Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
11. novembra 2022, 19:41
Čas čítania 0:52
Tomáš Šusták

Sydney Sweeney sa pre magazín GQ „vyzliekla do naha“. Šialene dobré fotky pretkáva jej osobná spoveď o závislosti či predsudkoch

NEWS EUPHORIA SPRÁVY ZO SVETA SYDNEY SWEENEY
Uložiť Uložené

Napriek tomu, že seriál Euphoria je plný párty, drog a alkoholu, seriálová Cassie vraj nikdy nepila ani nevyskúšala žiadnu drogu.

Herečka Sydney Sweeney, ktorá stvárňuje v seriáli Euphoria postavu Cassie, prehovorila pre britský magazín GQ o svojom detstve, ale aj o živote v rodine, ktorej členovia bojujú so závislosťami od drog a alkoholu.

Sweeney v rozhovore otvorene rozprávala o problémoch v mladosti. Ako teenagerka vraj trpela takým silným akné, až sa jedného dňa rozhodla pre drastické riešenie: natrela si celú tvár zubnou pastou vo viere, že ju z noci do rána zbaví kožného ochorenia. Pasta však spôsobila pravý opak, jej tvár bola na konci dňa v ešte horšom stave. 

„Mala som prsia skôr ako iné dievčatá a cítila som sa preto vylúčená z kolektívu,“ priblížila Sweeney svoj problém so škatuľkovaním pre výzor. „Rozhodla som sa robiť každý šport a študovať naozaj tvrdo, aby som ukázala, že moje telo nedefinuje to, kto som. Jednoducho som robila všetko, čo by si ľudia nemysleli, že budem robiť,“ prezrádza v rozhovore.

Čistá od mlada

Napriek tomu, že seriál Euphoria je plný párty, drog a alkoholu, seriálová Cassie vraj nikdy nepila ani nevyskúšala žiadnu drogu. Neexperimentovať s omamnými látkami sa rozhodla po tom, čo strávila detstvo v blízkosti závislých rodinných príslušníkov. 

Odporúčané
Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom 9. apríla 2024, 19:30

„Nikdy som nevyskúšala žiadnu drogu ani nepila, pretože som videla tety, strýkov, bratrancov a sesternice a dosah, ktorý to na nich malo. Je ťažké pozerať sa na niekoho, ako sa ničí,“ spovedala sa herečka.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa British GQ (@britishgq)

Domov
Zdieľať
Diskusia