Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2022, 8:30
Čas čítania 4:30
Adriana Královičová

10 vecí, ktoré si o Jennifer Aniston netušil. V Priateľoch mala pôvodne hrať inú postavu a jej skutočné meno znie inak

10 vecí, ktoré si o Jennifer Aniston netušil. V Priateľoch mala pôvodne hrať inú postavu a jej skutočné meno znie inak
Zdroj: Getty Images
KULTÚRA HOLLYWOODSKI HERCI JENNIFER ANISTON OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Jennifer Aniston, jedna z najznámejších herečiek Hollywoodu. Začínala ako čašníčka, umývala toalety a s matkou mala zlý vzťah. Trpí dyslexiou a fóbiou z potápania. V článku ti prinášame ďalšie fakty o obľúbenej herečke, ktoré si možno nevedel.

Jennifer Aniston patrí k najobľúbenejším herečkám Hollywoodu, jej postava Rachel Greenovej ostane navždy nezabudnuteľnou. Avšak je toho toľko, čo o nej (možno) ešte nevieš. Je filmová producentka, biznismenka aj filantropka. Pochádza z hereckej rodiny, no jej rodičia vôbec nechceli, aby bola herečka.

Podľa Guinnessovej knihy rekordov sa stala spolu s kolegyňami najlepšie platenou televíznou herečkou všetkých čias. V posledných častiach zarábala jeden milión dolárov za epizódu. 

Médiami ostro sledované bolo aj jej manželstvo s Bradom Pittom. Po piatich rokoch oznámili koniec a dodnes sú z nich kamaráti. Jej ďalším manželom bol herec Justin Theroux, vzťah ukončili po troch rokoch. 

Zdá sa, že Jennifer napriek úspešnej kariére nemá šťastie v láske, okrem toho po niekoľkých rokoch špekulácií priznala, že nemôže mať deti. Túto tému prvýkrát priblížila v októbrovom vydaní magazínu Allure, kde pózovala na odvážnej titulke. V článku ti prinášame 10 zaujímavých faktov, ktoré si o obľúbenej herečke možno nevedel.

V Refresheri ti radi prinášame zaujímavé príbehy zo sveta šoubiznisu. Ak ťa bavia články o inšpiratívnych ľuďoch, ktorí vynikajú v umeleckom priemysle či v kultúre, staň sa členom klubu Refresher+ a všetky články si prečítaj bez obmedzení.

1. V súkromnom živote sa vraj správa skôr ako Monica než Rachel

V úspešnom sitkome ju preslávila rola Rachel Greenovej. Dnes si to už vie málokto predstaviť, no pôvodne si rolu mala zahrať jej herecká kolegyňa Courtney Cox. Nakoniec však bola obsadená ako Monica Gellerová. Producenti seriálu sa snažili obsadiť hercov, ktorí by sa dokonale hodili na každú jednu rolu. O rolu Rachel sa uchádzalo veľmi veľa herečiek, Jennifer teda nebola stávka na prvú.

Neskôr dokonca prezradila, že si priala hrať práve postavu Monicy. Zdalo sa jej to autentickejšie, pretože osobnostne jej bola veľmi podobná.

Kolegyne si nakoniec postavy vymenili a Jennifer rola preslávila natoľko, že si za ňu odniesla dve ocenenia: cenu Emmy a Zlatý glóbus.

2. Predtým ako sa stala herečkou, umývala toalety

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 124832 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Čomu vďačí za svoj nestarnúci vzhľad.
  • Aká je jej najväčšia fóbia.
  • Prečo ju v škole šikanovali.
  • Vďaka akej chorobe sa naučila ovládať svoj hnev.
Domov
Zdieľať
Diskusia