Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2022, 13:30
Čas čítania 2:48
Richard Balog

Prerobili sme drahé outfity svetových influenceriek na lacnejšie alternatívy. Inšpiruj sa a ušetríš niekoľko stoviek eur

Prerobili sme drahé outfity svetových influenceriek na lacnejšie alternatívy. Inšpiruj sa a ušetríš niekoľko stoviek eur
Zdroj: Instagram/@veronicaferraro, @cristinamusacchio
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ
Uložiť Uložené

Vyzeraj ako ženy, ktoré sú stredobodom pozornosti na každom týždni módy, a navyše ušetri stovky eur.

Instagram je nevyčerpateľnou zbierkou módnej inšpirácie a s trochou vkusu nájdeš na jeho stránkach zaujímavý outfit za niekoľko sekúnd. Čo sa už hľadá ťažšie, sú peniaze na jeho zadováženie. 

Je normálne, že neminieš celú výplatu za jeden outfit, ale rada by si sa obliekala ako ženy, ktoré bývajú stredobodom pozornosti na každom jednom týždni módy. Nájsť vizuálne a zároveň aj kvalitné alternatívy nie je vždy jednoduchá úloha, a preto sme ti ušetrili čas a vybrali za teba. 

V portfóliu značiek ako COS, Massimo Dutti, Zara, Mango, The Frankie Shop či Reserved sme našli všetko, v čom budeš vyzerať štýlovo. Nechceli sme to prehnať však s neuváženými produktmi podľa aktuálnych trendov a radšej sme uprednostnili nadčasové modely, ktoré využiješ aj v priebehu ďalších rokov.

Vychutnaj si jesenné kombinácie v podaní Leonie Hanne, Olivie Palermo, Veronicy Ferraro alebo Petry Mackovej, ktorých vkus obdivujú milióny žien. 

Odporúčané
Čo si obliecť v priebehu zimných mesiacov? Týchto 6 štýlov kabátov stojí za pozornosť Čo si obliecť v priebehu zimných mesiacov? Týchto 6 štýlov kabátov stojí za pozornosť 17. októbra 2022, 13:30

Veronica FerraroAko prvý sme vybrali elegantný outfit v podaní Veronicy Ferraro, ktorá vsadila na ženský oblek v sivej farbe z dielne značky Sportmax. Predĺžené sako s dvojradovým zapínaním doplnila o nohavice v rovnom strihu. Našou alternatívou je cenovo dostupnejší komplet od značky Zara, vďaka ktorému ušetríš približne 900 eur. V kombinácii s lodičkami získaš outfit ako stvorený do kancelárie.

Veronica Ferraro
Zdroj: Instagram/@veronicaferraro, Zara

Sako Zara  55,95 €

Nohavice Zara  29,95 €


Alex RivierePri outfite Alex Riviere sme urobili výnimku, nie je totiž z týždňov módy, ale z bežného dňa, keď rodáčka zo Španielska vytiahla zo šatníka pohodlnú kombináciu. Predĺženú páperovú bundu od značky Aspesi s cenou 500 eur zladila so základným bielym tričkom, ktoré určite nájdeš aj vo svojom šatníku, so svetlomodrými rifľami v rovnom strihu a so šiltovkou s logom bejzbalového klubu New York Yankees. 

My sme zvolili cenovo dostupné varianty od značiek Mango a Zara, pričom hlavne prešívaná bunda s výplňou z kačacieho peria vyzerá skvelo a stojí menej ako polovicu oproti modelu Aspesi. 

Alex Riviere
Zdroj: Instagram/@alexriviere, Mango, Zara

Bunda Mango  199,99 €

Rifle Zara  25,95 €

Šiltovka Mango  19,99 €


Leonie HanneLeonie Hanne patrí medzi najuznávanejšie módne influencerky v posledných rokoch, a to práve vďaka originálnemu štýlu, ktorý predviedla aj počas týždňa módy v Miláne.

Do ulíc vyrazila v odvážnej kombinácii, ktorej dominovali minišaty z dielní značky Coperni s cenou 390 eur a nadrozmerný vlnený kabát Sportmax v hodnote viac ako 1 000 eur. Outfit doplnila čižmami v striebornom metalickom vyhotovení od značky Jimmy Choo a o kabelku z dielní EÉRO za skoro 600 eur.

My sme zvolili obrátenú farebnú kombináciu s výrazným kabátom v svetlomodrej farbe od značky Zara. Šaty sú od výrobcu Amazuin a kabelka Massimo Dutti. Namiesto 2 000 eur zaplatíš za tento outfit približne 600 eur. 

Leonie Hanne
Zdroj: Instagram/@leoniehanne, Farfetch, Massimo Dutti

Kabát Zara  129 €

Šaty Amazuin  281 €

Kabelka Massimo Dutti  149 € 


Olivia PalermoAk sleduješ dianie okolo odevného priemyslu, meno Olivia Palermo určite dobre poznáš. Vkus a každodenný život rodenej Newyorčanky obdivuje 7,5 milióna followerov na Instagrame.

Do dnešného článku sme vybrali Oliviin minimalistický outfit, v ktorom išla na prehliadku značky Alberta Ferretti. Dominantný je predovšetkým tmavozelený trenčkot tejto talianskej návrhárky s cenou približne 1 500 eur, ktorý sme nahradili za lacnejší, ale rovnako atraktívny model s opaskom z dielní The Frankie Shop. Nechýba ani základná biela košeľa a pozlátený náramok Massimo Dutti. 

Olivia Palermo
Zdroj: Instagram/@oliviapalermo, The Frankie Shop, Zara, Massimo Dutti

Kabát The Frankie Shop 499 €

Košeľa Zara 19,95 €

Náramok Massimo Dutti 35,95 €


Petra MackováZastúpenie v dnešnom článku má aj Slovensko, a to vďaka Petre Mackovej, ktorej udeľujeme plný počet bodov za tento nadčasový jesenný outfit z parížskych ulíc. Zatiaľ čo sympatická tmavovláska stavila na modely z dielní módnych domov – kožená bunda od značky Prada, kabelka Saint Laurent, slnečné okuliare Emporio Armani a rifle SLVRLAKE.

My sme uprednostnili cenovo dostupné alternatívy z ponuky značiek Mango a Massimo Dutti. Výsledný outfit bude vyzerať skvelo a tvoj bankový účet ti poďakuje. 

Petra Markova
Zdroj: Instagram/@pepamack, Mango, Massimo Dutti

Bunda Mango 79,99 € 

Rifle Massimo Dutti 69,95 € 

Slnečné okuliare Mango 19,99 €


Cristina MusacchioTalianka Cristina Musacchio nepatrí medzi najznámejšie módne influencerky, ale na týždni módy v Miláne bola neprehliadnuteľná, a to aj vďaka tomuto outfitu.

Nosným prvkom pohodlnej kombinácie je farebný kardigán z dielní módneho domu Missoni s cenou 1 470 eur, ktorý sme nahradili za atraktívny model od značky Farm Rio. Zvyšok sme doplnili zvonovými rifľami z portfólia značky Reserved a vrchným dielom zo Zary. 

Cristina Musacchio
Zdroj: Instagram/@cristinamusacchio, NET-A-PORTER, Zara, Reserved

Kardigán Farm Rio 260 € 

Rifle Reserved 29,99 €  

Rolák Zara 9,95 € 

Odporúčané
Obleč sa v štýle trendu Old Money Aesthetic. Staromódnu atmosféru dotvárajú pleteniny, biele košele, čelenky aj mokasíny Obleč sa v štýle trendu Old Money Aesthetic. Staromódnu atmosféru dotvárajú pleteniny, biele košele, čelenky aj mokasíny 27. septembra 2022, 10:30
Domov
Zdieľať
Diskusia