Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce s TV Markíza
4. októbra 2022, 15:00
Čas čítania 2:14

Herci z Pána profesora sa občas musia prekonať. Seriálový Gabo je raper, hrá ho však rocker

Herci z Pána profesora sa občas musia prekonať. Seriálový Gabo je raper, hrá ho však rocker
Zdroj: TV Markíza
FILMY A SERIÁLY PÁN PROFESOR SLOVENSKO TELEVÍZIA MARKÍZA
Uložiť Uložené

Dnešná epizóda Pána profesora bude poriadne hudobne nabitá. Uvidíš tu aj Ega, Strapa či nášho moderátora Šajma.

Nedávno sme ti prezradili, že si v dnešnej časti seriálu Pán profesor zahral aj náš Šajmo. V predchádzajúcim článku si môžeš prečítať, akú rolu dostal a ako sa mu hranie v seriáli páčilo. Dnes ti priblížime, na čo sa môžeš tešiť v aktuálnej epizóde, v ktorej okrem iných zahviezdi aj jeden z najznámejších slovenských raperov Ego. Viac nám prezradili aj herci Simon Štubniak a Samo Kvalich, ktorí hrajú ústredné postavy epizódy. 

seriál pán profesor
Seriáloví Gabo a Damián. Zdroj: TV Markíza

Simon aj Samo sa objavili v seriáli ako nové tváre, pričom Simona môžeš poznať pod pseudonymom The Curly Simon. V seriáli stvárňuje Damiána a Samo Gaba a vystupujú v ňom ako najlepší kamaráti. Gabo túži stať sa raperom a preraziť, no vyzerá to tak, že talent síce má, no jeho texty idú len po povrchu a sú bez akéhokoľvek príbehu či emócie. 

V seriáli si jednu z hlavných úloh zahral aj Ego, ktorý si atmosféru na pľaci Pána profesora mimoriadne pochvaľoval. „Prekvapilo ma, že tam nebola napätá atmosféra, ale práve naopak, uvoľnená. Režisér mal veľmi žoviálny, usmievavý prístup. Chválil, aj keď som vedel, že som to mohol dať aj lepšie. A hoci povedal nejakú kritiku, tak pozitívnym spôsobom. To bolo super. Maštalír bol komický, s ním sme sa celkom skamošili. Už sme obaja takí zrelší. Poobede sme si išli ľahnúť,“ prezradil Ego, na ktorého sa v seriáli snaží zapôsobiť wanna be raper Gabo. 

Ten robí všetko pre to, len aby uspel, vrátane podrazenia najlepšieho kamaráta. Už by to nebol seriál Pán profesor, ak by sa do toho nezamotal profesor Samo. Ten opäť pomáha svojim študentom a venuje pozornosť všetkému, len nie Klaudii. Je tu však Ego, ktorý sa rozhodne všetko vziať do svojich rúk. Ako to celé dopadne, uvidíš dnes na Markíze. Ešte predtým si však môžeš prečítať, čo o natáčaní prezradili hlavné epizódne postavy. 

seriál pán profesor
Zdroj: TV Markíza

Rocker, ktorý v seriáli rapuje

Samo Kvalich, ktorý hrá v seriáli nádejného rapera Gaba, prezradil, že so svojou seriálovou postavou má spoločnú lásku k hudbe. Paradoxom však je, že Samo sa vo voľnom čase venuje rocku. Aj napriek tomu bol pre neho najväčším zážitkom z natáčania moment, keď nahrávali so Strapom v štúdiu. Videl, ako reálne funguje nahrávanie a Strapo ho usmernil, za čo mu je veľmi vďačný. 

Rovnako ako všetci ostatní herci, pochvaľuje si hranie s Tomášom Maštalírom. Vždy keď sa na neho mladých hercov pýtame, všetci sa zhodujú v tom, že je Tomáš ochotný pomôcť, a rovnako to bolo aj u Sama. „Keď si človek nevie rady, ako zahrať nejakú scénu alebo predstaviť si, ako by to malo byť, tak je tu on,“ hovorí. 

seriál pán profesor
Zdroj: TV Markíza

Z hudobníka herec 

Simon, ktorý hrá Damiána, je v súkromnom živote známy hudobník, boli sme preto zvedaví, ako sa mu páči hranie v seriáli. „Myslím, že herectvo a hudba majú veľa spoločného, takže som sa v ňom celkom našiel. Baví ma zlepšovať sa, a keď máš možnosť hrať po boku profesionálov, uvedomíš si, že sa naučíš veľa nových vecí.“

seriál pán profesor
Zdroj: TV Markíza

Jeho nezabudnuteľný zážitok z natáčania sa však od Samovho líši. „Veľmi som si užil, ako sme vyliezli na strechu školy a potom sme z nej hádzali dole vrecia cementu, vedrá, polystyrén… Mali sme spraviť čo najväčší bordel a ešte nás za to aj pochválili,“ dodáva so smiechom.

Ako to obom chalanom išlo, uvidíš už v dnešnej epizóde. Zahrá si tu aj spomínaný Ego, Strapo aj náš moderátor Šajmo. Sleduj dnes o 20.30 h Markízu alebo si pozri seriál hneď na VOYO.
pán profesor, tv markíza, ego,  pán profesor, tv markíza, ego,  pán profesor, tv markíza, ego,  pán profesor, tv markíza, ego,
Zobraziť galériu
(21)
Domov
Zdieľať
Diskusia