Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. novembra 2022, 20:31
Čas čítania 1:18
Adriana Královičová

Jennifer Aniston na odvážnej titulke Allure: Dala by som všetko za to, aby mi niekto pred rokmi povedal, zmraz si vajíčka

MÓDA
Uložiť Uložené

Vyrozprávala sa aj o tom, aké ťažké bolo zmieriť sa s tým, že nemôže mať deti.

Jennifer Aniston vo svojich 53 rokoch zapózovala na titulke Allure takmer nahá. Herečka má na sebe len vrchný diel bikín značky Chanel z archívnej kolekcie z roku 1996. Prekvapila aj úprimným rozhovorom, v ktorom tvrdí, že už nemá čo skrývať.

„Vo svojom tele sa cítim momentálne najlepšie. Lepšie ako kedykoľvek predtým, vo svojich dvadsiatich, tridsiatich alebo v štyridsiatich piatich rokoch. Musíme si prestať hovoriť o sebe zlé veci. Keď budeš mať jedného dňa 65, spomeň si, ako dobre si vyzeral, keď si mal 53,“ hovorí pre magazín Jennifer. 

Rozhovorila sa o svojej minulosti, rodinných nezhodách a vôbec po prvýkrát o téme svojej neplodnosti. Tvrdí však, že by nič na svojom živote nemenila a nič neľutuje. Všetky tieto skúsenosti ju robia silnejšou. Priala by si len to, aby bola k svojmu mladšiemu ja láskavejšia.  

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Allure Magazine (@allure)

Pre magazín prezradila, že nemôže mať deti. S vlastnou neplodnosťou sa dlhý čas vyrovnávala. „Všetky tie roky špekulácií boli pre mňa veľmi ťažké. Vyskúšala som oplodnenie cez skúmavku, pila som čínske čaje. Hádzala som do seba všetko, na čo si len spomeniete. Dala by som čokoľvek za to, keby mi niekto povedal, zmraz si vajíčka, urob to pre svoje dobro. Ale táto loď už odplávala,“ približuje svoje emotívne chvíle Jennifer. 

Porozprávala aj o úteche, ktorú pre ňu desať rokov predstavoval seriál Priatelia. S rodičmi mala nezhody, nerozumela si s mamou a v hereckých kolegoch tak našla svoju náhradnú rodinu. Nová Jennifer však pripomína, že svojim rodičom odpustila. Myslí si, že takýto odpor dokáže byť v živote toxický a je veľmi dôležité vedieť odpúšťať.  

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Allure Magazine (@allure)

V rozhovore sa vyjadrila, že veľmi rada spomína na svoje detstvo bez sociálnych sietí. Na svoje dospievanie a tínedžerské časy má radostné spomienky. Zažila časy, keď sa ku kráse nepristupovalo tak kriticky ako dnes. Práve internet môže podľa herečky za to, že sa mladé dievčatá porovnávajú, sú zúfalé a cítia sa strašne.

Domov
Zdieľať
Diskusia