Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
4. októbra 2022, 21:05
Čas čítania 0:28
Dominik Vetrák

Berlin z Money Heistu dostáva vlastný seriál. Spoznaj jeho zlodejov a priprav sa na veľkú lúpež

Berlin z Money Heistu dostáva vlastný seriál. Spoznaj jeho zlodejov a priprav sa na veľkú lúpež
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY BERLÍN SERIÁL
Uložiť Uložené

Netflix odhalil hercov a postavy zo seriálu Berlin, ktorý uvidíme už budúci rok.

Netflix vydal video, v ktorom ukazuje hercov a ich postavy z pripravovaného seriálu Berlin. Ide o spin-off zo sveta Money Heistu. Seriál zobrazí príbeh Berlina ešte pred udalosťami seriálu Money Heist.

Ako vidíš, mal vtedy vlastnú partiu zlodejov a komplicov. Hlavnú rolu stvárni Pedro Alonso ako Berlin, ktorý dostal seriál na základe toho, ako veľmi si jeho postavu fanúšikovia zamilovali. 

Odporúčané
Rings of Power: Vieme, ako vznikol Mordor a kto a kde je Sauron? Nová časť mala skvelé súboje a atmosféru z Pána prsteňov Rings of Power: Vieme, ako vznikol Mordor a kto a kde je Sauron? Nová časť mala skvelé súboje a atmosféru z Pána prsteňov 1. októbra 2022, 16:30

Pripoja sa k nemu Tristán Ulloa (Fariña) ako Damián, Michelle Jenner ako elektrotechnická expertka Keila, Begoña Vargas (Welcome to Eden) ako Cameron, Julio Peña Fernández (Through My Window) ako Roi a Joel Sánchez ako Bruce.

Osemdielny seriál Berlín dorazí na Netflix v priebehu roka 2023. Seriál vytvorili Martínez Lobato a Álex Pina, tvorcovia pôvodného seriálu, a aktuálne prebieha nakrúcanie v Paríži.

Domov
Zdieľať
Diskusia