Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2022, 17:11
Čas čítania 0:50
Dominik Vetrák

Divákov ohúril seriál o Jeffreym Dahmerovi. Rodiny obetí sa však sťažujú, že musia znova prežívať traumatizujúcu minulosť

Divákov ohúril seriál o Jeffreym Dahmerovi. Rodiny obetí sa však sťažujú, že musia znova prežívať traumatizujúcu minulosť
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY JEFFREY DAHMER
Uložiť Uložené

Na jednej strane sú diváci, ktorých seriál nadchol, na strane druhej sú rodiny obetí, ktorým prekáža, že sa ich nikto nespýtal, či je v poriadku, aby sa znova vŕtali v minulosti.

Na Netflixe si môžeš pozrieť kriminálny, depresívny, no najmä kvalitne nakrútený seriál Monster: Jeffrey Dahmer Story. Zameriava sa na kanibala a nekrofila Jeffreyho Dahmera (Evan Peters), ktorý opakovane ubližoval svojim obetiam a nezastavili ho ani návštevy policajtov. Tí často ignorovali hrozbu, akou Dahmer bol, čo tvorcovia v seriáli prezentovali dosť drsným a depresívnym spôsobom. 

Odporúčané
Scenárista a herečky seriálu Star Wars: Andor: Disney chcelo kvalitný seriál a postavilo skutočné vesmírne mestá (Rozhovor) Scenárista a herečky seriálu Star Wars: Andor: Disney chcelo kvalitný seriál a postavilo skutočné vesmírne mestá (Rozhovor) 24. septembra 2022, 11:30

Rodiny obetí teraz kvôli seriálu prežívajú celú hroznú minulosť odznova. Vyjadril sa k tomu aj Eric Perry, bratranec Errola Lindseyho, jednej z Dahmerových obetí. Je mu jedno, kto čo pozerá, ale chcel, aby ľudia vedeli, že on a jeho rodina sú pre nový seriál nahnevaní.

Mrzí ho, že ich tvorcovia pred výrobou seriálu nekontaktovali a nerozprávali sa o tom s nimi, obzvlášť keď tvrdia, že seriál nakrútili z úcty k rodinám obetí. Viaceré obete Dahmerových zločinov sa o existencii nového seriálu dozvedeli až z médií. Ericovi sa nepozdávalo ani to, že tvorcovia pretvorili scénu s jeho sesternicou, ktorá sa v súdnej sieni s Dahmerom emocionálne zrútila. 

Domov
Zdieľať
Diskusia