Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. novembra 2022, 16:46
Čas čítania 1:22
Martin Adam Pavlík

Conor McGregor čelí žalobe od svojho bývalého tímového kolegu a kamaráta. Môže prísť o desiatky miliónov z predaja whisky

Conor McGregor čelí žalobe od svojho bývalého tímového kolegu a kamaráta. Môže prísť o desiatky miliónov z predaja whisky
Zdroj: Getty Images/Ethan Miller
NEWS BOJOVÉ ŠPORTY CONOR MCGREGOR MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Írsky MMA zápasník bude musieť riešiť nepríjemné problémy.

Podľa ESPN má írsky zápasník a bývalý dvojnásobný šampión UFC Conor McGregor na krku žalobu od dlhoročného tímového kolegu a priateľa Artema Lobova. Ten takisto zápasil v UFC. Lobov v utorok podal žalobu na írskom najvyššom súde. Tvrdí v nej, že aj on stál pri zrode McGregorovej značky whisky Proper No. Twelve, no nedostal slušnú časť generovaných príjmov.

Od McGregora žiada 5 % z výnosov 600 miliónov dolárov. Lobov so svojimi právnymi zástupcami sa údajne bude snažiť na súde dokázať, že medzi ním a McGregorom existovala dohoda o vyplatení časti podielu zo zisku, no McGregor ju nedodržal.

„Írska whisky Proper No. Twelve bola vytvorená, vyvinutá, označená a neúnavne propagovaná Conorom McGregorom,“ napísala následne vo vyhlásení hovorkyňa McGregora Karen Kesslerová. „Akýkoľvek návrh, že žalobca má nárok na podiel z predaja, je nesprávny,“ dodala. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @proper12_irish_whiskey



ESPN ďalej píše, že Lobov ešte skôr povedal, že McGregor sa mu kedysi snažil ponúknuť za spoluvytvorenie značky podiel jeden milión dolárov, no odmietol to. Obaja boli členmi írskeho gymu SBG a McGregor dokonca trénoval Lobova v reality šou The Ultimate Fighter, v ktorej zápasníci bojovali o kontrakt v UFC.

Odporúčané
Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? Ďalšie KO od Flexkinga a výhra troch svalovcov proti Tlkancovi. Ako tipujeme výsledky duelov na turnaji Fight Night Challenge 6? 19. apríla 2024, 14:30

McGregor momentálne nakrúca s hollywoodskym hercom Jakom Gyllenhaalom remake kultového akčného filmu Road House. Do klietky by sa mal vrátiť budúci rok, musí sa však pol roka pred zápasom otestovať na doping organizáciou USADA.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)


Mnoho fanúšikov špekuluje o tom, že užíval zakázané látky počas zotavovania sa zo zlomeniny nohy, ktorú utrpel v poslednom zápase s Dustinom Poirierom. Írsky zápasník si podľa portálu LowKickMMA po novom myslí, že dostane výnimku a nebude musieť čakať až šesť mesiacov, kým bude môcť zápasiť. Na Twitteri napísal, že testy je ochotný podstúpiť  najskôr vo februári. 

Športový portál dodáva, že podobne ako v pravidlách Svetovej antidopingovej agentúry môže UFC udeliť výnimku z pravidla šesťmesačného písomného upozornenia za výnimočných okolností alebo ak by prísne uplatňovanie tohto pravidla bolo voči športovcovi zjavne nespravodlivé. Ale v oboch prípadoch podľa pravidiel UFC musí športovec pred návratom do súťaže poskytnúť aspoň dve negatívne vzorky.

Domov
Zdieľať
Diskusia