Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
8. novembra 2022 o 13:30
Čas čítania 3:53
Richard Balog

Jeseň v znamení štýlových tenisiek. Doplň svoje outfity o siluety s logom Converse, New Balance či Nike

Jeseň v znamení štýlových tenisiek. Doplň svoje outfity o siluety s logom Converse, New Balance či Nike
Zdroj: New Balance
MÓDA FOOTSHOP NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

10 originálnych párov tenisiek pre mužov aj pre ženy, ktoré môžeš mať doma v priebehu 24 hodín.

Nákupné oddelenie online obchodu Footshop nepoľavuje v tempe ani v závere tohto roku a dôkazom sú teniskové novinky, vďaka ktorým získajú tvoje outfity šťavu. Vybrali sme 10 najzaujímavejších párov pre mužov aj pre ženy vo viacerých štýloch aj v rôznych cenách. Nájdi svojho favorita a ovládni ulice vo svojom meste. 

V deň publikovania článku je v online obchode Footshop akcia do výšky 25 % na vybrané produkty. Ceny tenisiek sú uvedené pred zľavou.
Kompletná ponuka obuvi, oblečenia a doplnkov v online obchode Footshop
Odporúčané
Vybrali sme najlepšie zimné bundy pre mužov aj pre ženy #2  Vybrali sme najlepšie zimné bundy pre mužov aj pre ženy #2 3. novembra 2022 o 10:30

New Balance CT302 112,95 €

Úvod výberu patrí teniskám s ikonickým logom značky New Balance, a to konkrétne modelu CT302. Ide o zaujímavú novinku v produktovom portfóliu amerického výrobcu, ktorá očarí atraktívnym vzhľadom, ale aj cenou na úrovni 110 eur. Tenisky sú vyrobené z veľmi kvalitného prírodného semišu, ako aj z textílie a z kože. Vysoké pohodlie počas chodenia poskytuje podrážka s penovou vrstvou EVA.

V ponuke online obchodu Footshop sú tieto nadčasové krásky dostupné vo viacerých farebných vyhotoveniach v pánskych aj v dámskych veľkostiach. Zvolili sme univerzálny bielo-sivý variant. 

New Balance CT302
Zdroj: Footshop

Converse Chuck 70 AT-CX Platform – 117,95 €

Plný počet bodov udeľujeme aj upravenej verzii tenisiek Converse Chuck 70, ktoré pod prívlastkom AT-CX ponúkajú platformu s vrúbkovanou podrážkou. Na rozdiel od základného modelu je táto silueta športovejšia a výraznejšia už na prvý pohľad. 

Minimalistické čierno-biele farebné vyhotovenie je vyrobené z kombinácie textílie, syntetických tkanín a gumy, ktorá chráni špicu aj spodnú časť tenisiek. Samozrejmosťou je podrážka s penovou vrstvou EVA, ktorá zabezpečuje pohodlie. K dispozícii sú pánske veľkosti za cenu pod 120 eur, čo považujeme za férovú ponuku. 

Converse Chuck 70 AT-CX Platform
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Forum 84 Low 120 €

Ak niekto vie, ako zmodernizovať retro siluety tenisiek, sú to návrhári v službách značky Adidas. Dôkazom je okrem iných aj model Forum 84 Low, ktorý je v tomto prípade zahalený do bielo-fialovo-žltej schémy, čo sú klubové farby Los Angeles Lakers. Zaujímavým detailom je zvierací vzor umiestnený v troch prúžkoch z oboch strán pôvodne basketbalového modelu.

Tenisky vyšli prvý raz v roku 1984 a v upravenej verzii o šesť rokov neskôr. Svojou krásou a jednoduchým nadčasovým vzhľadom zaujmú nadšencov aj dnes. Cena 120 eur je skvelá. 

adidas Originals Forum Low 84
Zdroj: Footshop

New Balance 725 132,95 €

Značka New Balance má v dnešnom výbere trojnásobné zastúpenie, a to aj vďaka týmto atraktívnym teniskám s číselným označením 725. Dizajn obuvi je inšpirovaný bežeckými štýlmi zo začiatku tohto tisícročia, ale sú vytvorené tak, aby poskytovali pohodlie podľa súčasných štandardov.

Zlepši svoju zbierku tenisiek o model New Balance 725 v svetlohnedom farebnom vyhotovení, ktoré disponujú odpružením s technológiou C-CAP, zatiaľ čo zvršok zo syntetických látok a sieťoviny dodáva originálny vzhľad. Vďaka aktuálnej zľave ich môžeš získať za približne 110 eur. 

New Balance 725
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Oznova 137,95 €

Cesty značky Adidas a rapera Yeho (Kanyeho Westa) sa síce rozdelili, ale odkaz kontroverzného umelca žije v produktoch aj naďalej. Návrhársky tím nemeckého športového giganta totiž použil farebnú schému s prívlastkom Static, ktorú poznáme z tenisiek Yeezy 700 Boost v2, na svojej novej siluete Oznova. 

Výsledok je veľmi atraktívny a cenovo dostupný pre masy na rozdiel od tenisiek Kanyeho Westa. Vďaka technológii adiPRENE+ s tlmením pri nárazoch budú tieto tenisky tvojím obľúbeným párom na každodenné nosenie. V ponuke online obchodu Footshop nájdeš len pánske veľkosti.  

adidas Originals Oznova
Zdroj: Footshop

Nike Dunk High LXX W 137,95 €

Radosť urobíme aj fanúšikom tenisiek od značky Nike – vo výbere sú štyri rôzne modely, pričom ako prvý si predstavíme Dunk High LXX určený pre ženy. Ikonická silueta, ktorú vedenie spoločnosti predstavilo svetu ešte v roku 1985, dostala výraznú červeno-bielu farebnú schému a zlaté detaily v podobe vrchných očiek na šnúrky. 

Jedna z najatraktívnejších siluet s logom Nike má konečne takú pozornosť, akú si zaslúži. Tento variant je dostupný v dámskych veľkostiach 35,5 EU až 39 EU za necelých 140 eur. Doplníš nimi svoju zbierku tenisiek?

Nike Dunk High LXX
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 Low Retro 139,95 € 

Ak sme označili modelový rad Dunk High za jeden z najatraktívnejších v produktovom portfóliu amerického športového výrobcu, silueta Air Force 1 v nízkom vyhotovení je absolútnou klasikou, ktorú musíš vyskúšať. 

Spomedzi desiatok rôznych materiálových úprav a farebných schém sme do dnešného článku vybrali dva varianty, pričom prvý s prívlastkom Retro je zahalený do svetlomodrého odtieňa, ktorý je známy aj ako University Blue. Zvršok tenisiek je vyrobený z prémiovej kože, zatiaľ čo spodná časť s medzipodrážkou Air Sole je z veľmi odolnej gumy. Cena je rovných 140 eur. 

Nike Air Force 1 Low
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 '07 SE 142,95 €

Len o tri eura drahší je variant Nike Air Force 1 '07 SE vo farebnom vyhotovení Phantom, do ktorého sme sa zamilovali na prvý pohľad. Svetlohnedá vrchná časť je zahalená do kombinácie semišu a textílie. Pozitívne hodnotíme aj plyšový detail na logu značky z oboch bočných strán aj na päte. 

Dopraj si maximálne pohodlie počas každodenného nosenia a zaboduj štýlom, ktorý ovládol ulice svetových metropol. 

Nike Air Force 1 '07 SE
Zdroj: Footshop

New Balance 650 162,95 €

Tenisky New Balance 550 sme si už predstavili a tentokrát prichádza na rad ich vysoká verzia s číselným označením 650. Cena je priamoúmerná kvalite a je na úrovni 160 eur. Dostupný je aj červeno-biely variant

Basketbalový dizajn z 80. rokov v kombinácii s podpornými prvkami a s modernými technológiami v podobe tenisiek New Balance 650 ponúkajú jednoduchú voľbu pripravenú na každodenné nosenie v uliciach. Klasický kožený zvršok je posilnený puzdrom a prešívaným golierom pre jemnú reinterpretáciu konštrukcie z tvarovanej peny, zatiaľ čo kožený okraj so surovými okrajmi uplatňuje zvýšenú konštrukciu topánky na každej úrovni detailu.

New Balance 650
Zdroj: Footshop

Nike Air Max 95  199,95 €

Náš posledný dnešný tip je v znamení tlmených farebných tónov so zvieracím vzorom na legendárnych teniskách Nike Air Max 95. Ide o model, ktorý posunul hranice športovej obuvi. Vzduchová bublina nie je už len v zadnej časti, ale je viditeľne umiestnená aj v prednej časti. 

Objav kúzlo tenisiek Nike Air Max 95 so vzduchovou kapsulou Air Sole prostredníctvom vyhotovenia Anthracite. Cena je 200 eur, pričom doprava je na účet obchodu. Dostupné sú v pánskych aj v dámskych veľkostiach v limitovanom množstve. 
 

Nike Air Max 95
Zdroj: Footshop
Anketa:
Našiel, respektíve našla si v dnešnom výbere nový pár tenisiek do zbierky?
Áno.
Nie. 
Áno.
41 %
Nie. 
59 %
Odporúčané
Čierne tenisky sú ideálnou voľbou na jeseň. Toto je 10 najatraktívnejších párov pre mužov aj pre ženy Čierne tenisky sú ideálnou voľbou na jeseň. Toto je 10 najatraktívnejších párov pre mužov aj pre ženy 27. októbra 2022 o 13:00
Domov
Zdieľať
Diskusia