Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti KFC.
5. novembra 2022, 15:30
Čas čítania 0:59
Sponzorovaný obsah

Vegetariáni začali chodiť do KFC. Veggie Stripsy chutia na nerozoznanie od kuraťa

VIDEO GASTROTESTY
Uložiť Uložené

Šajmo robil s novinkou od KFC slepý tasting. Väčšina ľudí nevedela určiť, čo je mäso a čo Veggie.

Je jedno, či si vegetarián alebo preferuješ mäso. KFC Veggie Strips predsa zachutili všetkým. Rozhodli sme sa preto usporiadať slepý tasting oboch alternatív. V našej ankete uvidíš, že niektorí „mäsožravci“ nevedeli rozoznať, či ochutnávajú kuraciu klasiku alebo 100 % vegetariánsku novinku. Originálna chuť, na ktorú sú pri KFC všetci zvyknutí, totiž zostala zachovaná vďaka tajnému receptu plukovníka Sandersa s jedenástimi bylinami a koreninami. Táto receptúra sa za 80 rokov nezmenila a je dodnes prísne strážená. Vymenilo sa iba mäso.

Šajmo priznal, že mu novinka chutí ešte viac

Šajmo vybehol medzi zákazníkov KFC a usporiadal slepý tasting veggie novinky. Samozrejme, prvým respondentom bol on sám. Priznal, že Veggie Strips mu chutili ešte viac ako tie kuracie. „Je to takmer na nerozoznanie. Jediné, čo sa dá rozlíšiť, je štruktúra,“ zhodnotil svoju ochutnávku Šajmo. 

Prečo si vybrať Veggie Strips?

KFC verí, že možnosť vychutnať si legendárnu chuť ich jedla by malo mať viac ľudí. Dokonca aj tí, ktorí mäso nejedia, alebo tí, ktorí momentálne nemajú chuť na kurča. Navyše Veggie Strips sú založené na mykoproteíne, teda superchutnej alternatíve na báze húb. Mykoproteín má vysoký obsah bielkovín a vlákniny a obsahuje 9 aminokyselín a žiadny cholesterol. Okrem toho sú Veggie Strips aj udržateľným produktom s minimálnou uhlíkovou stopou.

Ak si stále nie si istý, či nové Veggie Strips stoja za vyskúšanie, pozri sa, čo povedali respondenti Šajmovi pri slepej ochutnávke. Väčšina vôbec netušila, ktoré stripsy sú z mäsa a ktoré nie. Trúfame si povedať, že rozdiel zrejme nespoznáš ani ty. 

viac info o veggie strips
Domov
Zdieľať
Diskusia