Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2022, 22:30
Čas čítania 1:12
Dominik Vetrák

Diváci pri filme Terrifier 2 vracajú a omdlievajú. Nechutný krvák je obrovským hitom

Diváci pri filme Terrifier 2 vracajú a omdlievajú. Nechutný krvák je obrovským hitom
Zdroj: Bloody Disgusting
FILMY A SERIÁLY TERRIFIER
Uložiť Uložené

Terrifier 2 sa dostal do amerických kín a diváci sa ho nevedia nabažiť. Ako je to možné, keď stál len 250-tisíc dolárov?

Terrifier 2 je pokračovanie obľúbeného krváka/hororu, v ktorom šialený muž oblečený za klauna zabíja svoje obete dosť brutálnym spôsobom. Dvojka je pritom ešte nechutnejšia, morbídnejšia a náročnejšia na pozeranie. Niektoré scény sú také nechutné, až sú vtipné, keďže tvorcovia to v nich prehnali s množstvom krvi či jednoduchosťou, s akou záporák odrezáva ľuďom končatiny a mäso. 

Tvorcovia pokračovanie nakrútili s množstvom krvavých záberov, mučenia a scén, ktoré zrejme nevydržíš pozerať do konca. Možno ťa o tom presvedčí jedna minúta z celkovej 140-minútovej dĺžky snímky. Upozorňujeme, že zábery nižšie sú naozaj nepríjemné. Nakoniec, nejeden divák z kina odchádzal s nevoľnosťami. 

 

Tvorcovia film nakrútili za neuveriteľných 250-tisíc dolárov, pričom v USA ho premietajú stovky kinosál. Tržby snímky narastajú každý týždeň, čo je pravým opakom toho, ako filmy zarábajú v kinách. Horor s mikrorozpočtom je obrovským hitom a v USA zarobil už takmer 10 miliónov dolárov a chce ho vidieť čoraz viac ľudí.

Domov
Zdieľať
Diskusia