Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2022, 17:26
Čas čítania 0:45
Jakub Paulík

John Wick sa vracia. V spin-offe Ballerina uvidíme Keanu Reevesa, novú postavu Any de Armas a Winstona

FILMY A SERIÁLY BALLERINA KEANU REEVES SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Staré i nové tváre v novej akcii.

V pripravovanom spine-offe Ballerina zo sveta Johna Wicka sa ukáže okrem Keanu Reevesa aj Ian McShane so skvelou postavou manažéra hotela Winstona, ale tiež herečku Anu de Armas, ktorá je v akčnej sérii nováčikom. S informáciou prišiel portál Comingsoon. Podľa producenta Basila Iwanyka bude mať pritom McShane v spin-offe kľúčovú rolu.

Herca uvidíme aj v pokračovaní Johna Wicka. Štvrtá časť, ktorá je už nakrútená, má plánovanú premiéru na 23. marca 2023. Postava Winstona v príbehu možno prejde na druhú stranu barikády, keďže Johna Wicka na konci poslednej časti zradila. Nedá sa však vylúčiť, že Winston všetko iba hral a Wickovi bude pomáhať aj naďalej, podobne ako viackrát v minulosti.

Anketa:
Si fanúšikom série s Johnom Wickom?
Rozhodne.
Filmy si pozriem, ale za fanúšika by som sa nerátal/-a.
Nie.
Rozhodne.
82 %
Filmy si pozriem, ale za fanúšika by som sa nerátal/-a.
13 %
Nie.
4 %

Príbeh spin-offu Balleriny by mal byť zameraný na ženskú nájomnú vrahyňu, ktorá sa chce pomstiť za vraždu svojej rodiny. Réžiu má na starosti Len Wiseman a scenár k filmu písal Shay Hatten (Army of the Dead). Film aktuálne natáčajú v Prahe, kde sa Keanu Reeves už stihol stretnúť so svojimi fanúšikmi. „Pán Keanu je presne taký, aký si myslíte. Hrozne milý a skromný človek s božským hlasom,“ povedal pre Refresher David Tran Huu, ktorý sa so slávnym hercom stihol vyfotiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia