Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2022, 14:30
Čas čítania 3:35
Martin Adam Pavlík

Toto je 10 najbrutálnejších knokautov zo slovenskej a českej MMA scény. Tuhne pri nich krv v žilách a padajú sánky

Toto je 10 najbrutálnejších knokautov zo slovenskej a českej MMA scény. Tuhne pri nich krv v žilách a padajú sánky
Zdroj: Oktagon MMA
ŠPORT BOJOVÉ ŠPORTY BOJOVÉ UMENIA MMA OKTAGON MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Zaspomínaj si s nami na legendárne ukončenia, ktoré zdvihli divákov zo sedačiek.

Tuhne pri nich krv v žilách či padajú sánky. Dostávajú divákov do vytrženia aj nepokoja a ostávajú v pamäti. Knokauty boli vždy neodmysliteľnou súčasťou bojových športov. Zatiaľ čo jeden zo zápasníkov sa pri nich raduje, druhý ostáva ležať v bezvedomí na zemi a často končí v nemocnici. Následne podľa lekárov nemôže, respektíve by nemal zápasiť aspoň tri až šesť mesiacov.  

Knokauty v MMA bývajú často tvrdé a desivé, keďže zápasníci majú oveľa menšie rukavice než napríklad v boxe (hmotnosť MMA rukavíc sa pohybuje v rozmedzí 113 až 170 gramov), no práve preto sú pre najskalnejších fanúšikov najvzrušujúcejšie.

Ak nie si milovníkom menej záživných grapplingových výmen na zemi a preferuješ boje v stoji, dnes si prídeš na svoje. Pripravili sme totiž pre teba zoznam tých najbrutálnejších a najpamätnejších knokautov, aké sme mohli na česko-slovenskej MMA scéne vidieť za posledné roky.  

V Refresheri ti pravidelne prinášame zaujímavé články či rozhovory zo sveta bojových športov. Ak chceš podporiť rozvoj podobného obsahu, pridaj sa do klubu Refresher+. Okrem množstva benefitov, ktoré na teba čakajú, získaš neobmedzený prístup k prémiovým článkom.

1. Ľudovít Klein vs. Joao Rodrigues 

Bývalý bratislavský Zimný štadión Ondreja Nepelu sa 14. septembra 2019 počas turnaja Oktagon 14 otriasol v základoch. Ovácie fanúšikov zmiešaných bojových umení po ukážkovom high-kicku Lajoša Kleina boli skutočne nevídané.

Slovák „vypol“ skúseného a nebezpečného Brazílčana a následne adresoval odkaz až do zámoria priamo prezidentovi UFC, aby mu dal šancu. O rok neskôr už Klein debutoval v najlepšej MMA lige sveta a dnes tam má päť zápasov (tri výhry, dve porážky). 


2. Denis Tripšanský vs. Tomáš Linh Le Sy

Dalo sa čakať, že to bude napínavá vojna v stoji, keďže obaja majú bohaté skúsenosti v kickboxe. Takýto koniec zápasu však napriek tomu nepredpovedal asi nikto. Tomáš Linh Le Sy síce najskôr ťahal v zápase jednoznačne za kratší koniec, nakoniec však porazil nemilosrdným kopom Denisa Tripšanského na jeho domácej pôde počas turnaja Oktagon Prime 2 v Košiciach. 

3. Kateřina Klinderová vs. Ivy Hašková

Projekt Y, do ktorého vybrali dve Češky a dve Slovenky, aby si v klietke siahli na dno a zmerali sily, priniesol na už vyššie spomínanom turnaji Oktagon 14 zápas Kateřiny Klinderovej a Ivy Haškovej. Nič si v ňom nedarovali. V druhom kole všetko ukončil nemilosrdný pravý hák Haškovej, ktorý poslal k zemi Klinderovú, dnes už známu najmä ako moderátorku Oktagonu s prezývkou Kundosaki. 

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 125053 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Domov
Zdieľať
Diskusia