Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. novembra 2022, 8:30
Čas čítania 2:29
Richard Balog

Prerobili sme drahé mužské outfity na lacnejšie verzie. Ukážeme ti, ako si do 200 eur vytvoriť outfit v pôvodnej cene 4-tisíc

Prerobili sme drahé mužské outfity na lacnejšie verzie. Ukážeme ti, ako si do 200 eur vytvoriť outfit v pôvodnej cene 4-tisíc
Zdroj: Instagram/@newkissontheblog, @thealexbadia
MÓDA MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY
Uložiť Uložené

Nájdi inšpiráciu v outfitoch od mužov, pre ktorých je móda živobytie a vedia, ako na to.

Vybrali sme päť známych tvárí z Instagramu s vycibreným vkusom. Ich luxusné výtvory sme prerobili do lacnejších alternatív z modelov od značiek COS, Zara, Proenza Schouler alebo Mango.

Nájdi inšpiráciu na outfity, ktoré využiješ v najbližších týždňoch v kombináciách od Louisa Darcisa, Alexa Badiu či Jeana-Clauda Mpassyho. Nezabudni sa pozrieť ani na verziu článku pre ženy, ktorý sme pripravili na začiatku októbra.  

Odporúčané
Jeseň v znamení štýlových tenisiek. Doplň svoje outfity o siluety s logom Converse, New Balance či Nike  Jeseň v znamení štýlových tenisiek. Doplň svoje outfity o siluety s logom Converse, New Balance či Nike 8. novembra 2022, 13:30

Jean-Claude Mpassy

Stylista raperov aj športovcov a redaktor nemeckej verzie magazínu Esquire prišiel na milánsky týždeň módy v tomto minimalistickom outfite, ktorý vyskladal z modelov Balenciaga (vrchná košeľa a nohavice), Givenchy (košeľa) a Fendi (taška) v hodnote viac ako 4 000 eur. 

V rámci cenovo dostupných alternatív sme vybrali vrchný aj spodný diel v ponuke značky COS, zatiaľ čo kožená taška cez plece je z dielní amerického výrobcu Proenza Schouler. Celková hodnota je menej ako 500 eur a výsledok stojí za pozornosť. 

Jean-Claude Mpassy
Zdroj: Instagram/@newkissontheblog, COS, NET-A-PORTER

Vrchná košeľa COS 89 €

Nohavice COS 99 €

Taška Proenza Schouler  250 €


Odporúčané
Čierne tenisky sú ideálnou voľbou na jeseň. Toto je 10 najatraktívnejších párov pre mužov aj pre ženy Čierne tenisky sú ideálnou voľbou na jeseň. Toto je 10 najatraktívnejších párov pre mužov aj pre ženy 27. októbra 2022, 13:00

Louis Darcis

Inšpiráciu na druhý jesenný outfit sme našli v luxusnej kombinácii modelov z dielní módneho domu Fendi zladených do svetlých farebných tónov, ktorú predviedol Louis Darcis. Rodák z Kolína nad Rýnom patrí medzi najvyhľadávanejších mužských influencerov a svoj štýl opisuje ako mix streetwearu, luxusnej módy a základných kusov oblečenia. Odrazom je aj tento sofistikovaný výtvor nižšie, ktorému dominujú dlhý trenčkot, úpletový sveter a široké rifle. 

Atraktívne alternatívy sme našli v ponuke online obchodov Zara, COS a Mango, vďaka čomu neminieš tri výplaty za jeden jesenný outfit. Výsledok necháme na tvojom posúdení. 

Louis Darcis
Zdroj: Instagram/@louisdarcis, Zara, Mango, COS

Kabát Zara 79,95 €

Sveter COS 99 €

Rifle Mango 49,99 €


Alex Badia

Alex Badia dlhodobo patrí medzi najsledovanejších mužov na týždňoch módy, pričom je verný svojmu osobitému štýlu. Inak to nebolo ani počas prehliadok v Paríži, keď do ulíc vyšiel v jesenno-zimnom outfite s dominantnou leteckou MA-1 bomber bundou od značky Bianca Saunders, pod ktorou mal oblečený vzorovaný kabát z dielní módneho domu Gucci. Nohavice sú Alexander McQueen a tenisky Nike Air Force 1 v nízkom vyhotovení. Hodnota všetkých kusov je viac ako 4 000 eur. 

My sme zvolili vizuálne veľmi podobné produkty z online obchodu Zara, ktoré spoločne stoja približne 200 eur. 

Alex Badia
Zdroj: Instagram/@thealexbadia, Zara

Kabát Zara 119 €

MA-1 letecká bunda Zara 49,95 €

Nohavice Zara 39,95 €


Nickelson Wooster

Pevné miesto v našom výbere má aj Nickelson Wooster, ktorý patrí medzi mužov s najlepším vkusom aj vo veku 62 rokov. V módnom biznise pracuje takmer pol storočia a všetky svoje poznatky zúročil aj pri výbere tohto zimného outfitu. S ľahkosťou zladil dlhú páperovú bundu so zateplením od značky Sacai za viac ako 2 000 eur so svetlými nohavicami. Ako doplnky zvolil slnečné okuliare Saint Laurent za necelých 300 eur a čiapku z dielní Barena Venezia s cenou 90 eur. 

My sme zvolili dlhú tmavozelenú bundu Arket v kombinácii so svetlými nohavicami z Manga, odkiaľ sú aj polarizované slnečné okuliare. Čiapka z rebrovaného úpletu s prímesou vlny je zo Zary. 

Nickelson Wooster
Zdroj: Instagram/@nickwooster, Arket, Zara, Mango

Páperová bunda Arket 259 €

Nohavice Mango 49,99 €

Slnečné okuliare Mango 39,99 € 

Čiapka Zara 17,95 €


Jean-Claude Mpassy

Úvod aj záver dnešného výberu si pre seba získal Jean-Claude Mpassy, ktorého vkus obdivuje na Instagrame viac ako 50-tisíc sledovateľov. Druhý outfit, ktoré sme prerobili do lacnejšej verzie, je ako stvorený na nadchádzajúce zimné obdobie a obsahuje hrubú páperovú bundu od značky AMI, vrchnú košeľu s logom Solid Homme a nohavice System Studios. Topánky sú Bottega Veneta – bohužiaľ, nenašli sme vhodnú, cenovo dostupnú alternatívu. Hodnota pôvodného outfitu je približne 3 000 eur vrátane všetkých doplnkov a spomínanej obuvi. 

My sme našli atraktívne varianty v ponuke značiek Diesel (bunda), Massimo Dutti (menčestrová košeľa) a Zara (vlnené nohavice), pričom ich spoločná cena je na úrovni bundy z parížskeho ateliéru AMI. 

Jean-Claude Mpassy
Zdroj: Instagram/@newkissontheblog, Diesel, Massimo Dutti, Zara

Bunda Diesel 310 €

Menčestrová košeľa Massimo Dutti 69,95 € 

Nohavice Zara 35,95 €

Anketa:
Čí outfit v cenovo dostupnom vyhotovení ťa zaujal najviac? 
Jean-Claude Mpassy
Louis Darcis
Alex Badia
Nickelson Wooster
Jean-Claude Mpassy (2)
Jean-Claude Mpassy
24 %
Louis Darcis
11 %
Alex Badia
12 %
Nickelson Wooster
15 %
Jean-Claude Mpassy (2)
39 %
Domov
Zdieľať
Diskusia