Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2022, 15:30
Čas čítania 2:29
Denisa Šútorová

35 modelov štýlových topánok na zimu, za ktoré nezaplatíš viac ako 100 eur

35 modelov štýlových topánok na zimu, za ktoré nezaplatíš viac ako 100 eur
Zdroj: Instagram/Rosie Huntington-Whitley
MÓDA MÓDA TRENDY
Uložiť Uložené

Budú to snehule, combat boots alebo gumáky s hrubými ponožkami? Vyber si z bohatej ponuky.

Hovorí sa, že ak dáš žene správne topánky, bude riadiť svet. Máme pre teba sedem štýlových trendov na zimu, ktoré nesmieš obísť. Z každého sme vybrali päť modelov, za ktoré nezaplatíš viac ako 100 eur!

Kovbojské čižmy

Kovbojské čižmy si držia svoje miesto na zozname trendov už od minulej sezóny a nájdeš ich pri značkách ako Isabel Marant, Gianni, Miu Miu a mnohých iných. 

Kým Bella Hadid preferuje hnedé kovbojky od Loewe, Emily Ratajkowski má na sebe na obrázku nižšie model zo Zary (!!!). Nič však nepokazíš ani so žiarivejšou bielou či s trochu odvážnejšou bordovou a tyrkysovou.

Emily Ratajkowski miluje kovbojské čižmy v zime aj lete.
Emily Ratajkowski miluje kovbojské čižmy v zime aj lete. Zdroj: Getty Images/Gotham/GC Images

Tipy Refresheru na kovbojské čižmy nájdeš v galérii nižšie.

Do pozornosti ti dávame model kovbojských čižiem DeeZee z nepravej kože, ktoré na Zalando kúpiš za dostupných 64,95 eura. Výrazným detailom je aj špic čižiem.

Výrazný model hnedých kovbojských čižiem Kailee kúpiš na obľúbenom slovenskom eshope Glash. Mať ich môžeš za 47,99 eura.Elegantnejší variant béžových topánok inšpirovaných Západom ti ponúka značka Answear Lab. Mať ich môžeš za 42,90 eura.Pre milovníkov extravagancie tú máme aj trochu výraznejší model, ktorý ti ponúka značka ASOS. Model Public Desire Exclusive Rodeo nad kolená v čierno-bielom vyhotovení kúpiš za 76,99 eura.
Zobraziť galériu
(5)

Gumáky

Miluje ich Sarah Jessica Parker, Rihanna, ale aj Kate Middleton. Praktické a štýlové gumáky patria aj túto zimnú sezónu na zoznam obuvi, ktorú môžeš počas zimy 2022 sebavedome vytiahnuť z topánkovníka. Zladíš ich k džínsom a k bombere či oversized kabátu.

Zaujímavý spôsob vrstvenia zvolila aj obľúbená nemecká módna blogerka Leonie Hanne. Okrem rôznych tónov béžovej do svojho outfitu zakomponovala aj podkolienky, ktoré vyčnievajú zo značkových gumákov a dodávajú im veľmi sezónny nádych.

Gumáky túto sezónu preslávila značka Chanel, my ti prinášame tipy na dostupnejšie modely.
Gumáky túto sezónu preslávila značka Chanel, my ti prinášame tipy na dostupnejšie modely. Zdroj: Instagram/Leoni Hanne

Leonie má na sebe gumáky značky Chanel, no my ti dokážeme, že cool môžeš byť aj za menej peňazí.

 Tipy Refresheru na trendy gumáky nájdeš v galérii nižšie.

Bledozelený model gumákov Grand Canyon je skvelou a štýlovou obuvou do daždivého aj zasneženého počasia. Na stránke CCC túto štýlovku kúpiš za 44,99 eura.
Lesklý model členkových gumákov so zaoblenou špičkou ponúka aj Answear Lab len 27,90 eura.Trochu výraznejšia ružová zdobí aj model od JENNY FAIRY. V eshope eobuv ho kúpiš za 49,99 eura. S čím ho zladíš, necháme na teba, no túto zimu sa s týmto modelom v zasnežených uliciach určite odlíšiš.Zelenotyrkysové gumáky od značky REGATA Great Outdoors môžeš zladiť k bielemu kabátu, ale aj čiernej bombere. Zo stránky eobuv ich kúpiš za 22 eur.
Zobraziť galériu
(5)

Vysoké čižmy pod kolená

Ak hovoríme o trendoch, vysoké čižmy pod kolená tu boli, budú a zrejme nikdy neodídu. Táto univerzálna obuv dokáže pôsobiť elegantne, a keď treba, aj sexi, a to bez ohľadu na to, či si vyberieš kožené alebo semišové spracovanie.

Odporúčané
TOP 15 tričiek s krátkymi rukávmi na leto 2024. Trendy je minimalizmus aj výrazné grafiky TOP 15 tričiek s krátkymi rukávmi na leto 2024. Trendy je minimalizmus aj výrazné grafiky 19. apríla 2024, 11:00

Vyčnievajú aj v romantickom outfite influencerky Naty Kerny. K bielemu pletenému svetru a bledohnedej minisukni zvolila béžové čižmy pod kolená a s mierne vysokým podpätkom. Dokonalou bodkou na záver je aj minimalistický baletkovský drdol. Kombináciu s minisukňou zbožňuje aj švédska blogerka Kenza Zouiten Subosic, k legínam ich, naopak, nosí Kim Kardashian.

Vysoké čižmy pod kolená sú nadčasovým trendom, ktorý ovládol aj túto zimnú sezónu.
Vysoké čižmy pod kolená sú nadčasovým trendom, ktorý ovládol aj túto zimnú sezónu. Zdroj: Instagram/Naty Kerny


Tipy Refresheru na vysoké čižmy pod kolená nájdeš v galérii nižšie.

Vysoké čižmy na ihličkovom podpätku a so zapínaním na zips od značky Reserved kúpiš na jej eshope za 55,99 eura. Tento konkrétny model nájdeš v čiernom a béžovom vyhotovení.Kožené čižmy vínovej farby s krokodílím motívom budú extravagantným doplnkom tvojho outfitu. Za 69,99 eura ti ich teraz ponúka značka Baťa.
Model Rhea v bledohnedej farbe má elegantný dizajn, no vďaka koženkovému materiálu dodá tvojmu outfitu extravagantný nádych. Za 58 eur ho môžeš mať z eshopu DeeZee.
Minimalizmus a nadčasová biela farba sú ideálnou kombináciou, ktorú ti za 49,99 eura ponúka značka Stradivarius. Na eshope Zalando kúpiš tieto čižmy aj v čiernom farebnom vyhotovení.
Zobraziť galériu
(5)


Chelsea boots

Ak hovoríme o trendoch, na našom zozname nesmú chýbať ani „chelsea boots“. Priliehavé členkové čižmy s elastickým bočným panelom obľubuje Sofia Richie aj modelka Sara Sampaio.

Práve ona ich veľmi nápadito zladila k čiernej koženej sukni. Jej elegantný outfit tak vďaka topánkam chelsea má rockový nádych. Farebnej palete sa medze nekladú, no v tomto roku sa najviac oplatí staviť na čiernu.

Na chelsea boots stavila aj transgenderová modelka Victoria’s Secret Valentina Sampaio.
Na chelsea boots stavila aj transgenderová modelka Victoria’s Secret Valentina Sampaio. Zdroj: Getty Images/Sara Sampaio


Tipy Refresheru na chelsea boots nájdeš v galérii nižšie.

Model FLAT WITH ELASTIC GORES – členkové čižmy značky Bershka – majú minimalistický nádych, vďaka čomu ich zladíš rovnako k džínsom, ako aj k sukni. Na eshope Zalando ich nájdeš už za 39,99 eura.
Biele členkové čižmy na platforme nájdeš pri značke Stradivarius za 39,99 eura. Dostupné sú na oficiálnej stránke aj na eshope Zalando.Béžovému modelu chelsea boots od značky Reserved dodáva unikátnosť a extravaganciu práve výrazný strieborný zips a okrúhla špička. Z oficiálnej stránky Reserved kúpiš tieto štýlovky za 39,99 eura.Ak vo svojom šatníku preferuješ extravaganciu, ako tip ti dávame výrazné chelsea boots s hrubou zelenou podrážkou. Na prvý pohľad pripomína tento model skôr gumáky, no ak sa ťa niekto spýta, čo máš na sebe, pokojne odveť, že štýlovky od značky RAID London. Na About You ich kúpiš len za 45,43 eura.
Zobraziť galériu
(5)

 
Čižmy so slouch efektom

Slouch efekt na čižmách je túto sezónu späť. Pamätať si ho môžeš z čias, keď Miley Cyrus hviezdila ako Hannah Montana, no dnes ich miluje Kaia Gerber či Victoria Beckham aj Rosie Huntington-Whitley. Práve na nej vyzerajú „nazberkané“ čižmy elegantne a zároveň cool v stylingu so skinny džínsami a s oversized sakom.

Kráľovná čižiem Rosie Huntington-Whitley nedá na slouch efekt na čižmách dopustiť.
Kráľovná čižiem Rosie Huntington-Whitley nedá na slouch efekt na čižmách dopustiť. Zdroj: Rosie Huntington-Whitley

Tipy Refresheru na čižmy so slouch efektom nájdeš v galérii nižšie.

Béžový model semišových slouch čižiem môžeš mať z módneho eshopu Glash za 49,99 eura. Dokonale ich zladíš k sukni, bielym či klasickým džínsom aj oversized kabátu.Elegantný a zároveň výrazný model slouch topánok na vysokom podpätku ponúka aj švédska značka NA-KD. Béžový model kúpiš na Zalando za 84,95 eura.

Čierne vyhotovenie elegantných členkových čižiem na podpätku vzniklo pod dizajnérskou taktovkou herečky Evy Longorie. Na eobuvi kúpiš tento model 78 eur.Ak obľubuješ zemité farby, čo tak staviť na tmavohnedú? Tento jedinečný model kúpiš na DeeZee za 41,60 eura.
Zobraziť galériu
(5)

 
Combat čižmy

Kombinácia „funkčné a trendy“ ešte nikdy nesklamala. Členkové combat čižmy s hrubou podrážkou a výrazným šnurovaním výborne kontrastujú aj v elegantnom outfite. Zároveň sa ti v nich bude kráčať pohodlne.

Combat boots inšpirované vojenskou obuvou, ktoré poznáš aj pod názvom kanady, miluje aj známa blogerka a influencerka Tamara Kalinic.
Combat boots inšpirované vojenskou obuvou, ktoré poznáš aj pod názvom kanady, miluje aj známa blogerka a influencerka Tamara Kalinic. Zdroj: Instagram/Tamara Kalinic


Combat či military čižmy inšpirované vojenskou obuvou, ktoré poznáš rovnako pod názvom kanady, nosí aj Bella Hadid, Kaia Gerber, Kendall Jenner aj Irina Shayk. Ako ich zladiť? Návod neexistuje. Trendy budú vyzerať so sukňou, s teplákovou súpravou, ale aj modrými džínsami.

Blogerka a influencerka Tamara Kalinic ich rada kombinuje s oversized sakom a krátkymi nohavicami, no zladiť ich môžeš aj k ležérnemu kabátu. 

Tipy Refresheru na combat boots nájdeš v galérii nižšie.

Štylové čierne combat boots so zvieracou potlačou a šnurovaním ponúka značks Wrangler. Na eshope eobuv ich môžeš mať už za 57 eur.Šnurovacie kanady v elegantnej béžovej farbe má v ponuke aj značka Bershka. Za neuveriteľných 25,19 eura ich kúpiš na jej oficiálnej stránke.Krémový šnurovací model CATWALK s výrazne riešenou pracou po bokoch si môžeš kúpiť na eshope Deichman. Poteší ťa aj cena 43,99 eura.

Model čiernych členkových topánok na platforme Immensity kúpiš na DeeZee za 40,60 eura. Predĺžený tvar topánky a výrazné viazanie dokonale zladíš k mini či midi sukni, ale aj obtiahnutým džínsam. Celebrity zase nedajú dopustiť na kombináciu s baggy džínsami.
Zobraziť galériu
(5)

Snehule

Snehule nájdeš v šatníku Dua Lipy aj Hailey Bieber. Na prvý pohľad masívna topánka (ktorá na druhej strane zahreje) je jedným z hitov sezóny, a ak sleduješ trendy, nesmú u teba chýbať. 

To, že snehule môžu byť štýlové, ti dokáže aj modelka Elsa Hosk.
To, že snehule môžu byť štýlové, ti dokáže aj modelka Elsa Hosk. Zdroj: Instagram/Elsa Hosk

Ako ich nosiť, ti ukáže Bella Hadid, Kardashianky, ale aj topmodelka Elsa Hosk. Švédka si vybrala štýlové uggy a kombinovala ich s džínsami v cigaretovom strihu. 

Tipy Refresheru na parádne snehule nájdeš v galérii nižšie.

Biele snehule s béžovým viazaním ti prináša značka DeeZee. Tento konkrétny model je dostupný na eshope CCC, kde ho kúpiš za 59,99 eura.
Zateplené zimné snehule od značky GATE kúpiš už za 45,98 eura. Zaujmú ťa najmä nežnou bledoružovou farbou.Model podobný značke UGG za dostupnejšiu cenu 81 eur kúpiš na eshope eobuv. Značka EMU Australia ti však okrem tohto konkrétneho hnedého modelu ponúka rôzne farebné vyhotovenia.Trochu športovejší model šuštiakových a nepremokavých snehúľ ti za 64 eur ponúka HELY HANSEN.
Zobraziť galériu
(5)
Domov
Zdieľať
Diskusia