Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. novembra 2022, 10:15
Čas čítania 0:45
Jakub Paulík

Sleduj trailer na Johna Wicka 4: Keanu Reeves v ňom bojuje proti celému svetu. Po krku mu ide čoraz viac zabijakov

FILMY A SERIÁLY JOHN WICK 4 KEANU REEVES SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Pre slávneho zabijaka vraj existuje cesta von.

Nadupaná akcia a štýlové hlášky. Presne to očakávame od novej časti Johna Wicka, ktorá je už štvrtou v poradí. Trailer nám naznačuje, že Winston (Ian McShane) svojho priateľa Johna (Keanu Reeves) na konci tretej časti možno nezradil, zrejme to iba hral. V upútavke mu totiž znova pomáha.

Konkrétne mu radí, aby vyzval na súboj istú osobu s prezývkou The Marquis de Gramont. Výhra by mu vraj zaručila slobodu, o ktorú nájomný zabijak dlhý čas bojuje. Dozvedáme sa tiež, že vo vrchnom rade zabijakov známom ako The Table sedí niekto z Wickovej rodiny. Okrem poriadnych súbojov sa teda môžeme znova tešiť na rozšírenie mytológie.

Vo filme si okrem Reevesa a McShanea zahrali Laurence Fishburne, Lance Reddick, Rina Sawayama, Donnie Yen, Shamier Anderson, Bill Skarsgård, Hirojuki Sanada a ďalší. John Wick 4 sa do slovenských kín dostane 23. marca 2023.

Štvrtou časťou sa však príbehy z toho sveta nekončia. Diváci sa dočkajú aj spin-offu s názvom Ballerina, ktorý aktuálne natáčajú v Prahe. Jednu z úloh v ňom bude mať aj sympatická Ana de Armas, ktorú sme mohli minulý rok vidieť v poslednom Jamesovi Bondovi s Danielom Craigom No Time to Die.

Anketa:
Tešíš sa na Johna Wicka 4?
Áno.
Nie.
Áno.
95 %
396 Hlasov
Nie.
5 %
21 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia