v spolupráci s umelcom Chemicalom X tak vytvorila video o jej vagíne, ktoré ešte v roku 2021 ponúkala na predaj ako NFT Token. Na záberoch, ktoré zverejnila aj na Instagrame, pózuje nahá.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cara Delevingne (@caradelevingne)

Výťažok sa rozhodla venovať nadácii The Cara Delevingne Foundation, ktorá je zameraná na práva žien a ľudí z LGBT+ komunity, píše Standard„Je moja, nepatrí nikomu inému. A ja sa rozhodnem, čo s ňou budem robiť. To mi nikto nevezme,“ hovorí pred kamerou Delevingne o svojej vagíne.

Tá má v jej živote, zdá sa, výrazné miesto. Dvere do jednej z miestností vo svojom dome si nechala prerobiť na „vaginálny tunel“, ktorý má pripomínať ženské pohlavné ústrojenstvo. Delevingne vraj v tejto miestnosti nachádza množstvo inšpirácie. V priestoroch vily, ktorou previedla reportéra magazínu Architectural Digest, vystavuje aj svojskú kyticu v tvare vagíny. Herečka a modelka tvrdí, že si aj týmto bizarným spôsobom uctieva  ženský pohlavný orgán.

Nikto sa tak nemôže čudovať, že s veľkou radosťou podporila aj kampaň Lady Garden, v rámci ktorej sa odfotila od pása nižšie nahá, pričom ju v intímnej oblasti zakrývali iba kvety. Časť z výťažku kampane bola smerovaná na gynekologicko-onkologickú nadáciu, informuje časopis Glamour.

Justinovi Bieberovi odkázala, že mal radšej zjesť býčí penis

Spevák Justin Bieber sa priznal, že Cara Delevingne je jeho najmenej obľúbenou kamarátkou manželky Hailey. Nepríjemnú otázku Bieberovi položil moderátor James Corden vo svojej šou. Spevák síce nemusel odpovedať, ale za trest by potom zjedol býčí penis. 

Neskôr svoju odpoveď obhajoval tvrdením, že proti Care Delevingne nič nemá, no ponúkanú gastronomickú špecialitu nechcel skonzumovať. Modelka a herečka ho však na svojom Instagrame skritizovala a povedala mu, že ho mal radšej zjesť. Poukázala aj na to, že ju má vraj na sociálnej sieti zablokovanú. To, že by proti nej nič nemal, bola teda zjavne lož.

Podľa Teen Vogue konflikt medzi dvojicou vznikol po tom, ako sa Justin Bieber zastával svojho manažéra Scootera Brauna, ktorý sa vraj podieľal na obchodovaní s originálmi nahrávok speváčky Taylor Swift. Zároveň ju vraj manipuloval a šikanoval. Cara Delevingne, ktorá je jej priateľka, speváčke z pochopiteľných dôvodov držala stranu a oponovala Bieberovi.

„Želám ti, aby si strávil menej času nadržiavaním mužom a viac času snahou porozumieť ženám a rešpektovať ich odôvodnené reakcie,“ napísala Justinovi Bieberovi v jednom z príspevkov na Twitteri. Pri natáčaní Friends reunion sa však v zákulisí odfotili na spoločnej fotografii, a tak je pravdepodobné, že sa už udobrili, informoval Daily Mail.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cara Delevingne (@caradelevingne)

 Za kokaín dostala od H&M „padáka“

V roku 2013 internetom kolovala fotografia, na ktorej Care Delevingne spadlo vrecúško s bielym práškom, ktorý mal byť údajne kokaínom, píše Daily Mail. I keď sa ho snažila rýchlo zakryť, paparazzi bol rýchlejší. Držba drogy sa u modelky oficiálne nepotvrdila, no spoločnosť H&M s ňou pre svoju prísnu politiku prerušila spoluprácu. Rovnakým spôsobom dostala stopku od H&M napríklad aj slávna Kate Moss.

Delevingne sa dlhý čas ku kauze nechcela vyjadriť. To, či išlo naozaj o kokaín, nepotvrdila, no ani nevyvrátila. O dva roky neskôr však v interview pre The New York Times naznačila, že v jej živote nechýbali ani drogy. Vraj už s nimi však nemá nič spoločné.

„Bola som dieťa, viete? A stále ním v mnohých ohľadoch som a mám také šťastie, ale myslím si, že každý potrebuje trochu facku a pripomenutie, že nikto nie je neporaziteľný,“ povedala vo vyhýbanej odpovedi Delevingne a dodala: „Chcem, aby v tom bolo jasno: Som tak ďaleko od drog, ako sa len dá, a čokoľvek sa stalo v minulosti, je minulosťou, jednoducho to už neexistuje.“ V podstate tak nepriamo priznala svoju vinu.

Cara Delevingne
Zdroj: Flickr/Gage Skidmore

Harvey Weinstein chcel, aby bozkávala inú ženu

Cara Delevingne sa v roku 2017 na Instagrame fanúšikom zverila s tým, že ju údajne sexuálne obťažoval známy producent Harvey Weinstein. Ten ju pri jednom zo stretnutí vo veci istého filmu nútil, aby pobozkala ženu, ktorá sa nachádzala v jeho izbe. Keď odmietla a chcela odísť, pokúsil sa ju pobozkať priamo Weinstein.

V podobných prípadoch sa ľudia neraz pýtajú, prečo obeť páchateľa nenahlási a o incidente povie až neskôr. „Nechcela som ublížiť jeho rodine. Cítila som sa previnilo, akoby som spravila niečo zlé. Bola som taktiež vydesená, že sa takéto veci stali toľkým ženám, ktoré poznám, ale zo strachu nikto nič nepovedal,“ vysvetlila Delevingne na Instagrame.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cara Delevingne (@caradelevingne)

Modelka a herečka vtedy statusom reagovala na vyjadrenie vtedajšieho prezidenta Donalda Trumpa. Ten si zastával Bretta Kavanaugha, svojho nominanta do funkcie sudcu Najvyššieho súdu USA, uvádza Harper's Bazaar.

Kavanaugh čelil viacerým obvineniam zo sexuálne zneužívania a prezident sa čudoval, prečo sa jeho obete, z ktorých niektoré boli v danom čase ešte v tínedžerskom veku, neozvali skôr. Mnohé známe osobnosti vrátane Cary Delevingne tak objasnili Trumpovi svoje zážitky so sexuálnym obťažovaním či zneužívaním a dôvody, pre ktoré nešli na políciu. Príspevky označili hashtagom WhyIDidntReport (PrečoSomToNenahlásila).

Nenahlasovanie sexuálneho obťažovanie či zneužitia je, bohužiaľ, podľa štatistík pomerne bežné. Podľa prieskumu z roku 2014, ktorý robila európska agentúra FRA na vzorke vyše 40-tisíc žien, sa polícii ozve približne tretina Európaniek, ktoré zažili sexuálne násilie. Obete nenahlasujú násilie z rôznych dôvodov, na Slovensku ide aj o deravé zákony či zaobchádzanie na polícii, ktorému sa obete chcú vyhnúť. Prečítaj si príbehy niekoľkých žien, ktoré prežili sexuálne násilie a vysvetľujú, prečo na políciu nešli.

Sex s Elonom Muskom a Amber Heard?

V posledných rokoch sa mená Johnnyho Deppa a Amber Heard spájajú najmä s ich búrlivým súdnym sporom. Bývalí manželia na seba vzájomne hádzali množstvo špiny, do ktorej sa priplietli aj mená Elona Muska a Cary Delevingne, s ktorými mala Heard údajne sex v trojici. S touto informáciou prišiel Josh Drew, ktorý je exmanželom jednej z najlepších priateliek Cary Delevingne, píše Daily Mail.

Anketa:
Veríš tomu, že Amber Heard podviedla svojho manžela s Elonom Muskom a Carou Delevingne?
Je to dosť možné.
Ťažko povedať, je to tvrdenie proti tvrdeniu.
Určite je to iba fáma.
Je to dosť možné.
47 %
Ťažko povedať, je to tvrdenie proti tvrdeniu.
40 %
Určite je to iba fáma.
13 %

Podľa jeho slov sa Amber Heard s Carou Delevingne a Elonom Muskom vyspala v roku 2016 priamo vo vile Johnnyho Deppa, za ktorého bola vtedy vydatá. Elon Musk menované obvinenie poprel. Tvrdí, že s Carou Delevingne sú priateľmi, no ich vzťah nebol nikdy intímny. S Amber Heard si vraj začal až mesiac po tom, ako podala žiadosť o rozvod. Neskôr sa na internet dostali zábery, na ktorých údajne Cara Delevingne bozkáva Amber Heard. Newsweek požiadal hovorcov herečiek o vyjadrenie, ktoré však odmietli poskytnúť.

Milovníčka Call of Duty

Už dávno neplatí stereotyp, že medzi hráčov patria iba nerdi bez sociálneho života. Príkladom v tejto oblasti idú aj viaceré hollywoodske hviezdy ako Henry Cavill (Superman, Witcher) či Cara Delevingne. Tá podľa vlastných slov patrí medzi veľkých fanúšikov vojnovej série Call of Duty. Keď jej preto prišla ponuka od štúdia Activision, aby si zahrala v ich reklame na Black Ops III, neváhala.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cara Delevingne (@caradelevingne)

Medzi hráčmi Call of Duty neskrýva svoju identitu a v interview pre imavillagebicycle povedala, že ju môžu nájsť pod prezývkou „caradele“. Pri hrávaní CoF na Xboxe používa ako mnohí hráči slúchadlá s mikrofónom a priamo komunikuje s ostatnými členmi tímu. Pri troche šťastia sa tak môže každému stať, že bude plánovať taktiku boja spoločne so slávnou modelkou.

Sexuálne hráčky ako zábava i podnikanie

Cara Delevingne je známa aj svojou záľubou v sexuálnych hračkách. V posledných rokoch sa stala spolumajiteľkou značky Lora DiCarlo zameranej na erotické pomôcky a prostredníctvom sociálnych sietí promovala niektoré z výrobkov. „Ktokoľvek povedal, že diamanty sú najlepším priateľom dievčaťa, nikdy nemal ten správny vibrátor,“ napísala na Instagrame k príspevku so sériou fotografií.

Kvalitu jednotlivých výrobkov vraj testuje dokonca herečka osobne a overené kúsky zasiela svojim priateľom k Vianociam. „Som ako dieťa v cukrárni. To je moja práca – testovať sexuálne hračky. Je to najlepšie,“ cituje jej slová Cosmopolitan.

I keď by si mohol niekto pomyslieť, že svoje hobby predstiera, aby mu spravila lepšiu reklamu, nie je to pravda. Dôkazom sú aj fotografie paparazzov, ktorí zachytili, ako si Cara Delevingne so svojou bývalou manželkou sťahujú domov BDSM lavičku prispôsobenú na sexuálne hry.

Prečítaj si náš článok o dizajnových erotických pomôckach.
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cara Delevingne (@caradelevingne)

Domov
Zdieľať
Diskusia