Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok vznikol v rámci mediálnej spolupráce s televíziou Markíza.
23. augusta 2022, 19:30
Čas čítania 5:08

Nové tváre seriálu Pán profesor: roly sa zhostil spevák známy ako The Curly Simon aj mladé herečky a herci

FILMY A SERIÁLY PÁN PROFESOR TELEVÍZIA MARKÍZA
Uložiť Uložené

Pozri sa, kto nahradí známe tváre, ktoré v seriáli už zmaturovali.

Už v utorok 30. augusta štartuje seriál Pán profesor z produkcie televízie Markíza, ktorý je obľúbený prevažne medzi mladými divákmi. Po prestávke sa na obrazovky vracia bez známej triedy, ktorá nás seriálom sprevádzala od prvej až po tretiu sériu. Úspešných maturantov nahradia nové herecké tváre. Nedávno sme ti predstavili prvú polovicu, teraz si predstavíme ďalších – nájdeš medzi nimi takých, ktorých si už mohol v seriáli vidieť, ale aj úplných nováčikov. 

Štvrtá séria Pána profesora sa začína už 30. augusta. Každú časť vrátane tej úvodnej si budeš môcť pozrieť vždy v týždennom predstihu na VOYO.

Benjamín Árvay

Od šestnástich rokov žil v USA, kde študoval a zároveň hral hokej. Po návrate domov sa dostal k modelingu – agentúra ho objavila doslova na ulici. Fotil kampane pre svetoznáme značky ako Burberry, Jacquemus či Stone Island. Účinkovanie v seriáli Pán profesor je jeho prvou hereckou skúsenosťou. Vo svojom voľnom čase rád športuje, chodí do posilňovne, hrá basketbal. 

seriál pán profesor
Zdroj: TV Markíza

V Pánovi profesorovi sa zhostil úlohy dominantného sebavedomého alfa samca Juraja. Je mimoriadne nadaný v matematike a nachádza sa v pásme geniality. Výnimočné nadanie však balansuje jeho osobnostná a sociálna nezrelosť. Nad jeho infantilným a jednoduchým humorom okolie iba prevracia očami. Je zvyknutý na to, že nezapadá, a jeho prchkosť a impulzívnosť spôsobujú, že nemá takmer žiadnych kamarátov. Ak má niekoho rád, dokáže sa preňho bez váhania obetovať.

Samuel Kvalich

Miluje hudbu, ktorej sa venuje aj v rámci štúdia na Konzervatóriu v Bratislave. Začínal štúdiom hry na fagote a spevu, teraz študuje len spev. Hudbe sa nevenuje len v škole, tvorí aj vlastné skladby. Okrem toho pracuje ako čašník, čo ho stále baví a chce sa v tom zlepšovať. Herectvu sa doposiaľ nevenoval, hranie v Pánovi profesorovi je jeho debutom. 

seriál pán profesor
Zdroj: TV Markíza

Gabo, seriálová postava, ktorú hrá, sa rovnako venuje hudbe. Je to ambiciózny a sebavedomý tínedžer, ktorý nevyniká prospechom, ale talentom. Chce sa stať slávnym, ale rýchlo zistí, že to bez tvrdej driny nepôjde. Taktiež prichádza na to, že ani priateľstvo či láska nie sú samozrejmosťou, že o úspech treba bojovať a niekedy uprednostniť iných pred sebou samým.

Maxim Rozenberg

Aktuálne študuje herectvo na Konzervatóriu v Bratislave. Vo voľnom čase sa venuje zväčša hudbe. Hrá na klavíri, gitare, ale niekedy rád chytí do rúk aj husle. Okrem toho si rád zahrá videohry. 

seriál pán profesor
Zdroj: TV Markíza

V seriáli hrá Tea, rozmaznaného synáčika, za ktorého sa životom doslova prediera úspešný otec. Teo má o svojej budúcnosti jasnú predstavu – očakáva len to najlepšie. Nie je vôbec zlý chlapec, no doposiaľ nedostal šancu prejaviť sa. Jeho otec, ktorý vie všetko najlepšie, by nedovolil, aby riešil nejaký problém sám. Preto keď sa Teovi stane zásadný životný zlom, aj keby chcel, nedokáže si s ním poradiť sám, opäť beží za svojím bohatým a vplyvným otcom.

Simon Štubniak

Simon je 22-ročný spevák, textár a hudobný producent z Bratislavy. Môžeš ho poznať pod pseudonymom The Curly Simon alebo ako speváka kapely Don’t Trust Butterflies. V roku 2019 vydal sólové EP „Moon Boy“. Pesnička Muse bola druhou najhranejšou skladbou na Rádiu_FM a získal tiež ocenenie Radio Head Awards v kategórii objav roka. V roku 2020 vydal svoj debutový, žánrovo rozmanitý album Things We Don’t Say. Aktuálne nahráva nový album, na ktorom bude mať pesničku s bývalým hercom z Pána profesora Matúšom Kolárovským. 

seriál pán profesor
Zdroj: TV Markíza

 
V Pánovi profesorovi hrá Damiána, ktorý je v škole veselý chalan, člen známej chalanskej partie. Takej, ktorú viac ako prospech zaujímajú dievčatá a zábava. Až doma Damián ukazuje druhú tvár – zodpovedného a obetavého syna, ktorý pomáha otcovi s jeho obchodom. Stará sa tiež o mladšieho brata, na ktorého po rozchode rodičov ostali s otcom sami.

seriál pán profesor
Zdroj: TV Markíza

Jakub Švec

Jakub je študentom herectva a môžeš ho vidieť v predstaveniach v divadlách DPOH, DPM, SND či v školskom divadle LAB. Okrem seriálu Pán profesor hral aj v seriáli Oteckovia a Červené pásky. Prečítaj si náš rozhovor s ním, kde nám prezradil viacero detailov z natáčania. 

seriáôl pán profesor
Zdroj: TV Markíza

Jakub tu hrá seriálového Petra, ktorý zažil fyzické týranie v rodine. Jeho reakciou bola zdanlivo nepochopiteľná rebélia a zhoršenie prospechu, pričom dovtedy bol bezproblémový študent. Po prevalení temného rodinného tajomstva sa Petrova premena zrýchlila a nabrala nevídané rozmery. Z inteligentného jednotkára sa v krátkom čase stal flákač, ktorý možno ani nedokončí ročník.

Ema Trnavská

Ema má rada veci pod kontrolou – všetko si zapisuje do diára, dokonca aj to, akú má náladu. Miluje hokej, aj keď sa mu nikdy sama nevenovala, no rada si ho v zime zahrá s kamarátmi. Hokejové dresy patria k jej každodenným outfitom. Účinkovanie v seriáli nie je jej prvou hereckou skúsenosťou, keďže študuje herectvo na konzervatóriu. Hrala vo viacerých seriáloch aj v divadle. 

seriál pán profesor
Zdroj: TV Markíza

Ema hrá v Pánovi profesorovi Dianu, ktorá má odjakživa pocit, že ju omylom zaradili do nižšieho ročníka. Vždy pôsobila staršie a vyspelejšie ako jej rovesníčky. Stále je však typická tínedžerka, často s hlavou v oblakoch. Baví ju nakupovanie, žúrovanie, sociálne siete, no uvedomuje si, že jej chýba niečo hlbšie a podstatnejšie. Kým jej spolužiačky randia takmer vždy nezáväzne, Diana túži po skutočnom vzťahu, ktorý jej rovesníci poskytnúť nedokážu. Nerieši, či jej vzťah okolie schvaľuje, nezávislá a tvrdohlavá Diana si robí veci po svojom. Vďaka silnej osobnosti je pripravená brániť svoju lásku hoci aj pred celým svetom.

Kristína Špačová

Je čerstvou absolventkou Vysokej školy múzických umení v Bratislave, kde študovala činoherné herectvo. Keďže je spolovice Poľka a hovorí plynule po poľsky, rozhodla sa na pol roka vyskúšať štúdium na Akademii Teatralnej vo Varšave. Táto skúsenosť ju obohatila tak v činohernom, ako aj v muzikálovom či dabingovom herectve. Na Slovensku so spolužiakmi nedávno odohrali posledné predstavenia a verí, že niektoré poputujú aj do ďalších sezón. Mohol si ju vidieť v Slovenskom národnom divadle v inscenácii Vojna a mier a dokonca v rozprávke, kde si zahrala nemú grófku. Vo voľnom čase chodí rada na hory s priateľom či rodinou. Je jej veľmi blízka téma ekológie, ktorú sa snaží šíriť aj vo svojom okolí. 

seriál pán profesor Kristína Špačová
Zdroj: TV Markíza


V seriáli hrá Niki, ktorá medzi ostatných študentov príliš nezapadá. Je nezávislou a silnou osobnosťou, ktorá len tak nepodľahne tlaku okolia. Uznáva skutočné hodnoty – lásku, priateľstvo, pomoc iným – a má odvahu stáť si za svojím názorom, aj keď jej neprinesie popularitu alebo rešpekt ostatných. Niki sa dokáže postaviť aj celému svetu, ak v niečo naozaj verí.

Lea Anna Pokorná

Študuje na gymnáziu a veľmi rada sa venuje herectvu. Na jar tohto roka hrala v prvom filme Oči plné piesku, ktorý ešte len bude mať premiéru. Rola v Pánovi profesorovi však nie je jej prvá herecká skúsenosť, zahrala si v Rodinných prípadoch, Susedských prípadoch, Sestričkách, Oteckoch, Červených páskach a viacerých reklamách. 

seriál pán profesor
Zdroj: TV Markíza

Stvárňuje študentku Lauru, ktorá v minulosti prešla peklom, keď ju takmer na dno stiahol jej problémový brat. Odvtedy Laura vyrástla a je z nej krásne mladé dievča, ktoré je vo vzťahu s atraktívnym maturantom. Laura je na rozdiel od neho sčítaná, mimoriadne inteligentná a rada o veciach premýšľa do hĺbky. Hoci je po uši zamilovaná, začne vnímať prvé náznaky problémov vo vzťahu, za ktorými je práve jej priateľ. Laura bude stáť pred zatiaľ najnáročnejším rozhodnutím vo svojom živote – čo má urobiť, aby mu pomohla? Musí sa napriek svojmu veku zachovať dospelo a je otázka, či je na to dostatočne zrelá a či to vôbec dokáže.

Emma Lea Nikodýmová

Má osemnásť rokov a je v maturitnom ročníku na gymnáziu. Jej veľkým koníčkom je cestovanie a fotografia. Umenie ju láka natoľko, že by chcela fotografiu v budúcnosti aj študovať. Od štrnástich rokov sa venuje modelingu, vďaka ktorému ju fotografia začala ešte viac baviť. V modelingu vidí príležitosť, ako spojiť dve svoje záľuby – cestovanie aj fotografovanie. Ak by však modeling nevyšiel, stále by chcela spoznávať svet cestou dobrovoľníctva. 

seriál pán profesor
Zdroj: TV Markíza

Na obrazovkách vystupuje ako seriálová Mia, ktorá je veselá, spontánna, spoločenská, zhovorčivá a nekonfliktná žiačka. Baví sa takmer s každým a nevyhľadáva zbytočné problémy. Má takmer vždy dobrú náladu. Nie je preto žiadnym prekvapením, že sa okolo nej točia viacerí chlapci.

Domov
Zdieľať
Diskusia