Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťou TV Markíza. 
1. novembra 2022, 16:02
Čas čítania 2:11

Začala pomáhať v škole, aby tajne sledovala dcéru, ktorej sa pred rokmi vzdala. Nová epizóda Pána profesora bude nabitá emóciami

FILMY A SERIÁLY PÁN PROFESOR
Uložiť Uložené

Tešíš sa na novú časť?

Dnešná epizóda Pána profesora otvorila otázku rodinných vzťahov. Viera sa tvári, že jej je všetko jedno, spolužiaci, rodina či známky v škole. Jedna vec ju však zlomila – dozvedela sa, že jej biologická matka súhlasila s adopciou do pestúnskej rodiny, a jej správanie sa vymklo spod kontroly. Študentku Vieru stvárnila Victoria Jamrich, ktorú môžeš poznať aj z našich videí. Čo na túto skúsenosť hovorí Viky, sa dozvieš v našom predošlom videu

Na gymnáziu začne vypomáhať Sandra, o ktorej vyjde najavo, že je biologickou matkou Viery. Chcela potajomky zistiť, ako sa dcéra má, no nedokázala sa na ňu pozerať. Sandru stvárnila známa herečka Kristína Tormová, ktorá sa po dlhšom čase opäť objavila pred kamerou. 

Náš obľúbený pán profesor Samo nemôže ani túto situáciu nechať len tak. Ako sa toto rodinné klbko rozmotá, zistíš už dnes večer na Markíze o 20.30 h. Ak sa nevieš dočkať, premiérovú epizódu si môžeš pozrieť na streamovacej platforme Voyo už teraz.

pozri si novú časť
pán profesor
Zdroj: TV Markíza

Lekcia o bezpodmienečnej láske

Viera sa správa egoisticky a na každého útočí. Za jej správanie môže biologická mama Sandra, ktorú stvárnila Kristína Tormová. Herečka mala od natáčania pauzu, preto nás zaujímalo, ako sa cítila opäť pred kamerou. „Ja som svoje herečkovanie pauzla, lebo som na to popri rodine a deťoch nemala čas. A mamovanie je pre mňa jednoznačne prioritou. Na tempo natáčania som si musela zvykať, lebo takú pohodu doma nemám. Veľmi dobre mi to padlo, bol to malý wellness. Natáčali sme iba tri dni. Ale treba povedať, že prvý deň bol pekelný a absolútne som nevedela nabehnúť na hrací mód. Toto je práca, ktorá si vyžaduje tréning a hlavne istotu,“ spomína Tormová.

Seriál Pán profesor je známy tým, že v ňom hrá veľa mladých ľudí, bez predošlých skúseností s herectvom. Kristíne Tormovej sa s mladými „nehercami“ pracovalo výborne, príjemne sa jej sledovalo, aká dôvera a prajné prostredie tam vládne: „Sama som neherečka, nikdy som herectvo neštudovala, čiže som bola medzi svojimi.“

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa #kolacova #sommama (@kristina.tormova)

Ak Kristínu Tormovú poznáš, určite vieš, že tému materstva otvára na sociálnych sieťach alebo ako autorka kníh. Jej postava Sandra však nepôsobí príliš materinsky. „Veľmi oceňujem, akú postavu mi pridelili. Po všetkých tých mojich mamovacích témach, knihách a blogoch je vtipné hrať v seriáli nezodpovednú matku, ktorá sa zriekla svojho dieťaťa. Konečne niečo iné,“ komentuje Kristína. Medzi ňou a Sandrou podobnosť príliš nenájdeš, možno tak v jednej veci: „Spoločné s ňou mám len to, že mám 40 rokov, a uvedomila som si, že moje 21-ročné seriálové dieťa by mohlo byť skutočne moje. To ma prekvapilo,“ dodáva pobavene. 

Táto epizóda sa zaoberá hlavne témou rodičovstva a bezpodmienečnej lásky. Keďže je téma materstva pre Kristínu osobná, zaujímalo nás, či si pri niektorej zo scén povedala, že je to náročný moment. „To sa, samozrejme, nedá, že sa vás takáto téma nedotkne, keď ju hráte. Toto je len seriál, ale v reálnom živote poznám veľa podobných príbehov a tie skutočné sa ma dotýkajú viac. Keď to však zhrniem, tak som si z celého natáčania odniesla to, že v skutočnosti nie som až taká zlá matka, ako si o sebe občas myslím,“ vysvetľuje Kristína. 

Myslíš si, že sa Viere podarí nájsť rodinné šťastie? Odpoveď sa dozvieš už dnes večer na Markíze o 20.30 h. Ak si príliš zvedavý, premiérovú časť na platforme Voyo si môžeš užiť už teraz. 

zisti, ako to dopadne

Domov
Zdieľať
Diskusia